Przeworsk Maltretowany kot Prosze o pomoc

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob cze 02, 2012 23:10 Re: Przeworsk Maltretowany kot Prosze o pomoc

Muszę się zgodzić z wojtek_z
I z innymi przedmówcami, jest to masakra, kota szkoda.
Założycielki wątku nie, bo kim trzeba być, by patrzeć na to i lamentować na forum, zamiast... zabrać kota za pazuchę i wtedy płakać o DT dla kota. Żeby zrobić cokolwiek. Znów jak z tamtą kotką do sterylizacji, "weźcie i zróbcie coś".
Najszczęśliwszą nie będę już nigdy, ale dajcie im dom:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=163179

najszczesliwsza

Od: Nie mar 04, 2012 23:43

Post » Sob cze 02, 2012 23:25 Re: Przeworsk Maltretowany kot Prosze o pomoc

najszczesliwsza - jezeli mozesz pomoc to pomóż albo podbij wątek ale nie oceniaj bo najlatwiej jest pisac i nic nie robic i oceniac innych,po za tym nie znasz sytuacji i tamtej tez nie znalas i mojej osobistej sytuacji nie znasz i nie mam zamiru ci o tym pisac na forum.
gdybym przeszla obojetnie obok tamtych kotow to by juz ich na swiecie nie bylo a temu tez chce pomoc.latwo pisac zeby kota wziac i mu kotu tymczasowego szukac ale gdzie go przetrzymac ? po za tym kota trzeba leczyc u weta.. no i szukam jeszcze jednemu kotu stalego domu lub tymczasowego a teraz jak Pani mi z fundacji powiedziala latwo o to nie jest niestety bo jest sezon na male bezdomne kotki.wszedzie teraz ogloszenia ze ktos znalazl kota albo szuka stalego albo tymczasowego domu.a ludzie alo sa bezduszni albo nie chca zwierzat albo maja juz tyle ze weicej nie moga miec i trzeba szczęścia zeby znalezc domu nawet tymczasowego dla kota niestety.

BaśkaW

Od: Pt lut 17, 2012 14:01

Post » Sob cze 02, 2012 23:27 Re: Przeworsk Maltretowany kot Prosze o pomoc

Co takiego tłumaczy ignorancję? Brak serca? Brak empatii? Brak poczucia, że coś zrobić trzeba?
Widzisz, że znęcają się nad kotem i co? NIC!

Nie bój się, na moim podwórku mam porządek, nie jestem jedną z tych, co robi nic.
Najszczęśliwszą nie będę już nigdy, ale dajcie im dom:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=163179

najszczesliwsza

Od: Nie mar 04, 2012 23:43

Post » Sob cze 02, 2012 23:46 Re: Przeworsk Maltretowany kot Prosze o pomoc

Ciesze sie ,że pomagasz kotom czy innym zwierzętom w swojej okolicy i uwazam ,że kazdy czlowiek powinien postępowac tak samo.niestety ludzie traktuja zwierzeta czesto jak przedmioty a nie jak zywe istoty i czesto przechodza obojetnie obok krzywdy.
ja tam nie mieszkam tylko bywam od czasu do czasu.o pewnych sytuacjach miedzy innymi o tym ze kot zalatwil swoja potrzebe w domu i zostak pobity czy innych rzeczach dowiedzialam sie niedawno.jak bylam mala to bylam swiadkiem maltretowan zwierząt i mimo moich wrzaskow czy placzu jak bylam mala to to nic nie dawal - bylam tylko dzieckiem.potem upominalam,prosilam nie tylko ja zreszta i nawet przez jakis czas wydawalo sie ,ze jest okej ale do nich nie dociera nic i nie uwazaja to za cos zlego. po za tym grozono mi zebym nigdzie tego nie zglaszala.nie bede sie wdawac w szczegoly o ktorych z pewnych wzgledow nie chce pisac ale chce pomoc kotu.kotu potrzeba opieka weterynaryjna i dom w ktorym bedzie mogkl dozyc starosci.Ja mu tego nie moge zapewnic ale moge za to odebrac im kota tak ze nawet sie nie zorietnuja .Musi to dojsc do najwiekszej ilosci osob ktore mieszkaja w poblizu czy w samym Przeworsku.

