aga marczak pisze:Madziu trzymam kciuki za powodzenie akcji.Mogę pomóc w łapaniu kotków
Dzięki
aga marczak pisze:Madziu trzymam kciuki za powodzenie akcji.Mogę pomóc w łapaniu kotków
madzik85 pisze:aga marczak pisze:Madziu trzymam kciuki za powodzenie akcji.Mogę pomóc w łapaniu kotków
Dziękibardzo liczę na pomoc, przynajmniej na początku bo to moja pierwsza taka "akcja", nigdy wcześniej nie łapałam kotów i nie bardzo nawet mam o tym pojęcie...
![]()
kotika pisze:madzik85 pisze:aga marczak pisze:Madziu trzymam kciuki za powodzenie akcji.Mogę pomóc w łapaniu kotków
Dziękibardzo liczę na pomoc, przynajmniej na początku bo to moja pierwsza taka "akcja", nigdy wcześniej nie łapałam kotów i nie bardzo nawet mam o tym pojęcie...
![]()
Też mogę pomóc. Znam trochę warunki tych kotów, brałam stamtąd kociaki chore na kk.
Srebrna źle wygląda, dobrze byłoby zawieźć ją do weta.
,ale póki co czekamy na zbiorke pieniędzy na kastrację /styrylizacje!
gabi/miau pisze:Super dziewczyny))
aga marczak pisze:Po sterylizacji mam w domu Paralityczkę i chyba Dziką(tylko,że ona dzika nie jest ale b się boi)
Paralityczka ma rozcięty policzek wyczyszczony ropień i powinna dostawać antybiotyk
dzisiaj są w kiepskiej formie więc dam im do jutra odpocząć
rano je wypuszczę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości