Kotka szybko się przyzwyczaiła do nowego otoczenia. Na dzień dobry obeszła wszystkie pomieszczenia i zainteresowała się najbardziej tym :

Czyli naszym chomisiem

Jest bardzo grzeczna, miła i jest raczej typem samotnika. Jednakże kiedy najdzie ją ochota na mizianie to nie ma zmiłuj

Niestety zdjęcia nienadają się na wrzucenie na forum - cenzura
 Kicia wyraźnie utyka na chorą łapkę ale daje sobe radę ze wszystkim. Zamiast zeskakiwać z kanapy poprostu spuszcza przednie łapki i zsuwa tyłeczek powoli na ziemie
 Kicia wyraźnie utyka na chorą łapkę ale daje sobe radę ze wszystkim. Zamiast zeskakiwać z kanapy poprostu spuszcza przednie łapki i zsuwa tyłeczek powoli na ziemie 
Najbardziej zaskoczyła nas tym ze w nocy bez zbędnych ceregieli przychodzi, czai się by wejśc pod koldre po czy robi tak:

Do M się tuli za to ze mną śpi cała noc
 i dziękuje chociaż za to bo mimo iż się staram M jest ulubieńcem a ja jestem bo jestem
 i dziękuje chociaż za to bo mimo iż się staram M jest ulubieńcem a ja jestem bo jestem 
Dzisiaj odkryła nowe ciekawe miejsce w mieszkaniu: krzesełko z miekką poduszeczką

Jak widać krzesełko jest dobre do wszystkiego:

Kicia jest niesaowitym żarłokiem aczkolwiek ludzkie jedzenie jej nie rusza absolutnie
 co nas cieszy bo nie pcha nam się do talerzy
 co nas cieszy bo nie pcha nam się do talerzy 
Ah.. no i na koniec informujemy że ochrzciliśmy Perełkę imieniem Milka
 taka jest milutka i łagodna że naprawde do niej to pasuje.
 taka jest milutka i łagodna że naprawde do niej to pasuje.Dziękujemy za wyprawkę i zainteresowanie przede wszystkim Bellemere i Pani Dominice

Tęsknimy... Cały czas i bez końca.
  Tęsknimy... Cały czas i bez końca.

) połozyłam kanapkę z pieczonym pasztetem na stoliku i obserowałam z ukrycia (
 ) połozyłam kanapkę z pieczonym pasztetem na stoliku i obserowałam z ukrycia (  ) co zrobi. Nie zrobiła nic. Nawet nie poniuchała z daleka .
 ) co zrobi. Nie zrobiła nic. Nawet nie poniuchała z daleka .