Kolorowe kociaki szukają domu (opolskie)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie sie 12, 2012 19:37 Re: Kolorowe kociaki szukają domu (opolskie)

mary2004 pisze:Jak w temacie trójka chłopaków szuka dobrych domków. Są u mnie na dt, rozkoszne, zdrowe i zwariowane rozrabiaki. Ignaś- point, niebieskie oczy, rude znaczenia -nieśmiały i płochliwy. Lubi spać na ludzkich plecach Izzy -złocisty rudzielec z białymi znaczeniami-pieszczoch i zawadiaka. Adik -najukochańszy kot pod słońcem, nie miałam jeszcze takiego na dt. Można z nim normalnie pogadać Ewenement koci, uwielbia noszenie na rękach, mądraliński i b. zrównoważony jak na swój młody wiek. Chłopaki są zdrowe, odrobaczone, rudy i biały podwójnie zaszczepione, Adik jest po pierwszym szczepieniu. Tutaj filmik:
http://www.youtube.com/wa...eature=youtu.be

Witaj :) Poszukuję kotka (najchętniej kocurka) na dokocenie. Mam obecnie prawie 5 letnią wykastrowaną kotkę, ale ze względu na to, że dość długo pracuję szukam towarzysza dla mojej kocicy :) Swoją kotkę mam z hodowli, ale teraz chciałabym przygarnąć kocią sierotkę:) Jestem z Wrocławia, więc myślę, że z odbiorem nie byłoby większego problemu :) Jeżeli kotki nadal szukają domku, proszę o kontakt na pw.
pozdrawiam serdecznie :)

meg296

Od: Nie sie 12, 2012 19:31

Post » Czw sie 16, 2012 18:25 Re: Kolorowe kociaki szukają domu (opolskie)

meg296 pisze:Witaj :) Poszukuję kotka (najchętniej kocurka) na dokocenie. Mam obecnie prawie 5 letnią wykastrowaną kotkę, ale ze względu na to, że dość długo pracuję szukam towarzysza dla mojej kocicy :) Swoją kotkę mam z hodowli, ale teraz chciałabym przygarnąć kocią sierotkę:) Jestem z Wrocławia, więc myślę, że z odbiorem nie byłoby większego problemu :) Jeżeli kotki nadal szukają domku, proszę o kontakt na pw.
pozdrawiam serdecznie :)

Napisałam :)
Obrazek

mary2004

Od: Śro wrz 15, 2004 20:41

Post » Sob gru 08, 2012 9:22 Re: Kolorowe kociaki szukają domu (opolskie)

Białasek pojechał do nowego domu. Izzy dalej szuka dobrych ludzi.
Obrazek

mary2004

Od: Śro wrz 15, 2004 20:41

[poprzednia]