Szczytno. Tymczasy u horacy 7. Szukamy kotom domów.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob gru 10, 2011 23:32 Re: Tymczasy u horacy 7. Białe, długowłose - do wyboru :)

napiszcie coś o Paniczu Lordziku! ile ma lat?
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Sob gru 10, 2011 23:41 Re: Tymczasy u horacy 7. Białe, długowłose - do wyboru :)

Paniczyk jest młody ma jeden góra dwa lata,błąkał się od sierpnia po jednym ze Szczycieńskich osiedli.Przyszedł na podwórko do jednej z pracownic schroniska i ta postanowiła go tam oddać.Zadzwoniono do mnie i tak trafił do mojego DT.Jest po pierwszym szczepieniu ,leczeniu swierzba i w poniedziałek kastracja, bo niestety bije moje koty.Poza tym to niezwykle mądry i zrównoważony kot.Zero agresji w stosunku do człowieka mogę z nim zrobic wszystko,tylko koty sie go boją.Mam nadzieję ,że kastracja to zmieni.Ma taki trochę psi charakter.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Sob gru 10, 2011 23:46 Re: Tymczasy u horacy 7. Białe, długowłose - do wyboru :)

horacy 7 pisze:Paniczyk jest młody ma jeden góra dwa lata,błąkał się od sierpnia po jednym ze Szczycieńskich osiedli.Przyszedł na podwórko do jednej z pracownic schroniska i ta postanowiła go tam oddać.Zadzwoniono do mnie i tak trafił do mojego DT.Jest po pierwszym szczepieniu ,leczeniu swierzba i w poniedziałek kastracja, bo niestety bije moje koty.Poza tym to niezwykle mądry i zrównoważony kot.Zero agresji w stosunku do człowieka mogę z nim zrobic wszystko,tylko koty sie go boją.Mam nadzieję ,że kastracja to zmieni.Ma taki trochę psi charakter.

O, to ja pozwolę sobie przy okazji skopiować opis i wstawić na pierwszą stronę przy zdjęciu Lorda :)
po_prostu_kaska

Post » Sob gru 10, 2011 23:47 Re: Tymczasy u horacy 7. Białe, długowłose - do wyboru :)

zupełnie jak Pomponik :mrgreen:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

tak witała nowego tymczasa... ale to kochany kot i przezabawny! no i kocha psy!
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Sob gru 10, 2011 23:49 Re: Tymczasy u horacy 7. Białe, długowłose - do wyboru :)

halbina pisze:Obrazek

ojojojojo, zakochałam się... :cry:

a to moja Pomponia:

Obrazek

On po prostu czeka żeby się zaprzyjaźnić z Pomponią, to bratnie dusze :lol:
joanna3113

Post » Sob gru 10, 2011 23:50 Re: Tymczasy u horacy 7. Białe, długowłose - do wyboru :)

halbina pisze:zupełnie jak Pomponik :mrgreen:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

tak witała nowego tymczasa... ale to kochany kot i przezabawny! no i kocha psy!

Nie, no pierwsze zdjęcie wymiata. Cudo :1luvu: Ma charakter :ok: Za to uwielbiam koty :D
po_prostu_kaska

Post » Sob gru 10, 2011 23:52 Re: Tymczasy u horacy 7. Białe, długowłose - do wyboru :)

Basia

Jak będziesz miała chwilę, napisz mi coś krótko o Tuptusiu i Atomku (przepraszam, ale zgubiłam się ile oni mają), o Falusi i Fidze. Figa wiem, że spokojniutka kotka bo pisałaś.

Dopiszę również na pierwszej stronie :ok:
po_prostu_kaska

Post » Sob gru 10, 2011 23:53 Re: Tymczasy u horacy 7. Białe, długowłose - do wyboru :)

quote="halbina"]zupełnie jak Pomponik :mrgreen:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

tak witała nowego tymczasa... ale to kochany kot i przezabawny! no i kocha psy![/quote]
Oj tam, oj tam nowemu trzeba pokazać gdzie jego miejsce, a później to juz bajka.
joanna3113

Post » Nie gru 11, 2011 0:18 Re: Tymczasy u horacy 7. Białe, długowłose - do wyboru :)

Jestem

wat

Od: Śro lut 23, 2011 10:28

Post » Nie gru 11, 2011 8:28 Re: Tymczasy u horacy 7. Białe, długowłose - do wyboru :)

Oj pomponik, to widać ostry zawodnik :piwa: Świetny kocurek, na niektórych zdjęciach wygląda jak mix wampirka i świnki morskiej a na innych jak koci anoł, ojjjj te oczyska :1luvu:

kasztanowa7

Od: Czw sty 27, 2011 17:18

Post » Nie gru 11, 2011 10:03 Re: Tymczasy u horacy 7. Białe, długowłose - do wyboru :)

Ale Pomponik to chyba kotka jak dobrze zrozumiałam :)

Ma dziewczyna chaaarakter :ok:
po_prostu_kaska

Post » Nie gru 11, 2011 10:17 Re: Tymczasy u horacy 7. Białe, długowłose - do wyboru :)

Pomponik boski lub boska jest. :mrgreen:
Kasiu już piszę o moich słodziakach.Atomek i Tuptuś to kocie dzieci oddane do schroniska wraz z dwiema czarnymi siostrzyczkami w wieku 2-3 tygodni.Wykarmione butelką, niestety ich siostrom nie udało się przeżyć .Chłopcy ciężko chorowali lecz teraz jest już dobrze,aktualnie mają około 4miesięcy są odrobaczeni i dwukrotnie zaszczepieni.Są ze sobą niezwykle zżyci ,razem się bawią ,razem psocą .Tuptuś jest najprawdopodobniej całkowicie głuchy ,szukają domku niewychodzącego razem.Maja niezwykłe charakterki dają buziaki,kochają człowieka na zabój ,niestety niczego się nie boja ,skaczą po mnie w nocy nie dając spać i są bardzo rozbrykane.Biegają po mieszkaniu jak torpedy ,chodzą po stole ,bezbłędnie używają kuwetki. :lol: Figa to koteczka gdzieś 3 miesięczna wyrzucona w środku lasu wraz z rodzeństwem na pewną śmierć.Udał się jej znalazł je dobry człowiek ,rodzeństwo już w domkach ona jeszcze czeka.To koteczka bardzo spokojna,grzeczna ,przytulana i głaskana przez człowieka jest najszczęśliwsza.Cudowna kocia dziewczynka ,bezproblemowa zupełnie. :kotek: Falusia to koteczka kilkuletnia niestety koteczka czasami brudzi w domu.Poza tym nie widzi na jedno oko chociaż je posiada ,jest kotką z charakterem ,głaski i przytulanie kiedy ona zechce.Niestety jest kotką do diagnostyki ma guz :| na listwie mlecznej.

horacy 7

Post » Nie gru 11, 2011 10:20 Re: Tymczasy u horacy 7. Białe, długowłose - do wyboru :)

Lord wyczesany dzisiaj został tak sobie się to chłopakowi podobało szczególnie brzuszek i okolice uszu i ogon oczywiście.Nawet warczał na mnie.Tuptuś i Atomek demolują chałupę. :piwa: Będą następne potwory jak Yuki i Tajfun. :lol:

horacy 7

Post » Nie gru 11, 2011 12:18 Re: Tymczasy u horacy 7. Białe, długowłose - do wyboru :)

melduję się, rzadko bo rzadko, ale jestem;-)

sebow

Od: Pon kwi 26, 2010 12:35

Post » Nie gru 11, 2011 12:22 Re: Tymczasy u horacy 7. Białe, długowłose - do wyboru :)

sebow pisze:melduję się, rzadko bo rzadko, ale jestem;-)

Cieszę się bardzo. :P Poszły fotki do Kasi moich rezydentów i tymczasów.

horacy 7

[poprzednia][następna]