Dom szansą na ŻYCIE malutkiej tricolorki!Hela już w DOMKU:)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon wrz 16, 2013 18:55 Re: Dom STAŁY szansą na ŻYCIE malutkiej tricolorki!!/POMORSK

Byłam dziś w odwiedzinach u Heli :) Malutka czuje się lepiej, ale ciągle jest dość płochliwa. Chowa się za szafkami, ale jak już znajdzie się na rączkach to mruczy :) Pyszczek troszkę lepszy - niestety nadal dostaje zastrzyki z antybiotykami. Zaczęła korzystać z kuwetki także chyba się troszkę cywilizuje. Póki co nie ma kontaktu z innymi kotami i chyba jej troszkę smutno - na zdjęciach widać, że oczka wołają o dom i odrobinę miłości! Może dziś komuś Helcia wpadnie w oko?

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Irmina SM

Od: Wto sty 22, 2013 12:06

Post » Wto wrz 24, 2013 21:32 Re: Dom STAŁY szansą na ŻYCIE malutkiej tricolorki!!/POMORSK

Oj, troszkę się u nas działo i dawno nie zaglądaliśmy do wątku. Helcia ma się dobrze, przybiera na wadze i wygląda już jak przyzwoity kociak :) Futerko zaczyna też pięknie wyglądać - biało-szaro-rude, tylko końcówka ogonka czarna :) Niestety malutka trochę "dziczeje" w klinice. Niewiele przebywa z ludźmi i często chowa się pod szafką - gdyby tylko znalazła ciepły domek, na pewno byłaby cudownym towarzyszem :) Jak dobrze, że jej życiu już nic nie grozi :1luvu: Jutro będę u niej ponownie, może uda się zrobić ładniejsze zdjęcia :)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Irmina SM

Post » Śro wrz 25, 2013 7:46 Re: Dom STAŁY szansą na ŻYCIE malutkiej tricolorki!!/POMORSK

Helunia piękna!

Tutaj szukają tri do adopcji:
viewtopic.php?f=1&t=156957
Obrazek

violet

Od: Pon sty 07, 2013 17:17

Post » Śro wrz 25, 2013 8:00 Re: Dom STAŁY szansą na ŻYCIE malutkiej tricolorki!!/POMORSK

Tri mogą takie być. Dezko niezależne, deczko miziate.
Rób jej ogłoszenia w necie i tam szukaj domu. Jest piękna.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro wrz 25, 2013 21:26 Re: Dom STAŁY szansą na ŻYCIE malutkiej tricolorki!!/POMORSK

violet: dziękuję, zaraz podlinkuje :)

Aska: ogłoszenia się robią :) Jaaana mi pomaga :) :1luvu:

Irmina SM

Post » Pon wrz 30, 2013 20:08 Re: Dom STAŁY szansą na ŻYCIE malutkiej tricolorki!!/POMORSK

Helcia pojechała dziś do nowego domu :)

Irmina SM

Post » Wto paź 01, 2013 8:32 Re: Dom STAŁY szansą na ŻYCIE malutkiej tricolorki!!/POMORSK

Irmina SM pisze:Helcia pojechała dziś do nowego domu :)

świetnie! :dance: :dance2:
a coś więcej może?
:D
Obrazek

violet

Post » Wto paź 01, 2013 18:30 Re: Dom szansą na ŻYCIE malutkiej tricolorki!Hela już w DOM

violet pisze:
Irmina SM pisze:Helcia pojechała dziś do nowego domu :)

świetnie! :dance: :dance2:
a coś więcej może?
:D

Oczywiście :) Wracając w Warszawy, gdzie odstawiałam chłopaków (jay i bob) do córci DorotyKr :1luvu: zadzwoniła do mnie koleżanka, która od dawna chciała adoptować kota, ale miała trochę intensywny okres w życiu. Teraz jej sytuacja mieszkaniowa się ustabilizowała i razem z chłopakiem zdecydowali się na adopcję :) Wysłałam jej na szybko zdjęcia na fb z trasy no i Ola się w Heci zakochała! W poniedziałek już byliśmy w przychodni po malutką :) Póki co Helcia będzie jedynaczką, ale na pewno nie zabraknie jej miłości :1luvu: Z tych emocji zapomniałam zrobić zdjęcia! Malutka była troszkę wystraszona, ale w ramionach Oli nieśmiało pomrukiwała sobie i chowała główkę z łokieć czym bardziej skradła sobie jej serce :) Myślę, że za parę dni będzie całkiem oswojona :) :piwa: No i od wczoraj nazywa się Kleo ;)

A tu zdjęcia od Oli z drogi do domu:
Obrazek

Edit: dodałam imię :)

Irmina SM

Post » Czw paź 03, 2013 8:32 Re: Dom szansą na ŻYCIE malutkiej tricolorki!Hela już w DOM

Bądź szczęśliwa, mała Kleo :1luvu:
Mam nadzieję na wieści i zdjęcia czasem z nowego domu :D
Obrazek

violet

Post » Czw paź 03, 2013 8:41 Re: Dom szansą na ŻYCIE malutkiej tricolorki!Hela już w DOM

Szczesliwego i dlugiego zycia Kleo :ok: :1luvu:
ObrazekObrazek

marysienka

Od: Pt gru 10, 2010 3:08

Post » Czw paź 03, 2013 19:13 Re: Dom szansą na ŻYCIE malutkiej tricolorki!Hela już w DOM

Dzięki dziewczyny za wspieranie Kleosi :) Wczoraj dostałam newsy z nowego domu. Kleosia już się powoli oswaja, ba! nawet czasem położy się obok i daje się głaskać :) Nie ma póki co ochoty na branie na ręce, ale i tak myślę, że jest to rewelacyjny postęp :) Wczoraj np. wskoczyła do kosza na brudną bieliznę, ale nie mogła wyjść bo był pusty :) Eksploracja nowego domu idzie pełną parą :) No i dostałam też zdjęcia na maila, jest śliczna :1luvu:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Irmina SM

Post » Czw paź 24, 2013 18:44 Re: Dom szansą na ŻYCIE malutkiej tricolorki!Hela już w DOM

Kleosia rośnie jak na drożdżach, tak na zakończenie wątku kilka zdjęć z domku :)

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Irmina SM

Post » Czw paź 24, 2013 19:17 Re: Dom szansą na ŻYCIE malutkiej tricolorki!Hela już w DOM

Sliczna dziewczynka :1luvu:
ObrazekObrazek

marysienka

Od: Pt gru 10, 2010 3:08

Post » Pt paź 25, 2013 13:48 Re: Dom szansą na ŻYCIE malutkiej tricolorki!Hela już w DOM

Kleo :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

violet

[poprzednia]