SUBTELNA SZYLKRETKA :) PROSI O DOMEK

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt gru 19, 2014 11:38 Re: SUBTELNA SZYLKRETKA :) PROSI O DOMEK

Tak jest, wszystko się zgadza :) :)

Po wymianie sympatycznych maili z p. Moniką uroczyście ogłaszam, że kicia ma DOM.
To jest najwspanialszy prezent świąteczny dla niej i wielka radość dla nas!

:1luvu: :1luvu:
A co do fotek - trzymam za słowo! ;)

HIP! HIP! HURRA! SOPHIE MA DOM!
"Kot jest jedynym stworzeniem, któremu udało się udomowić człowieka." (Marcel Mauss)

Gata_Negra

Od: Pon cze 02, 2014 8:10

Post » Sob gru 20, 2014 19:30 Re: SUBTELNA SZYLKRETKA :) PROSI O DOMEK

Obiecałem zdjęcia i będą :P A nawet już są, kicia zaprasza na swoją stronkę, tam będą na bieżąco dodawane zdjęcia i informacje o kici :201461 :mrgreen:
https://www.facebook.com/kicia.Mischel

ArtekRadom

Od: Czw gru 18, 2014 1:26

Post » Sob gru 20, 2014 20:27 Re: SUBTELNA SZYLKRETKA :) PROSI O DOMEK

Śliczna koteczka, choć lubię czarne koty, to ta mi się bardzo podoba. Nie wiem jednak jak zareagowała by moja 10-letnia Sophia (też adoptowana z miau) na innego kota.
Obrazek Obrazek Obrazek

Henryk

Od: Sob maja 07, 2005 17:09

Post » Sob gru 20, 2014 22:10 Re: SUBTELNA SZYLKRETKA :) PROSI O DOMEK

Sophie to towarzyska kotka i raczej nie przesadnio lękliwa. Na nowe miejsce i ludzi zareagowała ciekawością.

No ale z kolei kocia (wieloletnia) rezydentka widząc nowego przybysza potrafi robić fochy, coś o tym wiem ;)
"-Jak to? A kto tu przyszedł? Tutaj jest moje królestwo, moi Duzi, moi głaskacze! Moja miska. Moja kuweta. Moja budka na drapaku!
I moja (moja, mówię!) poduszka. Nowa? - cóż niech sobie będzie, ale tutaj rządzę ja! ;) "

Generalnie dokocenie się - czyli wzięcia drugiego kota do pary, jeśli miało się dotąd jednego tylko, to całkiem fajna sprawa. Oczywiście trzeba "nowego" wprowadzić ostrożnie, a rezydenta nie zaniedbywać i powinno być OK...
"Kot jest jedynym stworzeniem, któremu udało się udomowić człowieka." (Marcel Mauss)

Gata_Negra

Od: Pon cze 02, 2014 8:10

[poprzednia]