Szukam rudego kotka!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Nie maja 27, 2012 13:38 Re: Szukam rudego kotka!

Marzenia11 pisze:Bolek - największy i od początku zdrowy. Łobuz , bystrzacha, dzisiaj uciekał mi między nogami z kuchni do pokoju. Najmniej zainteresowany mamą choc jak weszłam po jakimś czasie to spał do niej przytulony. Ruda łapa jest spokojna nawet jak go nie ma. Być może po szczepieniu będzie mogł szukać domu - zadecyduje wetka. Z racji prędkości biegania ma tylko jedną normalną (w miarę) fotkę.

Obrazek

Tolek - drugi co do wielkości. Leczylismy oczka bo je mrużył, aby uniknąć kk. Teraz już w porządku. Łobuz i żarłok, grubaśny brzuchol nadstawia do głaskania. Potrzebuje nieustannego kontaktu z człowiekiem. Wydawało by się że nie potrzebuje mamy, ale tylko do wczoraj... od wczoraj przysysa się czasami do cyca. Czyli nie adopcyjny jeszcze. Łapa bardzo niespokojnie reaguje na jego brak. Czekamy. W tym tygodniu planuję szczepienie pierwsze.

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Nie maja 27, 2012 14:08 Re: Szukam rudego kotka!

Dzięki Szalony Kocie :wink: :1luvu: :1luvu: :1luvu: - poem wstawię aktualniejsze fotki. Szczerze mówiąc trochę trudno mi sobie wyobrazić, aby ktoryś z nich był jedynakiem... :roll: Wolę je wyadoptować razem lub na "dokocenie" - uwielbiają się razem bawić i łobuzować i chyba gdyby byli pojedynczo to by się nudzili i nie dali spać całą noc człowiekowi....
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie maja 27, 2012 14:14 Re: Szukam rudego kotka!

No właśnie wiem, mnie też takie coś przeraża.

Teraz mam dwa maluszki, które przez godzinę dziennie biegają, skaczą, łapią się, zaczepiają, biją, ganiają - a przez resztę dnia przychodzą do mnie po to, by spać na moich kolanach :oops:
Jakby był jeden, to przez godzinę dziennie musiałabym mu machać wędką, rzucać myszki i jeszcze walczyłabym z jego nawykiem drapania i gryzienia w trakcie "walki" - średnio mi się to uśmiecha, dlatego moje maluszki wyjdą ode mnie tylko razem :1luvu:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Nie maja 27, 2012 16:24 Re: Szukam rudego kotka!

A jak to robisz że tylko przez godzinę? :D Moje harcują przez godzinę co dwie godziny... :roll: Na szczęście bedąc w czterech plus mama mogą się wymieniać ale dzisiaj po raz pierwszy obleźli mnie wszyscy razem (a ściślej: z czterech stron było najście na mnie i klawiaturę :mrgreen: ).
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Nie maja 27, 2012 16:53 Re: Szukam rudego kotka!

Szalony Kot pisze:Bo moje jeszcze są chore ;) dlatego tylko godzina, potem już są zmęczone :mrgreen:

yhy :mrgreen: a u mnie dwa nie widzą na jedno oko - w ogóle im to w niczym nie przeszkadza. :wink:

Marzenia11

[poprzednia]