"Perska" trikolorka, młoda, piękna, bardzo proludzka!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw maja 24, 2012 14:38 Re: "Perska" trikolorka, młoda, piękna, bardzo proludzka!!!

Banerek dla koteczki :1luvu:

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/hps84][IMG]http://i.imgur.com/jEhqb.gif[/IMG][/url]

:ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Czw maja 24, 2012 14:46 Re: "Perska" trikolorka, młoda, piękna, bardzo proludzka!!!

no i przepiękny jak zawsze od Amyszki!!!! :1luvu: - i w tempie wręcz powalającym! dziękuję jakniewiemco!!! :1luvu:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Czw maja 24, 2012 15:37 Re: "Perska" trikolorka, młoda, piękna, bardzo proludzka!!!

zanzacze sobie
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Czw maja 24, 2012 15:51 Re: "Perska" trikolorka, młoda, piękna, bardzo proludzka!!!

Cudo :1luvu: Na pewno zaraz znajdzie sie odpowiedni ludz z domkiem! :ok:

RAnia

Od: Sob mar 08, 2008 3:56

Post » Pt maja 25, 2012 10:41 Re: "Perska" trikolorka, młoda, piękna, bardzo proludzka!!!

Zaznaczam persiczke.
Ona piekna, a ja persolubna.
Mam nadzieję, że znajdzie ten właściwy dom...

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Pt maja 25, 2012 20:37 Re: "Perska" trikolorka, młoda, piękna, bardzo proludzka!!!

Lidzia dostała dzisiaj propozycję bardzo dobrego, forumowego DT - ale z niej niestety nie skorzystała :evil: :roll: . Pozwolę sobie zacytować z pw, wysłanego do owego DT, któremu jeszcze raz pięknie dziękuję za propozycję!!! :1luvu:

joluka pisze:Rozmawiałam przed chwilą z wetką, która opiekuje się Lidzią. Niestety podobno Lidzia nie toleruje jednak innych kotów :( . Do tej pory wiadomo było, że kiepsko reaguje w lecznicy na psiaki, pojawiające się w jej polu widzenia. Ale dzisiaj na moją prośbę "przetestowano" ją pod kątem kontaktu z kotami - z myślą o Twoim DT i Twoich rezydentach.
Lidzia najpierw prychała i warczała na kota, którego pokazano jej przez kratki klatki, a potem - wpuszczona do pomieszczenia, w którym w lecznicy tymczasuje bardzo spokojny i przyjazny kocurek - zaatakowała go niestety... :(
Upewnia nas to niestety tylko w założeniu, że to księżna, która musi być jedynaczką - na zasadach wyłączności na włościach :evil: :roll: .
Na szczęście Lidzia nieźle znosi pobyt w lecznicy - nie stresuje się, je, traktuje ludzi bardzo przyjaźnie, ale jest raczej typem leniwca i śpiocha, niż aktywnym i zaczepiającym do zabawy kotem. Objęła we władanie całą lecznicową kuchnię i chyba jest całkiem zadowolona.
Oczywiście nadal będziemy intensywnie poszukiwać DS - ale teraz już na pewno nie zakoconego... :? .

No i co ja mam z taką Księżną Panią zrobić???????? 8O :evil: :?:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Pt maja 25, 2012 20:47 Re: "Perska" trikolorka, młoda, piękna, bardzo proludzka!!!

Musisz znaleźć jej niezakocony dom (powiedziałam co wiedziałam).
Na forum to raczej niemozliwe :wink:
Ale może ktoś zna kogoś...
Taka śliczna kotka nie będzie długo czekać, to pewne.

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Pt maja 25, 2012 20:51 Re: "Perska" trikolorka, młoda, piękna, bardzo proludzka!!!

czemu nie możliwe - nie kotni też tutaj zaglądaja
ja sama zanim sie "dorobiłam" 2jki to podzytaywałam :D
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Pt maja 25, 2012 20:59 Re: "Perska" trikolorka, młoda, piękna, bardzo proludzka!!!

Cud miód malina :1luvu:

kibra

Od: Pon lis 20, 2006 15:21

Post » Sob maja 26, 2012 19:32 Re: "Perska" trikolorka, młoda, piękna, bardzo proludzka!!!

Szkoda, ze tak daleko. Moja kolezanka szuka kota - i to bedzie jej jedyny kot. Ksiezna by jej bardzo pasowala. Piekna jest :1luvu:

RAnia

Post » Sob maja 26, 2012 20:47 Re: "Perska" trikolorka, młoda, piękna, bardzo proludzka!!!

