poszukuje młodego kotka, po sterylizacji - śląsk

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob lut 25, 2012 13:12 Re: poszukuje młodego kotka, po sterylizacji - śląsk

malutka_8 pisze:No witaj Justynko ;)
A co Cię tu sprowadza? Jednak decydujesz się na 3 kota? :wink: :ok:

Karolcia? Witaj :)

Nie, nie trzeciego kociaka nie. Moim dwóm siostrom dobrze ze sobą :) Jak już Ci wspominałam mam znajomego który szuka kotki :) Ma średnie rozeznanie, w temacie forumowym i ogolnie adopcji, więc postanowiłam mu pomóc. A że wiem, że kicia :kotek: będzie się miała dobrze, to z czystym sumieniem i radością pomogę :)
Tylko, że trochę wybredny jest :P :lol: :roll:

Dżusta

Od: Nie sie 28, 2011 17:02

Post » Sob lut 25, 2012 13:49 Re: poszukuje młodego kotka, po sterylizacji - śląsk

Dżusta, a musi być sterylizowany już? Bo jest jeden kociak 100% kuwetkowy i 150% proludzki, który potrzebuje domu na cito. Homer nie jest wysterylizowany, bo miał niedawno pp i jakiś tydzień temu zakończyła się zwycięska walka o jego życie.

Obrazek

Niestety to zdjęcie z komórki jest jedynym jakim dysponuję. :(
Kocurek nie powinien wrócić do domu w którym był, bo tam wróciła pp plus co najmniej 1 kot ma KK więc jak się zarazi może być niedobrze...
Edit: Kot jest w lecznicy w Bielsku w szpitaliku i czas mu się kończy, a do kotów nawet szczepionych go dołożyć to duże ryzyko.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Sob lut 25, 2012 21:52 Re: poszukuje młodego kotka, po sterylizacji - śląsk

Dżusta pisze:
malutka_8 pisze:No witaj Justynko ;)
A co Cię tu sprowadza? Jednak decydujesz się na 3 kota? :wink: :ok:

Karolcia? Witaj :)

Nie, nie trzeciego kociaka nie. Moim dwóm siostrom dobrze ze sobą :) Jak już Ci wspominałam mam znajomego który szuka kotki :) Ma średnie rozeznanie, w temacie forumowym i ogolnie adopcji, więc postanowiłam mu pomóc. A że wiem, że kicia :kotek: będzie się miała dobrze, to z czystym sumieniem i radością pomogę :)
Tylko, że trochę wybredny jest :P :lol: :roll:

A no ja ;) Po kotach w podpisie powinnaś poznać :ryk:

No tak, zapomniałam o znajomym ;)
To jak znajomy wybredny, to napisz jakiego kotka konkretnie by chciał. Wiadomo, że nie każdy jest gotowy na buraska bez oczka ;)
Wtedy może łatwiej będzie szukać jak będą jakieś parametry podane ;)

malutka_8

Od: Pon sie 04, 2008 9:04

Post » Sob lut 25, 2012 22:40 Re: poszukuje młodego kotka, po sterylizacji - śląsk

jeszcze nie jest sterylizowany ale zapraszam....
viewtopic.php?f=13&t=139461

Passiflora

Od: Pon paź 12, 2009 16:48

Post » Sob lut 25, 2012 22:49 Re: poszukuje młodego kotka, po sterylizacji - śląsk

killatha ma u siebie kocurka Kacpra,nie ma łapki ale jest cudny :1luvu: viewtopic.php?f=13&t=127119
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

[poprzednia]