Niunia w nowym domku dzięki Wam!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon wrz 02, 2013 18:34 Re: POMOCY! Czarna 5 letnia koteczka szuka domu na cito! Kra

zebra12 pisze:Dawałam ogłoszenia na gumtree, ale nie wiem czemu wciąż były usuwane. O co chodzi?

Obrazek

Czasem chodzi o miasto ale z reguły o tekst. Zobacz czy nie napisałaś słowa "pieszczota" w odmianach różnistych.

Mnie wyrzuciło ostatnio ogłoszenie jakie dawałam na kota podlaskiego. Nie ta rejonizacja zapisana przy mnie.

Podeślij mi na miała to zerknę
m.aska@wp.pl
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon wrz 02, 2013 20:00 Re: POMOCY! Czarna 5 letnia koteczka szuka domu na cito! Kra

zebra12 pisze:Dawałam ogłoszenia na gumtree, ale nie wiem czemu wciąż były usuwane. O co chodzi?

Obrazek

Bannerek można wkleić do podpisu - instrukcja:
Yocia pisze:WSTAWIANIE BANERKA DO PODPISU:

do podpisu wstawia się tak:
1. Na którejś stronie wątku jest przedstawiony banerek i jego kod w rameczce. Należy to wewnątrz ramki zaznaczyć i skopiować do schowka (Ctrl+C).
2. Na górze każdej forumowej strony jest menu z przyciskiem "Panel użytkownika" - klikamy.
3. Następnie z menu po lewej wybieramy "Profil", następnie "Edtuj Podpis". Wklejamy w treść podpisu banerek przez (Ctrl+V)
4. Przyciskiem "Podgląd" sprawdzamy poprawność.
5. Operację kończymy przyciskiem "Wyślij"
6. Należy dopilnować, aby w "Preferencje forum/Edytuj opcje wyświetlania" opcja "Wyświetlaj sygnatury" była oznaczona na TAK

Trzeba liczyć się z tym, że jeśli posty były wysyłane z wyłączoną opcją dodawania podpisu, to już takie zostaną, chyba że wejdziesz do nich przez "zmień" w prawym dolnym rogu Twojego postu.

wtedy nie ma potrzeby wklejać go "ręcznie" do każdego postu, ale będzie pojawiać się automatycznie :)

Yocia

Od: Sob sie 01, 2009 10:48

Post » Pon wrz 02, 2013 20:28 Re: POMOCY! Czarna 5 letnia koteczka szuka domu na cito! Kra

Zginęłabym bez Ciebie. Dzięki!!!!!!! :1luvu:
Obrazek

zebra12

Od: Nie lis 29, 2009 11:55

Post » Pon wrz 02, 2013 20:35 Re: POMOCY! Czarna 5 letnia koteczka szuka domu na cito! Kra

widzialam Twojego posta Zebro na forum gazety, podnosze watek, czy jest wydarzenie na fb?

niutaki

Od: Pon sie 09, 2010 16:32

Post » Wto wrz 03, 2013 8:52 Re: POMOCY! Czarna 5 letnia koteczka szuka domu na cito! Kra

Przyczłapałam tu z forum gazety. Myślę, że wydarzenie na FB to dobry pomysł.

ojasia

Od: Czw maja 20, 2010 8:55

Post » Wto wrz 03, 2013 13:05 Re: POMOCY! Czarna 5 letnia koteczka szuka domu na cito! Kra

Ja wkleiłam link do tego tematu na FB i poprosiłam znajomych o udostępnianie. Ale mogę zrobić wydarzenie, jeśli zebra12 wyrazi zgodę. I na publikację zdjęć.

Jeśli mogę podpowiedzieć - daj też ogloszenia na tablicę.pl i na alegratka.pl - też mają dużą oglądalność.

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Wto wrz 03, 2013 14:40 Re: POMOCY! Czarna 5 letnia koteczka szuka domu na cito! Kra

Jasne, że wyrażam zgodę.
Obrazek

zebra12

Post » Wto wrz 03, 2013 15:42 Re: POMOCY! Czarna 5 letnia koteczka szuka domu na cito! Kra

Dobrze, w takim razie potrzebuję namiary na Ciebie - bo rozumiem, że to z Tobą będa się kontaktować ewentualni chętni? Mail i telefon (możesz podać na pw). Czy masz konto na fb? Jeśli tak to podaj mi nazwę konta, dodam cię do wydarzenia jako współorganizatora.
Sprawdzałam - nadal nie ma tego ogłoszenia na Gumtree - nie udało się nadal? Gdybyś nadal miała problem to wklej treść ogłoszenia tutaj lub na pw - mogę pomóc wystawić.

Aha - możesz nie móc wysyłac jeszcze pw, bo jesteś nowym użytkownikiem - na wszelki wypadek podaję mój mail: mahob@poczta.onet.pl

mahob

Post » Śro wrz 04, 2013 11:28 Re: POMOCY! Czarna 5 letnia koteczka szuka domu na cito! Kra

Tutaj wydarzenie na fb: https://www.facebook.com/#!/events/5001 ... ext=create
Wchodźcie, udostępniajcie. Im więcej osób zobaczy, tym większa możliwość, ze znajdziemy dom. Zwracam się zwłaszcza do osób z Krakowa, bo dobry byłby dom na miejscu - z pewnością tu zaglądacie, więc pomóżcie tej kotce, bardzo proszę.
No i kciuki wszyscy inni :wink: Tak serdecznie, od serca - to też pomaga :ok:

mahob

Post » Śro wrz 04, 2013 11:43 Re: POMOCY! Czarna 5 letnia koteczka szuka domu na cito! Kra

Zebra12 - zaprosiłam Cię też do znajomych na FB. Jeśli przyjmiesz moje zaproszenie będę mogła aktywować Cię jako współorganizatora wydarzenia. Będziesz mogła sama tam pisać (oczywiście nie musisz, ja się tym zajmę ;) ) - będziesz miała dostęp do edycji i możliwość dokonywania wszelkich zmian. Zapraszam :)

mahob

Post » Sob wrz 07, 2013 11:40 Re: POMOCY! Czarna 5 letnia koteczka szuka domu na cito! Kra

Kotka wzięta wczoraj "na próbę" dziś wraca do pustego mieszkania. Powód: dziwnie patrzy na świnkę morską.
Do wtorku musi znaleźć dom. Pomocy!
Obrazek

zebra12

Post » Sob wrz 07, 2013 14:09 Re: POMOCY! Czarna 5 letnia koteczka szuka domu na cito! Kra

zebra12 pisze:Kotka wzięta wczoraj "na próbę" dziś wraca do pustego mieszkania. Powód: dziwnie patrzy na świnkę morską.
Do wtorku musi znaleźć dom. Pomocy!

8O
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Sob wrz 07, 2013 15:21 Re: POMOCY! Czarna 5 letnia koteczka szuka domu na cito! Kra

Czyli nic nie wyszło z tej próby adopcji?
Czy w takim razie mam prosić o ogłoszenie w gazecie?

edit:
dobra - poprosiłam o ogłoszenie w Dzienniku Polskim na cito. Jednak nie wiem kiedy się ukarze, dam znać jak się dowiem.
Tymczasem robię ogłoszenia na portalach ogloszeniowych - jeśli ona ma jakieś ogloszenia już to daj mi znać zebro -bo nie ma sensu robić podwójnych.
A dlaczego tylko do wtorku? Czy to jest deadline? Już dalej tylko schron? Bo nie wiem czy cokolwiek zdąrzymy do wtorku zrobić, mimo, że staram się bardzo...
Ostatnio edytowano Sob wrz 07, 2013 15:46 przez mahob, łącznie edytowano 1 raz

mahob

Post » Sob wrz 07, 2013 15:46 Re: POMOCY! Czarna 5 letnia koteczka szuka domu na cito! Kra

Tak, koniecznie. Czas nagli :(
Wyobraźcie sobie, że moja trzynastoletnia córka zawiozła kotkę w transporterku z kuwetą, żwirkiem, drapakiem, miskami i karmą autobusem na drugi koniec miasta! A oni dziś dzwonią, żeby przyjechała po kota! Ludzie nie są normalni. Powiedziałam, że absolutnie ma po kota nie jechać! Skoro byli na tyle leniwi, że nie chciało im się pojechać po kota, to niech go teraz odwiozą, a nie każą dziecku takie ciężary nosić.
Obrazek

zebra12

Post » Sob wrz 07, 2013 16:13 Re: POMOCY! Czarna 5 letnia koteczka szuka domu na cito! Kra

Ogłoszenia Niuni:

http://www.kupsprzedaj.pl/
http://krakow.gumtree.pl/
http://ale.gratka.pl
http://www.cafeanimal.pl/
www.tablica.pl

Jeśli ktoś chciałby pomóc i oglosić kotkę jeszcze gdzieś, to bardzo proszę.
Szukajcie i pytajcie po znajomych, w pracy - może akurat.

mahob

[poprzednia][następna]