RAnia pisze:Szkoda, ze tak daleko. Moja kolezanka szuka kota - i to bedzie jej jedyny kot. Ksiezna by jej bardzo pasowala. Piekna jest :1luvu:

to jeszcze nie wyklucza niczego - odległość
nie takie km pokonywały koty za domem
umawiaj koleżanke na wizyte adopcyjna - ogłaszaj sie na transportowym, że szukacie transportu
ja trzymam kciuki :ok: :ok: :ok:

Karolek(ona)

Post » Sob maja 26, 2012 22:34 Re: "Perska" trikolorka, młoda, piękna, bardzo proludzka!!!

Karolek(ona) pisze:
RAnia pisze:Szkoda, ze tak daleko. Moja kolezanka szuka kota - i to bedzie jej jedyny kot. Ksiezna by jej bardzo pasowala. Piekna jest :1luvu:

umawiaj koleżanke na wizyte adopcyjna - ogłaszaj sie na transportowym, że szukacie transportu

Mieszkam (i kolezanka tez) w Chicago, w tym wypadku adopcja jest wykluczona. Jutro jedziemy do schroniska - moze cos dla niej znajdziemy (troche sie boje tego wyjazdu - ostatnio wrocilam do domu z nowym kotem :? )

RAnia

Post » Nie maja 27, 2012 7:05 Re: "Perska" trikolorka, młoda, piękna, bardzo proludzka!!!

RAnia pisze:
Karolek(ona) pisze:

Mieszkam (i kolezanka tez) w Chicago, w tym wypadku adopcja jest wykluczona. Jutro jedziemy do schroniska - moze cos dla niej znajdziemy (troche sie boje tego wyjazdu - ostatnio wrocilam do domu z nowym kotem :? )

no to faktycznie bo nawet jakby któs sie wybieral za ocean to raczej go nie wpuszcza z kotem
w takim razie powodzenia w szukaniu koleżance kota i rozsądku co do siebie, żeby nie zabrac do domu pół schroniska ;-)

Karolek(ona)

Post » Pon paź 08, 2012 22:34 Re: "Perska" trikolorka, młoda, piękna, bardzo proludzka!!!

nadal do adopcji?? Jestem po stracie Mojego Kochanego Benego :( też Persa to są tak kochane stworzonka że nie wyobrażam sobie bez nich życia. Szukam kota/ki psolubnej :) Fionka moja husky była od małego z Benym wychowywana.

NastyGirlBdg

Od: Pon sie 08, 2011 19:29

Post » Pon lis 12, 2012 1:06 Re: "Perska" trikolorka, młoda, piękna, bardzo proludzka!!!

joluka pisze:Lidzia trafiła do zaprzyjaźnionej z nami lecznicy znaleziona przez kogoś na ulicy. Maksymalnie skołtuniona, wybrudzona i zabiedzona. Okazało się także, że ciężarna :evil: . A to młodziak - ok. 10-miesięczny :roll: . W dodatku po ogoleniu z kołtunów okazało się, że pomimo zaawansowanej ciąży waży całe 2400 g!!!!

Teraz jest już po sterylce, odrobaczona i odpchlona powoli zaczyna porastać. A urody jest naprawdę niebanalnej! Nie przepadam osobiście za persią fizjonomią - ale Lidzia na szczęście nie jest "za plaska" :wink: . Ma cudny pysiol z różowym noskiem i przepiękny kolor futra!

Mi najbardziej podobają się te wk....ione zdjęcia Lidzi :mrgreen: (tu jeszcze w kubraczku, który już teraz jest zdjęty):

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Miałam wręcz wrażenie, że oczy jej czasami na siłę trzeba otwierać :wink: :

Obrazek

Ale trzeba obiektywnie przyznać, że czasami potrafi wyglądać wręcz dystyngowanie:

Obrazek

Obrazek

A czasami po prostu rozczulająco :1luvu: :

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Oczywiście szukamy dla Lidzi domu - odpowiedzialnego, mądrego i doświadczonego w opiece nad persami. O niewychodzeniu to chyba nawet pisać nie muszę? Lidzia raczej indywidualistką jest, więc mocno zakocony domek raczej odpada - za to jest niesamowicie przyjazna dla człowieka! Najlepszy domek by się Lidzi przydał - bo to cudo prawdziwe!!! A jak się komuś nie podoba - to :wink: :

Obrazek

dodałem kotkę do wątku puchatków viewtopic.php?f=1&t=139203&p=9374581#p9374581
i trikolorek viewtopic.php?f=13&t=86564&p=9374583#p9374583
PETYCJE PRZECIWKO ZABIJANIU ZWIERZĄT W CHINACH viewtopic.php?f=8&t=148029
zapraszamy na nasz koci wątek viewtopic.php?f=1&t=118175
ObrazekObrazek
www.pustamiska.pl www.karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie

andrzej780

Od: Pon wrz 20, 2010 2:25

[poprzednia][następna]