A i czy Sisi z Pusią są razem z tą czarnulkę? Ja najbardziej sie boję jak będe musiała te swoje zapoznać.
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
AniaU pisze:o witaj jasia0245, a czarnulkę ogłaszasz, ma wątek? Też mam nadzieję, że sie ruszą adopcję i wszystkie kotki w potrzebie znajdą domki
A i czy Sisi z Pusią są razem z tą czarnulkę? Ja najbardziej sie boję jak będe musiała te swoje zapoznać.
AniaU pisze:jasia0245 doskonale Cie rozumiem, ja też wiecej niż dwóch kotków nie planuję...na razie![]()
Chce Lunie znaleźć dom, ale liczę się z tym, że przez jakiś krótszy...dłuższy czas będę musiała mieszkać z trzema
Z Ciebie się dzieci będą śmiać a u mnie moja mama w głowę się będzie pukać. No ale co tam![]()
A i tak sobie myślę - a czemu Ty nosisz ten ciężki żwirek ze sklepu, nie łatwiej, taniej byłoby zamówić w sklepie internetowym - wtedy kurier pod drzwi by Ci przyniósł
AniaU pisze:Katia80 dzięki, że zajrzałaś do nas
tak, teraz fajnie bo Lunę mogłam na razie odseparować, ale od ponad 2 lat chcemy sprzedać mieszkanie i tak ciężko na rynku, a wiadomo tylko koszty a nam niepotrzebne są dwa
Jakieś nowe - nieostre fotki - ona jest niemożliwa jak tu robić dobre zdjęcia takiemu kręcącemu sie ogonowi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości