Pół krwi syjamy - Precel zostanie u mnie:)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob lip 30, 2005 9:52

No to jest jakiś pomysł. Dzięki, Dakota.
Ja wszystko wiem z tymi pseudohodowlami, tylko koty są wzięte ze schroniska, a więc właściciel kotki nie chciał na nich robić interesu (a w ogóle to co to za ludzie, żeby tak się takich maleńkich kotów pozbywać :twisted: ). Więc to nie byłoby popieranie takich hodowli, ale masz rację, że ludzie 'nieuświadomieni' tego mogliby nie zrozumieć.
Moja pierwsza kocia miłość
za TM
Obrazek Obrazek
Nie tworzysz świata, jest on zastany. Można tylko ruszyć tyłek i coś zmieniać. (Anda)

kota7

Od: Czw sty 27, 2005 20:19

Post » Sob lip 30, 2005 18:38

No proszę trcohę człowieka nie ma a tu takie wieści :) może wykorzystaj tą klatkę od Mirki? Będą miałuy dużo miejsca :) Kiedy mogę przyjść w odwiedziny? :lol:
Amiś, Antoś, Bambosz, Pepsi i Cola

Sydney

Od: Pt mar 19, 2004 10:28

Post » Sob lip 30, 2005 19:25

Kiedy sobie życzysz :D A jak przyjdziesz, to mnie uszczypniesz, bo mnie się ciągle wydaje, że snię. Czy ja naprawdę to zrobiłam?
Ruda wyemigrowała na balkon i tam dopiero zjadła coś przed chwilą. Mam nadzieję, że coś wypije i pójdzie do kuwetki, ale jak ją znam, to ona tak może strajkować parę dni :(
Ślepa jest zdenerwowana, bo już wyczaiła, że są w domu jakieś ciała obce, ale są w takim miejscu, że rezydentom nie powinny przeszkadzać.
za TM
Obrazek Obrazek
Nie tworzysz świata, jest on zastany. Można tylko ruszyć tyłek i coś zmieniać. (Anda)

kota7

Post » Nie lip 31, 2005 1:39

witaj "kota7" powiedz wszystkie swoje zadania a ja pomysle czy moge je spelnic, w sumie marzylam teraz o kocurku, jednak zakochalam sie w hakerze i nawet jesli to kotka bardzo pragne ja miec , jest tez jeden problem ja mieszkam w katowicach i nie wiem czy bede w stanie ja lub jego przetrasportowac, ogolnie moja kota nie ma sie u mnie zle mimo iz kasy mam malo, gotuje jej zarelko, podaje witaminki itd. odkad mam Lune pokochalam koty bardziej niz keidykolwiek, powiedz jaka masz cene za tego kochaqnego kociszka , gdzie on w tej chwili jest i zadawaj pytania sprawdzajac czy jestem odpowiednia, no i za ile czasu ewentualnie moglabym go miec :D

celina13

Od: Wto maja 24, 2005 17:58

Post » Nie lip 31, 2005 9:24

Witaj, Celina!
Nie ukrywam, że chciałabym znaleźć kociakom dom gdzieś w okolicy, raz ze względu na transport, a po drugie ze względu na możliwość nieudanej adopcji. Jeśli z jakiś powodów kociak musiałby wrócić, byłby problem. Dlatego pierwszeństwo mają osoby, które mieszkają blisko. Jeśli jednak nie znajdę żadnego dobrego domu, wtedy pogadamy, OK? Mam nadzieję, że rozumiesz, że chcę uniknąć ryzyka dla dobra kotów, a nie przez moje fanaberie.
za TM
Obrazek Obrazek

kota7

Post » Nie lip 31, 2005 11:12

ok, jasne , tez dopiero teraz doczytalam ze kocik jest z bydgoszczy i powiem szczerze przerazilam sie troche , po prostu wczorajszy entuzjazm mnie zaslepil :wink: i nie zauwazylam, trudno , wiec uratuje jakiegos kolejnego bidoka z okolicy :D , bo ten sliczny kociak na bank znajdzie domek :D dzieki pa :)

celina13

Od: Wto maja 24, 2005 17:58

Post » Pon sie 01, 2005 11:58

No i jak tam maluchy? :)
Amiś, Antoś, Bambosz, Pepsi i Cola

Sydney

Od: Pt mar 19, 2004 10:28

Post » Pon sie 01, 2005 12:16

Boże, śliczne są ! Zwłaszcza Haker ! Ale maja szczęście, że są pół-rasowcami, sądzę, że szybko domek znajdą...
PS. Pomysł Dakoty wydaje mi się bardzo rozsądny :)
Sorceress Pleiades, koty, Sorceress' Knight, dwa książątka półkrwi i mała czarownica :)
http://emberiza.deviantart.com/

Obrazek

Pleiades

Od: Czw lip 29, 2004 13:07

Post » Pon sie 01, 2005 12:17

Zaczynam się ociupinkę martwić, bo Kraker ma biegunkę. Bacznie je obserwuję i jak na razie żadnych innych złych znaków nie widzę, tylko ta nieszczęsna biegunka. Pocieszam się myślą, że to jest związane z jedzeniem, przecież dość gwałtownie został przestawiony na inne. Nie wiem, co jadł w domu, w schronisku nie zdążył zjeść nic, bo go wzięłam. Na początku dawałam im animondę dla kociąt, potem odrobinkę Baby cat RC, potem ugotowałam im kurczaka z ryżem i marchewką i wtedy zaczął tak mocniej 'biegunkować'. To znaczy, od początku miał luźną kupkę, ale teraz to już typowa biegunka. Od wczoraj podaję im tylko suche RC i zobaczę. A kociak zachowuje się super, ma apetyt, jak smok, wciąga wszystko i jeszcze innym wyżera. Może on je za dużo i za łapczywie? Nie wymiotuje, nie jest ospały (wręcz przeciwnie :twisted: ). Pije wodę, nie kicha, ma małe śpioszki w oczkach, ale to po spaniu, a potem nie. Poczekam do jutra rana, jeśli nic się nie zmieni, kota pod pachę i do weta.
za TM
Obrazek Obrazek

kota7

Post » Pon sie 01, 2005 12:24

Idę do weta, pojawiły się wymioty, tylko nie wiem, który z kociaków. A Kraker ma nadal biegunkę, teraz to już jest bardzo rozwodnione :(
za TM
Obrazek Obrazek

kota7

Post » Pon sie 01, 2005 12:26

cholera :( :( :(

trzymam kciuki !
Sorceress Pleiades, koty, Sorceress' Knight, dwa książątka półkrwi i mała czarownica :)

Obrazek

Pleiades

Post » Pon sie 01, 2005 12:27

Wymioty się powtórzyły, to była Hakerka.
Cholera, żeby to nie było to świństwo na p.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kciuki mocne proszę.
za TM
Obrazek Obrazek

kota7

Post » Pon sie 01, 2005 12:32

O kurde :(

Tzrymam z calych sił!! :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kameo

Od: Pt maja 30, 2003 14:22

Post » Pon sie 01, 2005 12:37

Trzymam kciuki :ok:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Pon sie 01, 2005 12:40

Rany, też pomyslałam o tym na p. ale nie, nie chciałam nic mówić, aby nie zapeszać...

Kurde, no...

Kciuki nieustająco !! :ok:

Obrazek

Pleiades

[poprzednia][następna]