Poszukuję do adopcji kotki trikolorki.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon maja 18, 2015 14:38 Re: Poszukuję do adopcji kotki trikolorki.

Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Pon maja 18, 2015 15:42 Re: Poszukuję do adopcji kotki trikolorki.

Kinia098 masz PW.

Do twórczyni tematu - któraś z kotek zauroczyła już serce?
Wątek tęczowych kotów do adopcji: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=164847

Madie

Od: Pon wrz 10, 2007 17:35

Post » Wto maja 19, 2015 16:00 Re: Poszukuję do adopcji kotki trikolorki.

Madie, ja i moja rodzina nadal szukamy kotka. Niestety szylkretki i małe kociaki nas nie interesują, a po otrzymaniu dodatkowych informacji na temat Sary wiemy, że raczej nie czułaby się dobrze u nas.

CathCari

Od: Pon maja 11, 2015 15:59

Post » Wto maja 19, 2015 18:37 Re: Poszukuję do adopcji kotki trikolorki.

CathCari pisze:Madie, ja i moja rodzina nadal szukamy kotka. Niestety szylkretki i małe kociaki nas nie interesują, a po otrzymaniu dodatkowych informacji na temat Sary wiemy, że raczej nie czułaby się dobrze u nas.

Vanilka :1luvu:

Obrazek Obrazek
Ma dwa lata. Chyba. Malunia jest bardzo. Szczepiona, odrobaczona... Na kastrację czekamy by złapać moment odpowiedni. Kuweta ok. Gadanie... ponad miarę.Oj, potrafi napyskować. Mruczy jak czołg a czasem nawet jak dwa. Tuli się, drapakuje, bawi, kocha... Wada? Nie ma. No, może to ,że lubi dawać nogę i trzeba pilnować. No , może i to ,że zawsze ma ostatnie zdanie w dyskusji .
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro maja 20, 2015 7:56 Re: Poszukuję do adopcji kotki trikolorki.

ASK@ pisze:
CathCari pisze:Madie, ja i moja rodzina nadal szukamy kotka. Niestety szylkretki i małe kociaki nas nie interesują, a po otrzymaniu dodatkowych informacji na temat Sary wiemy, że raczej nie czułaby się dobrze u nas.

Vanilka :1luvu:

Obrazek Obrazek
Ma dwa lata. Chyba. Malunia jest bardzo. Szczepiona, odrobaczona... Na kastrację czekamy by złapać moment odpowiedni. Kuweta ok. Gadanie... ponad miarę.Oj, potrafi napyskować. Mruczy jak czołg a czasem nawet jak dwa. Tuli się, drapakuje, bawi, kocha... Wada? Nie ma. No, może to ,że lubi dawać nogę i trzeba pilnować. No , może i to ,że zawsze ma ostatnie zdanie w dyskusji .

Boska! :1luvu:
Nic tylko brać 8)
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Post » Czw cze 11, 2015 17:16 Re: Poszukuję do adopcji kotki trikolorki.

I jak? Macie już koteczkę trikolorkę?

Bo takie cudeńko czeka w klinice weterynaryjnej. Ma 6 miesięcy. Jest śliczna! :love:
https://www.facebook.com/CentrumWeteryn ... 44/?type=1
Obrazek
Obrazek Obrazek

joshua_ada

[poprzednia]