Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Agneska pisze:No, zaczęło się.![]()
Pani, która zapomniała przedstawić się i potem zapomniała powiedzieć "do widzenia".![]()
Pytała o kotkę, która nazywa się Ragola.![]()
Siatek nie ma, bo ich poprzedni kot zdechł ze starości po kilkunastu latach i nie było potrzeby siatek.
Wizyty przedadopcyjne też odpadają. Niniejszym pani odpadła.
Aleba pisze:Agneska pisze:No, zaczęło się.![]()
Pani, która zapomniała przedstawić się i potem zapomniała powiedzieć "do widzenia".![]()
Siatek nie ma, bo ich poprzedni kot zdechł ze starości po kilkunastu latach i nie było potrzeby siatek.
A wiesz, ja od zawsze - jeszcze zanim miałam koty - marzyłam o ragdollu...
lilianaj pisze:Aleba pisze:Agneska pisze:No, zaczęło się.![]()
A wiesz, ja od zawsze - jeszcze zanim miałam koty - marzyłam o ragdollu...
Och, Aleba, ragdolle są cudne! Wiem, co mówię, bo mam dwa! Bierz i kochaj, dziewczyno!
To bardzo ufne koty, dlatego nie nadają się na koty wychodzące. Taki optymista nie czuje należycie respektu, ani zagrożenia. Myśli, że świat jest piękny, a ludzie wspaniali. Rodwailera chętnie powącha, nie szkodzi, że pies warczy i szczeka...Dlatego muszą siedzieć w domu.
Dasz jeść, sprzątniesz kuwetkę, co jakiś czas przeczeszesz kłaczki i zostaniesz najukochańszym człowiekiem na świecie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości