Chora kotka szuka ciepłego domu

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie sie 25, 2013 21:12 Re: Chora kotka szuka ciepłego domu

Brak słów :/ Napisałabym dosadniej co o tym myślę .Kot pewnie zostanie uśpiony :(

Monika1983

Od: Pt sie 20, 2010 0:50

Post » Nie sie 25, 2013 21:35 Re: Chora kotka szuka ciepłego domu

Monika1983 pisze:Brak słów :/ Napisałabym dosadniej co o tym myślę .Kot pewnie zostanie uśpiony :(

Wiec zanim napiszesz co o tym myslisz,to poczytaj sobie w necie na temat kociego aids...,ze koty mimo wszystko sa uspiane,bo nie ma dla nich na razie takich lekarstw,ktore by to leczyly:/ Wprawdzie taki chory kot moze tylko zarazic poprzez krew lub stosunek plciowy,ale ta choroba skazuje kota na powolna i tak nieunikniona smierc:/

Czarna puma

Od: Pt cze 28, 2013 21:46

Post » Nie sie 25, 2013 21:43 Re: Chora kotka szuka ciepłego domu

Czarna puma, czyli każdego kota z dodatnim testem usypiać?
Najszczęśliwszą nie będę już nigdy, ale dajcie im dom:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=163179

najszczesliwsza

Od: Nie mar 04, 2012 23:43

Post » Nie sie 25, 2013 21:57 Re: Chora kotka szuka ciepłego domu

Agatka nr.3 pisze:Czarna puma, czyli każdego kota z dodatnim testem usypiać?

Nie wiem,nie jestem az taka kociara...,zreszta to pytanie chyba nie do mnie,co?

Czarna puma

Post » Nie sie 25, 2013 22:11 Re: Chora kotka szuka ciepłego domu

Czarna puma pisze:
Monika1983 pisze:Brak słów :/ Napisałabym dosadniej co o tym myślę .Kot pewnie zostanie uśpiony :(

Wiec zanim napiszesz co o tym myslisz,to poczytaj sobie w necie na temat kociego aids...,ze koty mimo wszystko sa uspiane,bo nie ma dla nich na razie takich lekarstw,ktore by to leczyly:/ Wprawdzie taki chory kot moze tylko zarazic poprzez krew lub stosunek plciowy,ale ta choroba skazuje kota na powolna i tak nieunikniona smierc:/

KAŻDY KOT ZASŁUGUJE NA ŻYCIE :!:

Też ratowałam kota może nie z aids ale z białaczką i co miałam go uśpić bo nieuleczalnie chory :roll: A teraz nie darowałabym sobie gdybym musiała go uśpić patrząc na to jak dzisiaj wygląda.

I nie że są usypiane bo nie ma na to lekarstwa ale są usypiane bo nie ma gdzie takie koty trzymać.

Nie jesteś aż taka kociara a na każdych wątkach wypowiadasz się jak znawca :roll:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Nie sie 25, 2013 22:18 Re: Chora kotka szuka ciepłego domu

wykasowany link
Ostatnio edytowano Nie sie 25, 2013 22:23 przez CatAngel, łącznie edytowano 1 raz

CatAngel

Post » Nie sie 25, 2013 22:21 Re: Chora kotka szuka ciepłego domu

CatAngel pisze:
Czarna puma pisze:

KAŻDY KOT ZASŁUGUJE NA ŻYCIE :!:

Też ratowałam kota może nie z aids ale z białaczką i co miałam go uśpić bo nieuleczalnie chory :roll: A teraz nie darowałabym sobie gdybym musiała go uśpić patrząc na to jak dzisiaj wygląda.

I nie że są usypiane bo nie ma na to lekarstwa ale są usypiane bo nie ma gdzie takie koty trzymać.

Nie jesteś aż taka kociara a na każdych wątkach wypowiadasz się jak znawca :roll:

Masz moze domek dla tej koci u siebie? :|

Czarna puma

Post » Nie sie 25, 2013 22:26 Re: Chora kotka szuka ciepłego domu

Czarna puma pisze:Masz moze domek dla tej koci u siebie? :|

Nie nie mam i nie będę mieć, ale może Ty przygarnij jak jesteś taka aktywna.

