igloo6 pisze:Chodzi mi o jedną z kotek na zdjęciu powyżej.
A jesli to bedzie kocurek,to tez moze byc? Dokladnie o jakiego kociaka chodzi?
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
igloo6 pisze:Chodzi mi o jedną z kotek na zdjęciu powyżej.
NITKA/KARINKA pisze:To było moje pytanie do igloo6 ( czy to stracone konto to było milou ?)
I Twoje zdziwienie.
OT - skasowałam.
NITKA/KARINKA pisze:Bo igloo6 się wylogowała to raz.
Po drugie jak będzie chciała odzyskac konto, zwróci się o to sama.
igloo6 pisze:Tak, milou! Dzięki za przypomnienie! Piesek TintinaTo co teraz będzie z moimi kontami? Wolałabym zostać przy jednym, żeby nie robić zamieszania.
Wracając do kotków: te ze zdjęcia są takie biedne i pozostawione same sobie, że chciałabym pomóc chociaż jednemu z nich. W grę wchodzi rudy kot i wolałabym, żeby była to kotka, bo: mam już trzy kocury i mąż uważa, że to dość. Ale skoro w miseczce zostają resztki, to i czwarty by się wyżywił. Od roku urabiam go na rudego kota i wreszcie urobiłam. A kotkę chciałabym dla urozmaicenia męskiego towarzystwa. Oczywiście rozmnażanie kotów nie wchodzi w grę, bo dość już kociej biedy, no i panowie wszyscy wykastrowani.
igloo6 pisze:Tak, milou! Dzięki za przypomnienie! Piesek Tintina To co teraz będzie z moimi kontami? Wolałabym zostać przy jednym, żeby nie robić zamieszania.
Draugia pisze:Kociaki mają zapewniony DT. Jeśli ktoś się zdecyduje na adopcję - będziemy organizować transport (to przeważnie nie jest wielki problem), także szukamy domków które na 100% chcą maluchy!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 80 gości