BaśkaW

Post » Nie cze 03, 2012 10:20 Re: Przeworsk Maltretowany kot Prosze o pomoc

Może gdzieś jest jakieś forum gdzie są ludzie z Przeworska może facebook próbuj znalezć mu inny dom.Trzymam kciuki :ok: :ok: :ok:
I dodaj jego zdjęcia bo to b ważne
Obrazek

aga marczak

Od: Sob lis 12, 2011 13:03

Post » Nie cze 03, 2012 10:48 Re: Przeworsk Maltretowany kot Prosze o pomoc

:!: :!: :!:
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pon cze 04, 2012 22:37 Re: Przeworsk Maltretowany kot Prosze o pomoc

Podniosę :(
Obrazek

aga marczak

Od: Sob lis 12, 2011 13:03

Post » Wto cze 05, 2012 7:36 Re: Przeworsk Maltretowany kot Prosze o pomoc

Witam, gdzie ten kot się znajduje dokładnie na jakiej ulicy ??????????????
ObrazekObrazek

rene010

Od: Pt cze 05, 2009 22:06

Post » Wto cze 05, 2012 12:36 Re: Przeworsk Maltretowany kot Prosze o pomoc

rene - niestety nie moge napisac z pewnego powodu , ale jak chcialabys pomoc to napisz mi na pw ,odpisze co i jak.

BaśkaW

Post » Wto cze 05, 2012 12:55 Re: Przeworsk Maltretowany kot Prosze o pomoc

Napisz WP :ok:
ObrazekObrazek

rene010

Post » Wto cze 05, 2012 13:03 Re: Przeworsk Maltretowany kot Prosze o pomoc

Ludzie zróbcie coś natychmiast, proszę! :!: :!: :!: :!: :!:
A czy nie można tego zgłosić na policję anonimowo, albo ktoś zamiast BasiW to zrobi np. rene010? Ja co prawda jestem z Zabrza ale gdybym w jakiś sposób była pomocna...

Zyta Felicjańska

Od: Śro kwi 20, 2011 13:27

Post » Wto cze 05, 2012 13:13 Re: Przeworsk Maltretowany kot Prosze o pomoc

Próbuje. Ale bez współpracy Baśki W nijak :roll:
ObrazekObrazek

rene010

Post » Wto cze 05, 2012 13:23 Re: Przeworsk Maltretowany kot Prosze o pomoc

Mam nadzieję że BaśkaW się odezwie, żeby tylko był znany adres to wtedy już dałoby się zadziałać...
Niedawno znajoma szukała kota, domek wychodzący w górach piękne łąki wokoło, nie wiem czy to jest aktualne, ale mogę zapytać. Czy jedynym problem w rozwiązaniu tej sytuacji jest brak domu dla kota? Bo to chba można jakoś załatwić?

Zyta Felicjańska

Od: Śro kwi 20, 2011 13:27

Post » Wto cze 05, 2012 13:25 Re: Przeworsk Maltretowany kot Prosze o pomoc

Zyta Felicjańska pisze:Mam nadzieję że BaśkaW się odezwie, żeby tylko był znany adres to wtedy już dałoby się zadziałać...
Niedawno znajoma szukała kota, domek wychodzący w górach piękne łąki wokoło, nie wiem czy to jest aktualne, ale mogę

Pytaj :ok:
ObrazekObrazek

rene010

Post » Wto cze 05, 2012 13:29 Re: Przeworsk Maltretowany kot Prosze o pomoc

Dziewczyna nic mi nie napisała konkretnego na PW nawet ze zdjęciem jest problem.

Boi się :roll: ale nie wiem czego.

Myślałam że poda mi adres bym się rozglądnęła co i jak.
ObrazekObrazek

rene010

[poprzednia][następna]