EOT :wink:

CatAngel

Post » Nie sie 25, 2013 22:32 Re: Chora kotka szuka ciepłego domu

Czarna pumo ty się czasem zastanawiasz co piszesz ? Bo czytając niektóre twoje posty -ja w to wątpię, zresztą nie tylko ja.

Ty masz czelność pouczać ludzi...ty :!: Obiecująca DT , po czym bez słowa wyjaśnienia milcząca w temacie. Szok :evil:

dorobella

Od: Wto sty 06, 2009 19:52

Post » Nie sie 25, 2013 22:39 Re: Chora kotka szuka ciepłego domu

Czy mozna zgłosić do moderatora żeby namierzyc założycielka wątku po IP i zgłosić do odpowiednich instytucji? FIV nie jest wskazaniem do eutanazji, kot może żyć normalnie przy zapewnieniu odpowiednich warunków, s na zdjęciu nie wyglada na schorowanego :( jak mozna być takim podlym człowiekiem żeby uśpić przyjaciela ?
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Nie sie 25, 2013 22:41 Re: Chora kotka szuka ciepłego domu

Czarna pumo, zanim zaczniesz pisac na tematy, o ktorych nie masz pojecia - powstrzymaj sie, robisz coraz wiecej szkod swoimi wypowiedziami. :(

Tymczasowalam i znalazlam dom niejednemu kotu nosicielowi wirusa FIV. Takie koty rowniez znajduja domy, sa szczesliwe i moga zyc jeszcze wiele lat.

Nie usypia sie kotow tylko z powodu nosicielstwa wirusa, nie ma takich zalecen.
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Nie sie 25, 2013 22:46 Re: Chora kotka szuka ciepłego domu

Wiec moze swe sily skierujcie na uratowaniu zycua tej kotce,bo to jest jej watek...,zamiast mnie non stop krytykowac? :roll: Ja napisalam sms,do tej osoby z prosba o kontakt. oddzwonila i faktycznie kotka jest w krytycznej sytuacji :cry:

Czarna puma

Post » Nie sie 25, 2013 22:50 Re: Chora kotka szuka ciepłego domu

DlacZego chce ja uśpić ? Bo wyjeżdża ? :( ręce opadają :cry:
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Nie sie 25, 2013 22:55 Re: Chora kotka szuka ciepłego domu

To jak jesteś taka mądra, to zamiast się wymądrzać na wątkach- skieruj swoje siły na uratowanie kotki. Poczytaj swoje posty, a może mam ci zacytować jak krytykujesz ty innych, czy umiesz czytać ze zrozumieniem ?

Czarna puma pisze:
Mayo pisze:Aby wywieźć kotka z Egiptu trzeba mu załatwić paszport u weterynarza, zrobić szczepienia, to kosztuje i zabiera czas, ale jest do zrobienia, dlatego ktoś musiałby rzeczywiście być na 100% zdecydowany, ze chce

Wiec doskonale wiesz jakie sa procedury:/ Dlaczego wiec nic nie zaczelas robic w tym kierunku?????!!!! :cry: Udajesz wielce zdziwina,ze nie wiedzialas jakie trudnosci urzedowe spotkaja Cie przy zalatwianiu wywozu kotow z Egiptu.. :| Tak trudno bylo sie tym wczesniej zajac i dokladnie dowiedziec o procedurach wywozu zwierzat? Po co w takim razie zalozylas ten watek??? Z NUDOW???

Zaoferowałaś dom dla chociaż jednego, zwrot kosztów, zapytałaś jaką sytuację ma laska- nie - zwyczajnie na nią napadłaś.

W tym wątku to samo.
Ostatnio edytowano Nie sie 25, 2013 23:03 przez dorobella, łącznie edytowano 1 raz

dorobella

Od: Wto sty 06, 2009 19:52

Post » Nie sie 25, 2013 22:59 Re: Chora kotka szuka ciepłego domu

Goyka, tu szersza informacja o sytuacji (wypowiedź Maybexxx, na samym dole), z prośbą do wszystkich o uspokojenie emocji:

viewtopic.php?f=8&t=155990&start=150

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

[poprzednia][następna]