Sprawy mają się tak że obecnie kotki nie mogą zostać w żadnym hoteliku ponieważ mają grzyba .....nikt mi ich nie przyjmie w takim stanie co ja doskonale rozumiem .Właśnie przyjechaliśmy od weterynarza kotki dostały zastrzyk , są odrobaczone i posmarowane

Mają założone książeczki zdrowia kolejna wizyta 25 lipca. Dałam je teraz do mamy kociej bo wystraszone i głodne mam nadzieję że pod nadmiarem wrażeń zasną ,zwiedziliśmy autobusem miasto

Pod koniec podróży dostawały już "białej gorączki" .Więc tak szary i czarny to panowie , natomiast "puchatek" okazała się być dziewczynką ....ja obstawiałam że mam dwie dziewczynki i chłopaka a wyszło dokładnie odwrotnie

Czarna-puma dziękuje za potwierdzenie na PW

Od sierpnia mam DT u Czarnej -Pumy dla puchatka i czarnego , zostaję mi szary do DT ogłoszenia zapłacę dziś, mam kontakt z CatAngel.Więc po niedzieli pojawią mi się na internecie.Pozdrawiam i dalej szukamy domków albo stałych albo tymczasowych dla szaraczka .Ogłoszenia w sklepach mam już wystawione tzn tam gdzie pozwolono mi na powieszenie informacji o kotkach do adopcji