aga marczak pisze:Madziu trzymam kciuki za powodzenie akcji.Mogę pomóc w łapaniu kotków
Dzięki

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
aga marczak pisze:Madziu trzymam kciuki za powodzenie akcji.Mogę pomóc w łapaniu kotków
madzik85 pisze:aga marczak pisze:Madziu trzymam kciuki za powodzenie akcji.Mogę pomóc w łapaniu kotków
Dziękibardzo liczę na pomoc, przynajmniej na początku bo to moja pierwsza taka "akcja", nigdy wcześniej nie łapałam kotów i nie bardzo nawet mam o tym pojęcie...
![]()
kotika pisze:madzik85 pisze:aga marczak pisze:Madziu trzymam kciuki za powodzenie akcji.Mogę pomóc w łapaniu kotków
Dziękibardzo liczę na pomoc, przynajmniej na początku bo to moja pierwsza taka "akcja", nigdy wcześniej nie łapałam kotów i nie bardzo nawet mam o tym pojęcie...
![]()
Też mogę pomóc. Znam trochę warunki tych kotów, brałam stamtąd kociaki chore na kk.
Srebrna źle wygląda, dobrze byłoby zawieźć ją do weta.
gabi/miau pisze:Super dziewczyny))
aga marczak pisze:Po sterylizacji mam w domu Paralityczkę i chyba Dziką(tylko,że ona dzika nie jest ale b się boi)
Paralityczka ma rozcięty policzek wyczyszczony ropień i powinna dostawać antybiotyk
dzisiaj są w kiepskiej formie więc dam im do jutra odpocząć
rano je wypuszczę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości