Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Anatolek pisze:sara może w Twojej okolicy są jakieś wolontariuszki, które mogłyby załatwić talon na sterylizację dla tej kotki
PrzemekK pisze:Kociakom to może nie, ale może ich mamie chociaż pomożemy.
Jak się pomęczycie i wyciągniecie kocicę z jej domu, dowożąc do Olsztyna, to możemy ją wykastrować (koszt 100zł). Dwa tygodnie na rekonwalescencję, wikt i opierunek u nas wliczony w cenę.
Tylko nie wiem co na to właściciele.
villemo5 pisze:sara.dierra tu na forum domku kociakom nie znajdziesz...
Anatolek pisze:
My podtrzymujemy zainteresowanie jednym z rudziaszkówTransport, tak jak napisała grajda, można poszukać w w wątku transportowym
villemo5 pisze:sara.dierra tu na forum domku kociakom nie znajdziesz...
My tu robimy WSZYSTKO i jeszcze więcej, żeby takie kociaki po prostu nie przychodziły na świat, bo czeka je tylko poniżenie, cierpienie i śmierć... Wciąz jednak jest ich za dużo, a dobrych domków tak mało. Jeśli chcesz znaleźć dom dla drugiego kociaka nie ma innej rady, jak mnóstwo ogłoszeń gdzie się da. I nie możesz wydać kociaka byle komu... Musisz się upewnić, że w przyszłości zostanie wykastrowany, aby nie powołał do życia kolejnych takich bied, jak on. Jednak bez sterylki ich matki to nie jest rozwiązanie problemu. Niestety:(
A w którym schronisku byłaś?
sara.dierra pisze:nie znam płci - właściciel mówi że to prawdopodobnie parka - ktoś tu mówił by właściciel wysterylizował kotkę - eh - tłukłam mu to smsami do głowy - i chyba nic nie wytłukłam - chyba wolą kupić piwo i zabić kociaki niż wydać kasę na sterylkę
sara.dierra pisze:temat można zamknąć - domek znaleziony i wybrany
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości