Dom niewychodzący zaadoptuje kota! Ludzie są niepoważni :(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt kwi 10, 2015 11:14 Re: Dom niewychodzący zaadoptuje kota! Ludzie są niepoważni

Brzdącuś znalazła domek :ok:
Zresztą, obawiam się, iż ehhme...... znajoma :mrgreen: i tak by Brzdącusia nie dostała. Nie przeszłaby PA :twisted:

Bo to raz miałysmy takie sytuacje, że ktoś, coś, już....? i dałyśmy się wpuszczac w maliny?

Zyta to nie bicie piany, to raczej życie w równoległej teraźniejszości, gdzie nigdy nic nie dzieje się naprawdę, obietnica jest nieznanym pojęciem, a żyje się fefdziesiąt razy. Na niby.... 8)
Obrazek

Jestem zbudowana z pamięci moich rodziców i dziadków, wszystkich moich przodków. Są w tym, jak wyglądam, w kolorze moich włosów. I jestem zbudowana ze wszystkich, których w życiu spotkałam, którzy zmienili sposób mojego myślenia. Więc kim jestem „ja"?

Kamakolo

Od: Śro gru 30, 2009 8:21

Post » Pt kwi 10, 2015 11:39 Re: Dom niewychodzący zaadoptuje kota! Ludzie są niepoważni

Tak, zdecydowana równległa teraźniejszość... w świecie nierzeczywistym bierze kota a w drugim tym realnym nie bierze, ale czasami myślami żyje w tym drugim nierzeczywistym świecie.

Pocieszam się że kilku kotom odało mi się znaleźć dobre domki. Na przykład taki Zeus vel Czarny poszedł do sąsiadki. Sąsiadka powiedziała, że chce kota, jak pojawił się Czarny do adopcji to się spytałam czy dalej chce kota powiedziała że tak i nie wybrzydzała, że stary, że czarny że chory albo coś jeszcze innego. Wyleczyła kocurka i Czarny żyje jak pączek w maśle :)

Zyta Felicjańska

Od: Śro kwi 20, 2011 13:27

[poprzednia]