Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
novena pisze:I dziwi mnie, że doświadczone użytkowniczki przyklaskują młodej dziewczynie rozpoczynającej życie w nowym mieście, w cudzym mieszkaniu, studentce - być może zależnej finansowo od rodziców w adopcji kota, ba nawet dwóch! Pomysł wzięcia kota/ów ze schroniska zgiął mi kolana
novena pisze:To ja może mniej entuzjastycznie.
Tysia, czy w tym mieszkaniu będziesz jedynym lokatorem, bo rozumiem że mieszkanie wynajmowane?
.......
I dziwi mnie, że doświadczone użytkowniczki przyklaskują młodej dziewczynie rozpoczynającej życie w nowym mieście, w cudzym mieszkaniu, studentce - być może zależnej finansowo od rodziców w adopcji kota, ba nawet dwóch! Pomysł wzięcia kota/ów ze schroniska zgiął mi kolana
artur_s pisze: Szczególnie, że skoro tysia5 najpierw pyta na forum, to zakładam, że zanim tu trafiła jednak trochę poczytała w temacie.
novena pisze:...
Heka a co mają koty na ulicy czy osiatkowane okna do tego wątku?
To co Ty lubisz czy nie lubisz, Twoje mieszkanie i Twoje majtki nie maja tutaj znaczenia bo to Twój problem. To Tysia5 chce adoptować koty, to Tysia5 będzie za nie odpowiedzialna i to ona ma wiedzieć z czym musi się liczyć.
Oprócz serca to trzeba jeszcze mieć możliwości.
I to nie inwigilacja a troska, zarówno o koty jak i o Tysię, bo jak za jakiś czas pojawi się tu z problemem (czego jej absolutnie nie życzę), że sobie z czymś nie radzi to będą wpisy, że trzeba się było liczyć.
Oczywiście, jeżeli to wszystko jest jej wiadome to bardzo się cieszę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 84 gości