Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
boguda pisze:a właśnie Edyta
nie ja kasowałem twoje wypowiedzi na FB ....... to po pierwsze
a po drugie to ci proponowałem wstapienie do nas , zrezygnowałaś , a tak wspomogłabyś nas swoim doświadczeniem , to teraz przynajmniej nie psuj nam pracy
boguda pisze:czepianie się ? to Edyta zaczęła i ona się czepia , bosz - zabawne , jak w przedszkolu , i ala ma kota![]()
nie no wiem że przez facebooka , sprawa jest caly czas w toku i sie nam nie spieszy więc wiesz , ja mam nadzieję
a co do racji , to piszę , może ta pani nie miała po prostu zaufania , zresztą jak edyta pisze że prawie siłą wyrwała od niej koty ? no to co staruszka ma pomysleć jak jej jedyny argument do życia zabierają ( zresztą ona tak twierdzi żę tylko te koty ją przy życiu trzymają )
boguda pisze:tzn. to znaczy wiesz , w odpowiedniej kolejnoście sebriel , ale dt musi być czysty , bez innych kotów ......... kómórki ? sama nas zaprowadziła i pokazała, podbno tam są koty dzikie , nie wierze żeby złapała dzikiego bo no by uciekał jak dziki
boguda pisze:i kto pokryje ? , rozmawiaj z nasza naczelna , ja wiem ze jest jeden wielki bałagan ze zbieraniem , nie mamy konta fundacyjnego ale jak coś zbierzemy to bedziemy pomagać i pkrywać ....... trzeba sie liczyć z obydwoma rozwiazaniami , sytuacjami , i tak i tak
boguda pisze:edyta , nie chce być niegrzeczny , mogłabyś trochę spasować ze swoimi wypowiedziami bo jedyne co robisz to wyładowujesz swoje złości i rozterki na nas czyli vivie i na tej pani ....... jakby ci zależało na pomocy a nie na oczernianiu to napisałabyś to nam wszystko na prv a nie żeby wszyscy widzieli ... jak napisla cat angel tylko koty na tym cierpia , a ty robisz z siebie wielką i wspaniała księżniczkę która wszystkim bez problemu pomaga ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości