Rudy, piękny, miziasty KLAKSON już w swoim własnym domku!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw mar 01, 2012 11:59 Re: POMOCY!! Piękny rudy kocurek potrzebuje chociaż DT!!

Wiesiu, melduję się i tutaj. Jeśli nie znajdziesz nic lepszego, to ja mogę rudaska potymczasować A imię rudasek już ma?

anna_s

Od: Sob kwi 25, 2009 8:29

Post » Czw mar 01, 2012 12:57 Re: POMOCY!! Piękny rudy kocurek potrzebuje chociaż DT!!

:ok: za domek rudaska.
Taki śliczny z niego Marchewek :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

Astaroth86

Od: Pon wrz 12, 2011 20:05

Post » Czw mar 01, 2012 22:27 Re: POMOCY!! Piękny rudy kocurek potrzebuje chociaż DT!!

Nie wiem co się dzieje, ale ponad 2 godziny temu wpisałam tutaj post, którego nie ma :roll: :roll: Dopiero teraz zauważyłam, że nie ma mojego wpisu :roll: :roll: już się przestraszyłam, że wpisałam to w czyimś wątku, ale sprawdziłam teraz i nie ma nigdzie :roll: :roll:

A napisałam, że rudasek już po kastracji i że został zainstalowany w wypożyczonej na kilka dni suszarni. Mam nadzieję, że nie będzie miauczał, bo jak to w bloku bywa, nie wszyscy mieszkańcy są zadowoleni z tego, że ktoś pomaga kotom.

A tak właściwie to uświadomiłam sobie, że kocurek nie ma jeszcze imienia. Ale za dużo ostatnio się dzieje i wena twórcza całkowicie mnie opuściła :oops: Może jakieś propozycje? :D
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Czw mar 01, 2012 23:20 Re: POMOCY!! Piękny rudy kocurek potrzebuje chociaż DT!!

Nie przepadam za rudzielcami, ale ten ma fajny pyzaty pysio :1luvu:

Z tym wystawionym językiem przypomina mi mojego Dyzia (też miziasty ale trochę pierdołowaty), więc może to jest pomysł :twisted:
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Pt mar 02, 2012 13:48 Re: POMOCY!! Piękny rudy kocurek potrzebuje chociaż DT!!

może Leon albo Szczęściarz albo Farcik :mrgreen:
ObrazekObrazek

rene010

Od: Pt cze 05, 2009 22:06

Post » Pt mar 02, 2012 15:52 Re: POMOCY!! Piękny rudy kocurek potrzebuje chociaż DT!!

Może Nefryt? :kotek:

aleksandrowa

Od: Czw sty 19, 2012 19:37

Post » Pt mar 02, 2012 18:42 Re: POMOCY!! Piękny rudy kocurek potrzebuje chociaż DT!!

Wiewiórek vel Wiórek :P
Obrazek Obrazek Obrazek

Astaroth86

Od: Pon wrz 12, 2011 20:05

Post » Pt mar 02, 2012 19:28 Re: POMOCY!! Piękny rudy kocurek potrzebuje chociaż DT!!

Podczytuje identyczny jak mój który zamieszkał w mojej piwnicy .

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Pt mar 02, 2012 23:29 Re: POMOCY!! Piękny rudy kocurek potrzebuje chociaż DT!!

Kocurek trochę za dużo gada w tej suszarni. Dzisiaj rano odkryła go sprzątaczka, bo miauczał jak zaczęła się tam krzątać na korytarzu. Ale przecież miał prawo się wydzierać, bo był głodny po wczorajszym ciężkim dniu.
Rano zjadł pięknie obfite śniadanie, siku było w kuwecie. Ale po południu zlał mi się w aucie, kiedy wiozłam go do weta na zastrzyk, smród był niesamowity :(

Kocurkiem zajmuje się teraz pani Ania, wspaniały Człowiek i muszę tutaj kilka słów o niej napisać. Pani Ania ma ponad 80 lat, ale energii i jasności umysłu może pozazdrościć jej niejeden młody. Bardzo kocha koty, nigdy nie przejdzie obojętnie, łapie, sterylizuje, karmi bezdomniaki. I wciąż ubolewa, że ma za dużo lat i za małe mieszkanie, żeby wziąć jakiegoś biedaka chociażby na tymczas (ma 1 pokój i nie bardzo ma gdzie izolować, a ma swoje dwie starsze kotki).
To ona od kogoś pożyczyła na kilka dni klucz do tej suszarni i głównie ona zajmuje się rudaskiem, karmi, sprząta kuwetę.
Ale suszarnię ma rudy do dyspozycji tylko do wtorku :(
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Nie mar 04, 2012 23:56 Re: POMOCY!! Piękny rudy kocurek potrzebuje chociaż DT!!

Wczoraj woziłam rudego jeszcze raz na zastrzyk i znowu zsikał się w transporterku. A tak się darł w obie strony, że po drodze nazwałam go....Klaksonem :oops: :D

Wydaje mi się, że jego może ktoś wywiózł w jakimś małym pojemniku i wyrzucił, dlatego teraz tak boi się transporterka, że sika pod siebie. Normalnie załatwia się do kuwety, nie ma z tym problemu, a tutaj dwa razy w aucie zachował się tak samo, dlatego wydaje mi się, że to nie przypadek.

Pani Ania wzięła Klaksona ( :lol: ) na próbę do mieszkania, bo chciała zobaczyć, jak będzie się zachowywał w stosunku do kotów. Ale jest ok, jest spokojny, zero agresji, sama widziałam, jak wyłożył się pod fotelem brzucholem do góry. Kotki pani Ani patrzą w niego jak w telewizor, pewnie mają trochę rozrywki :D

Ale chyba ciągnie go jeszcze zew natury, bo miauczy i chodzi od drzwi do okna. Być może trzeba mu będzie szukać domu wychodzącego, bo nie wyobrażam sobie, że ktoś trzymał nie wykastrowanego kocura w mieszkaniu (no chyba że dlatego go się pozbył).
No cóż, zobaczymy. Myślę, że każdy następny dzień od kastracji będzie działał na korzyść Klaksonka :wink:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Pon mar 05, 2012 0:00 Re: POMOCY!! Piękny rudy kocurek potrzebuje chociaż DT!!

Wiesiu ostatnio masz szczęście do rudasków, trzymamy :ok: :ok: za wspaniały domek dla Klaksonika :D
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Pon mar 05, 2012 2:04 Re: POMOCY!! Piękny rudy kocurek potrzebuje chociaż DT!!

Komu pięknego rudaska ??? :D
ObrazekObrazek

Ewciia

Od: Pon mar 08, 2010 22:55

Post » Wto mar 06, 2012 22:56 Re: POMOCY!! Piękny rudy kocurek potrzebuje chociaż DT!!

Rudasek Klaksonik został dzisiaj zainstalowany w nowym TDT. Czy zostanie tam dłużej czy trzeba mu będzie szukać nowej suszarni będzie zależało tylko od niego :oops: Wydaje mi się, że już mniej śmierdzi, ale może być ciężko z nim jeszcze wytrzymać w mieszkaniu. Wiem, że każdy kolejny dzień działa na jego korzyść, jeszcze chwilę i będzie z niego cudowny kot. Stosunek do kotów jest super, żadnych bójek nie wszczyna, kotki zaczepia jeszcze chyba w celach damsko-męskich, grucha do nich, ale one nie wiedzą o co mu chodzi i nie podejmują tematu :D Za to Klakson chodzi i gada, gada, gada, żeby tylko w nocy na zebrało mu się na głośne pogaduchy :oops: Ludzi bardzo lubi, widać, że był wychowany z człowiekiem

Aniu, dziękuję Ci bardzo za to, że podjęłaś to wyzwanie :love: :love: :love: :love: :love: :love:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Śro mar 07, 2012 21:13 Re: POMOCY!! Piękny rudy kocurek potrzebuje chociaż DT!!

Ja też strasznie dziękuję.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Śro mar 07, 2012 22:49 Re: POMOCY!! Piękny rudy kocurek potrzebuje chociaż DT!!

Klaksonik noc przespał w łóżku z Anią i resztą kotów :strach: (Oj Aniu, ja też wiem, co to ciasnota we własnym łóżku :evil: jak się to towarzystwo rozwali :strach: ), pobudkę zrobił od godz. 4 do godz. 5 nad ranem, potem łaskawie pozwolił Ani jeszcze godzinkę pospać :D

Poza tym Klakson już się myje, tak że jeszcze troszkę pracy i będzie super przystojniakiem :D
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

[poprzednia][następna]