Chcę do ludzi,chcę do kotów a siedzę w pralni.Długowłosy

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lis 11, 2013 18:35 Re: Chcę do ludzi,chcę do kotów a siedzę w pralni.Długowłosy

Ale odległość na forum to zadna przeszkoda!-ode mnie koty jechały przez całą Polskę po przekątnej-z Warmińsko-mazurskiego np do Tychów!
Jak Ci serce piknęło-to nie zastanawiaj się tylko bierz!!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon lis 11, 2013 20:00 Re: Chcę do ludzi,chcę do kotów a siedzę w pralni.Długowłosy

Najpierw niestety musiałby mój tymczas znaleźć domek bo z 3 kotami bym nie wyrobiła .. Muszę pomyśleć..Zakochałam się w nim no ...

nigna

Od: Pt kwi 01, 2011 12:02

Post » Pon lis 11, 2013 20:39 Re: Chcę do ludzi,chcę do kotów a siedzę w pralni.Długowłosy

Trusiaak..., AgnieszkaMo szuka kociaka na dokocenie z kocurem 6-letnim,wykastrowanym...,moze napisz do niej PW...?

Czarna puma

Od: Pt cze 28, 2013 21:46

Post » Pon lis 11, 2013 21:10 Re: Chcę do ludzi,chcę do kotów a siedzę w pralni.Długowłosy

Naprodukowałam się na całą stronę i nic nie ma
Ostatnio edytowano Pon lis 11, 2013 22:22 przez trusiaak, łącznie edytowano 1 raz
Maks[*], Gru[*], Czesiek[*]
Dusiacz, Lalun, Malizna, Fiti, Kuba

trusiaak

Od: Pt lis 21, 2008 21:02

Post » Pon lis 11, 2013 21:23 Re: Chcę do ludzi,chcę do kotów a siedzę w pralni.Długowłosy

O udało się, to spróbuję jeszcze raz. Pitut lata cały dzień po całym mieszkaniu jest prze szczęśliwy, mimo że moje ,,staruchy nie pałają do niego miłością, ani nawet sympatią, Bubek jest głuchy i lubi jeść mały wykorzystuje to i ociera się o niego przy misce, wdzięczy się, ma przy tym tak rozanieloną minę że aż żal ściska. Niestety Fisiek z wyszytą cewką czołga się a nie chodzi i nie ma szansy na poprawę on się boi nawet własnego cienia.

Kropka pani z ogłoszenia chce kotka dla 8 letniej córki, poprzedni zginął pod kołami samochodu, nie o taki dom mi chodziło.

Cześć Asiu, kotek ok ale się u mnie marnuje. on kocha koty powinien mieć towarzystwo a moje towarzystwo nie powinno mieć małego kota.

trusiaak

Post » Wto lis 12, 2013 9:42 Re: Chcę do ludzi,chcę do kotów a siedzę w pralni.Długowłosy

Z tego co czytałam na jakimś wątku, to teoretycznie dzieciak będzie miał domek. Oby się dogadali :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro lis 27, 2013 14:27 Re: Chcę do ludzi,chcę do kotów a siedzę w pralni.Długowłosy

Proszę o zamknięcie wątku.

trusiaak

[poprzednia]