Dziewczyny, mam dwie prośby.
Wczoraj padł nam komputer, dokumentnie, mam teraz do dyspozycji tylko 10-cio letniego laptopa na którym mam system i nic poza tym.
Napisałam ogłoszenie, dzisiaj miałam przygotować fotki i wysłać, teraz to muszę zrobić od nowa.
Jakiej wielkości muszą być fotki do ogłoszeń? Aktualnie mam tylko te co na wątku, czy wielkość wystarczająca, czy powinny być większe, mniejsze, jak to jest z tymi fotkami?
Jeśli są za duże czy ktoś może mi je zmniejszyć do odpowiedniego rozmiaru bo ja nie mam żadnego programu.
I druga ważna sprawa, za tydzień w piątek musimy wyjechać na weekend, na 99%, szukam na ten czas tdt dla TuTu. Teoretycznie miał być u nas do minionego piątku, ale przecież to bez sensu żeby siedział w lecznicy w klatce, jak tu może swobodnie latać i wariować. Na ten weekend też nie chcę go zostawiać w klatce w lecznicy, może ktoś mógł by się nim zaopiekować przez dwa dni?
Na ten moment TuTu jest do wtorku na antybiotyku, we wtorek się okaże co dalej. Kichać już prawie nie kicha, je, choć najchętniej Conva ze strzykawki bo chyba go troszkę przyzwyczaiłam
Jest zupełnie bezproblemowym maluchem, klatka już oddana, śpi w łóżku, sika ślicznie do kuwety, nie zdarzyła mu się ani jedna wpadka, w nocy schodzi z łóżka na siku, a potem wraca po schodkach które mu zrobiłam, bo wskoczyć na łóżko póki co nie potrafi, za wysoko jeszcze.