Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Monika1983 pisze:Brak słów :/ Napisałabym dosadniej co o tym myślę .Kot pewnie zostanie uśpiony
Agatka nr.3 pisze:Czarna puma, czyli każdego kota z dodatnim testem usypiać?
Czarna puma pisze:Monika1983 pisze:Brak słów :/ Napisałabym dosadniej co o tym myślę .Kot pewnie zostanie uśpiony
Wiec zanim napiszesz co o tym myslisz,to poczytaj sobie w necie na temat kociego aids...,ze koty mimo wszystko sa uspiane,bo nie ma dla nich na razie takich lekarstw,ktore by to leczyly:/ Wprawdzie taki chory kot moze tylko zarazic poprzez krew lub stosunek plciowy,ale ta choroba skazuje kota na powolna i tak nieunikniona smierc:/
CatAngel pisze:Czarna puma pisze:Monika1983 pisze:Brak słów :/ Napisałabym dosadniej co o tym myślę .Kot pewnie zostanie uśpiony
Wiec zanim napiszesz co o tym myslisz,to poczytaj sobie w necie na temat kociego aids...,ze koty mimo wszystko sa uspiane,bo nie ma dla nich na razie takich lekarstw,ktore by to leczyly:/ Wprawdzie taki chory kot moze tylko zarazic poprzez krew lub stosunek plciowy,ale ta choroba skazuje kota na powolna i tak nieunikniona smierc:/
KAŻDY KOT ZASŁUGUJE NA ŻYCIE![]()
Też ratowałam kota może nie z aids ale z białaczką i co miałam go uśpić bo nieuleczalnie choryA teraz nie darowałabym sobie gdybym musiała go uśpić patrząc na to jak dzisiaj wygląda.
I nie że są usypiane bo nie ma na to lekarstwa ale są usypiane bo nie ma gdzie takie koty trzymać.
Nie jesteś aż taka kociara a na każdych wątkach wypowiadasz się jak znawca
Czarna puma pisze:Masz moze domek dla tej koci u siebie?
Czarna puma pisze:Mayo pisze:Aby wywieźć kotka z Egiptu trzeba mu załatwić paszport u weterynarza, zrobić szczepienia, to kosztuje i zabiera czas, ale jest do zrobienia, dlatego ktoś musiałby rzeczywiście być na 100% zdecydowany, ze chce
Wiec doskonale wiesz jakie sa procedury:/ Dlaczego wiec nic nie zaczelas robic w tym kierunku?????!!!!Udajesz wielce zdziwina,ze nie wiedzialas jakie trudnosci urzedowe spotkaja Cie przy zalatwianiu wywozu kotow z Egiptu..
Tak trudno bylo sie tym wczesniej zajac i dokladnie dowiedziec o procedurach wywozu zwierzat? Po co w takim razie zalozylas ten watek??? Z NUDOW???
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości