Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Zosik pisze:Myślę, że jedna nieprzychylnie nastawiona osoba nie będzie w stanie zniechęcić Duranki.
Moje tymczasowiczki nie nadają się do Twojego domu Duranka, ale znajdziesz tu na pewno Tego Jedynego.
Poczytaj ABC, przygotuj zabezpieczenie okien, powoli kompletuj wyprawkę.
Jak doprecyzujesz jakiego kota szukasz, pojawi się zapewne co najmniej kilka propozycji.
Trzymamy za Was kciuki!
Edit: Wyedytowałam część zdania, bo nie szukam zadymy.
Duranka pisze:Chcemy przede wszystkim dać dom zwierzakowi, który tego domu szuka. To, że mamy synka autystycznego, wymaga od nas większej rozwagi w podejmowaniu tej decyzji. Na pewno będzie trudniej znaleźć nam kotka, który by pasował do naszej rodziny. Wygląd nie jest ważny. Najważniejszy charakter.
AnusiaKatowice pisze:Duranka pisze:Chcemy przede wszystkim dać dom zwierzakowi, który tego domu szuka. To, że mamy synka autystycznego, wymaga od nas większej rozwagi w podejmowaniu tej decyzji. Na pewno będzie trudniej znaleźć nam kotka, który by pasował do naszej rodziny. Wygląd nie jest ważny. Najważniejszy charakter.
I na pewno takiego kotka znajdziecie i dacie mu wspaniały dom![]()
I nie przejmuj się komentarzami , ja mam 4 koty i wlasnie planujemy dziecko ale wedlug nie ktorych powinnam poczekać kilkanaście lat bo kot do domu z malym dzieckiem się nie nadaje ? Więc mam wyrzucic koty czy moze nie miec dziecka ? A moze poczekać aż Kocurki odejdą z tego świata - tyle ze wtedy juz będę za stara na dzieckoWiększej bzdury dawno nie czytałam , w mojej rodzinie są koty + małe dzieci , u znajomych też i wszyscy żyją w zgodzie .
Trzymam za Was kciuki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości