_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
.... a smarkacze coraz lepiej się mają , koczują w pracy: niestety kontenerku , ale mają ciepło. Dzisiaj rano tak się ufajtały , że smrodek cały czas w nosie mi siedzi Dzisiaj mamy 2-gi zastrzyk , a potem .... no nie wiem .... czy kolejny, czy WOLNOŚĆ dla maluchów .... są kolejne smarkacze i czekają na leczenie
Animalon od takiego malutkiego go masz a dopiero teraz go ogłaszasz??? Chyba o 3 miesiące za późno. Czasami mam wrażenie, że DT przetrzymują słodkie maluchy żeby się nimi nacieszyć a oddają do adopcji podrostki. Zrozumiem cię jedynie wtedy jak kotek był do tego czasu chory bądź nie dawał się oswoić.