_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Daję ogłoszenia jeszcze na portalach ogłoszeniowych typu adopcje.miau, olx, gratka , lento i gumtree. Z nich można przesłać ogłoszenie na fb. Kciuki za domek Określ dokładnie warunki adopcji!
Chciałam wstawić zdjęcia ale komp nie widzi żadnych .Muszę pomyśleć. Musicie uwierzyć : kaftanik pogrubia.Kitka wygląda jak baleron. Choroba kaftanikowa się rozwinęła .Zobaczymy co dalej. W niedzielę kontrola.
Ale fajny kubraczek Niestety, podwójne kokardki to konieczność. Oby szybko doszła do siebie
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Zostało jeszcze 5 dni w kaftaniku.Kicia żle się czuła w niedzielę i poniedziałek.Choroba kaftanikowa. Tylko rozpłaszczona na mojej klacie pięknie mruczała. Dziś już lepiej .Bardzo mało mam dla niej czasu. Wypuściłam do moich kotów na trochę -komedia.Laska zero stresu antena w górę i noski z kotami .Naprychały ,nie przejęta zwiedzała mieszkanie a koty czając się,wyciągając szyje za nią . Pies zamknięty w łazience dostawał szału -słabo. Muszę zrobić ogłoszenia .
Kotka stuningowana! Nie wiem co tam zrobili ale dzień po zdjęciu kubraczka miałam ochotę zapakować ją z powrotem bo fruwała po ścianach. Na pewno nie pomaga że prawie cały czas siedzi sama. Tuli się do twarzy obejmując szyję łapkami .Nie cierpię tego Zjada wszystko,kopie w kuwecie,topi myszki w misce z wodą.Typowy koteczek.
Fajna jest bardzo! Niestety oswajanie mojego psa z małą idzie fatalnie. Przez ostatnie dni próbuję połączyć stado ale pies i tak ląduje w łazience. Przez to że zaczęłam ją wypuszczać miauczy pod drzwiami a do tej pory siedziała dzielnie w więzieniu. Pies siedzi w łazience ,mała lata po mieszkaniu.Chce się bawić z kotami a mój Szaruś ucieka w panice .Kocica lepiej ,dwa razy machnęła łapą i ma spokój.