Pola.Czy zwykła burasia ma szansę na dom?Ma!!Pola już w DS!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt sty 11, 2013 19:58 Re: Pola wyrzucona na mróz. Czy zwykła burasia ma szansę na

Pola przypomina mi troszkę wyadoptowanego Loleczka, on ma zupełnie nie buraskowy charakter. Taki misiak do przytulania.
Domki powinny się spieszyć, bo panienka znudzona oczekiwaniem. :ok:
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

Post » Pt sty 11, 2013 21:17 Re: Pola wyrzucona na mróz. Czy zwykła burasia ma szansę na

Witam w klubie. Od września staram się wyadoptować 6 burasków z lasu (było 9 kociaków). I nie powiem nic optymistycznego. A kiciunia piękna :1luvu: . Piękna i żyje. To najważniejsze.
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Pon sty 14, 2013 17:32 Re: Pola wyrzucona na mróz. Czy zwykła burasia ma szansę na

Witajcie Cioteczki :1luvu:

Bura Pola pozdrawia wszystkie burasy świata :D
Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Wto sty 15, 2013 12:52 Re: Pola wyrzucona na mróz. Czy zwykła burasia ma szansę na

Na tym zdjęciu wygląda, jak kociątko.
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

Post » Wto sty 15, 2013 21:44 Re: Pola wyrzucona na mróz. Czy zwykła burasia ma szansę na

Buraski ze świata pozdrawiają Polę.
Pola co u Ciebie, bo my zrobiliśmy dużej "wesoło" i od dzisiaj jesteśmy chorzy. Syskie 4, a 2 się "wyłamały i są zdrowe. Podlizuchy
Obrazek

Kinnia

Post » Śro sty 16, 2013 23:30 Re: Pola wyrzucona na mróz. Czy zwykła burasia ma szansę na

Kinnia pisze:Buraski ze świata pozdrawiają Polę.
Pola co u Ciebie, bo my zrobiliśmy dużej "wesoło" i od dzisiaj jesteśmy chorzy. Syskie 4, a 2 się "wyłamały i są zdrowe. Podlizuchy

Pola ma się dobrze, właściwie to je i śpi, czasami trochę pogania się z kotkiem Złotkiem, bo jakoś jego sobie najbardziej upodobała :wink: Ona jest w ogóle bardzo grzeczna, znalazła sobie miejscówkę za łóżkiem pod kaloryferem, na kocyku i jak tylko zje posiłek to tam od razu tupta. I śpi chyba dość mocno, bo jak wołam na kolejny posiłek, to chwilę trzeba pogrzechotać chrupkami, żeby bury łepek wystawił się zza łóżka :lol:

Ale dzisiaj Polusia jest troszkę izolowana (tzn.drzwi ma zamknięte), bo dostała na kark Profender. Wydaje mi się, że może mieć tasiemca, bo raz że coś takiego podejrzanego wypatrzyłam w kupie, a dwa - to zupełnie nie przybiera na wadze, mimo że bardzo ładnie je i apetyt dopisuje. Ona wygląda na dużą kotkę, ale jak się ją weźmie na ręce, to dosłownie piórko

Cześć buraski :D nie chorujcie
Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Pt sty 18, 2013 22:40 Re: Pola wyrzucona na mróz. Czy zwykła burasia ma szansę na

Cześć Pola. Ni jak zaczęłyśmy to nie tak łatwo skonczyć. Do tego jeszcze brzuchy nas bolą. JAkaś dziwna ta puszka co ją duża daje. Smakuje tak samo ale brzuszek po niej boli. To chorowanie nie jest już fajne. A duża każe nam jeść jogurcik. Fuuuuuj. Papa
Obrazek

Kinnia

Post » Sob sty 19, 2013 21:41 Re: Pola wyrzucona na mróz. Czy zwykła burasia ma szansę na

Kinnia pisze:Cześć Pola. Ni jak zaczęłyśmy to nie tak łatwo skonczyć. Do tego jeszcze brzuchy nas bolą. JAkaś dziwna ta puszka co ją duża daje. Smakuje tak samo ale brzuszek po niej boli. To chorowanie nie jest już fajne. A duża każe nam jeść jogurcik. Fuuuuuj. Papa

Cześć buraski! Jogurcik jest pyyyszny! Dlaczego fuuuj? Musicie jeść, żeby zdrówko wróciło. A moja Duża się chwali, jaki sama podpisik zrobiła, wszyscy na nim jesteśmy :D Pola
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Nie sty 20, 2013 18:21 Re: Pola wyrzucona na mróz. Czy zwykła burasia ma szansę na

Ooooooooo 8O to Duża mądra jest, że takie fajne kotki na obrazkach potrafi. Nasza Duża w końcu "nas przedstawiła" na obrazkach bo się naumiała. Ale wiesz Pola, ona chciała kompa wyrzucić, bo te zdjęcia nie chciały się przyklejać i była zła za to. My chciałyśmy pomóc..... ale wtedy dopiero zrobiła się afera. A jogurcik jest fuuuuuj, Duża daje go strzykawką. Niedobra Duża :evil: . A brzuszki mniej bolą. Nie chcemy juz chorować :placz: Pa pa
Obrazek

Kinnia

Post » Nie sty 20, 2013 22:40 Re: Pola wyrzucona na mróz. Czy zwykła burasia ma szansę na

Taka jestem piękna, grzeczna, mięciutka i milutka. Tylko dlaczego nikt mnie nie chce?
Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Wto sty 22, 2013 12:14 Re: Pola wyrzucona na mróz. Czy zwykła burasia ma szansę na

Cze. Nas też nikt nie chce bo nie jesteśmy "w typie" - tak duża mówi. Ale mówi też, że w końcu jak nas ktoś pokocha to będzie to najlepszy duży na świecie :mrgreen:
Obrazek

Kinnia

Post » Wto sty 22, 2013 22:21 Re: Pola wyrzucona na mróz. Czy zwykła burasia ma szansę na

Kinnia pisze:Cze. Nas też nikt nie chce bo nie jesteśmy "w typie" - tak duża mówi. Ale mówi też, że w końcu jak nas ktoś pokocha to będzie to najlepszy duży na świecie :mrgreen:

Cześć buraski! Brzuszki już w porządku, jogurcik pomógł? Zawsze trzeba słuchać Dużej, ona wie co robi :!: A w kswestii naszych futerek to ja się chyba zapiszę do waszego Gangu Burasów i będziemy tak sobie czekali na te nasze domy, chyba do wiosny. Pola
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Wto sty 22, 2013 22:44 Re: Pola wyrzucona na mróz. Czy zwykła burasia ma szansę na

Cudna Pola :lol: Buranie są najpiękniejsze - wiem bo mam :wink: Trzymam :ok: za domek
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Wto sty 22, 2013 22:51 Re: Pola wyrzucona na mróz. Czy zwykła burasia ma szansę na

Zapraszamy do naszego gangu. Jest fajnie i już nasze brzuszka nie bolą. :strach: był jogurcik ze strzykawki brrrr. A domki może się ujawnią. Może się w chowanego bawią?
Obrazek

Kinnia

Post » Sob sty 26, 2013 23:22 Re: Pola wyrzucona na mróz. Czy zwykła burasia ma szansę na

Eee, nikt do Poli nie zagląda 8O ja jestem na wyjeździe i nie mam stałego dostępu do internetu. Dzisiaj się tylko dorwałam i podnoszę kicię, coby nie przepadła w czeluściach forum, bo nie dość, że bura to jeszcze niewidoczna :(
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

[poprzednia][następna]