Na razie nieaktualne :(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie gru 04, 2011 23:21 Re: Poszukuję kotka/kotki - koniecznie wielkiego rozmiaru ;)

smarti pisze:ja mam z Palucha kotka na prawdę ogromnego ponad 9 kg-Pasztecika
obecnie jest na leczeniu ale za jakieś dwa trzy tygodnie bedzie "jak nowy" :D

to jest jego djęie sprzed tygodnia-teraz wygląda o wiele lepiej bo zdrowieje :D

jeśli Mamie się wstępnie spodoba to jutro go lepiej odfocimy :D

Obrazek

O Bosheeee jaki cudny, jak moja Zuzunia :1luvu:

niki2117

Od: Sob paź 09, 2010 1:54

Post » Nie gru 04, 2011 23:33 Re: Poszukuję kotka/kotki - koniecznie wielkiego rozmiaru ;)

wiesz-przyjechał do mnie ze schronu dwa tydodnie temu z megaglutem,dlatego na tej focie ma jeszcze łąpki brudne od gluta :roll: i pysio w nadżerkach :oops:

dziś już wygląda o wiele piękniej :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Nie gru 04, 2011 23:34 Re: Poszukuję kotka/kotki - koniecznie wielkiego rozmiaru ;)

Ale on nawet na tej fotce jest piękny. No cudo :1luvu: Z resztą Łukaszek też :1luvu: Jutro mamie foteczki pokażę :ok:

niki2117

Post » Nie gru 04, 2011 23:36 Re: Poszukuję kotka/kotki - koniecznie wielkiego rozmiaru ;)

To jest Krzyś
Obrazek
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pon gru 05, 2011 0:02 Re: Poszukuję kotka/kotki - koniecznie wielkiego rozmiaru ;)

niki2117 pisze:W sumie fakt, tyle teraz czytałam że fakty mi się mieszają :oops:

Jutro będę widziała się z mamą to oczywiście przekażę jej zdjęcia kandydatów.
A ktoś wie może ile Łukaszek waży, bo mamcia tak marzy o dużymmmm kocisku na satynowym przykryciu sofy ;)

Łukaszek? Ale w razie potrzeby szybko podtuczymy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon gru 05, 2011 0:03 Re: Poszukuję kotka/kotki - koniecznie wielkiego rozmiaru ;)

niki2117 pisze:Ale on nawet na tej fotce jest piękny. No cudo :1luvu: Z resztą Łukaszek też :1luvu: Jutro mamie foteczki pokażę :ok:

a teraz napiszę na poważnie i naprawdę to rozważcie:
skoro mama chce dużo kg kota na sofce to proponuję dwa futra. Widok rozkoszny, gwarantowana duża ilośc kota na sofce, a i koty będą szczęśliwsze mając nie tylko ludzkie ale też i kocie towarzystwo.
Moim zdaniem Łukaszek i Pasztet pasują do siebie :wink: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pon gru 05, 2011 0:06 Re: Poszukuję kotka/kotki - koniecznie wielkiego rozmiaru ;)

Ja też to polecałam jako zakocona ;) Zaczęłam od jednej, mam 3 i jest bosssssko :1luvu:
Rozważymy na pewno, ale nic nie obiecuję, bo fakt faktem nie wiem czy to przejdzie, ale pomęczyć trochę mogę :wink:

niki2117

Post » Pon gru 05, 2011 0:11 Re: Poszukuję kotka/kotki - koniecznie wielkiego rozmiaru ;)

Nie męcz tylko argumentuj. :mrgreen:
gdyby mi ktoś odpowiednio to uargumentował to siostrzyczka mojej Małej, Precelka (*) by żyła...

1. widok bawiących się razem, spiących razem lub kolo siebie kotów itp - bezcenny (wiem z doświadczenia)
2. mogą zostać spokojnie na 3 dni i 3 noce same i się nie nudzą i tak bardzo nie tęsknią bo zajmuja się sobą (wiem z doswiadczenia)
3. żaden człowiek nie umie i nie ma mozliwości tak sie ganiac z kotem jak drugi kot, też nie będzie uprawiać z kotem zapasów oraz łapoczynów - a to jest kotom potrzebne do szczęśliwego życia (wiem z doświadczenia)
4. oba koty żyją teraz z innymi kotami i sie dogadują - większa sznasa że też się polubią.
c.d.n. :mrgreen: :ok: :ok: :ok:

edit: ja zaczynałam od 2 a mam 5 :strach: :strach: :strach: :D

Marzenia11

Post » Pon gru 05, 2011 1:09 Re: Poszukuję kotka/kotki - koniecznie wielkiego rozmiaru ;)

popieram Marzenię w 1000 % :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon gru 05, 2011 6:25 Re: Poszukuję kotka/kotki - koniecznie wielkiego rozmiaru ;)

To jeszcze zarekomenduję mojego Lucka - dooobre 5 kg kota i wciąż przybywa :twisted:
Obrazek Obrazek
Zdjęcia sprzed kilku tygodni, wczoraj na widok kota mój Tata powiedział "oranyboskie" :lol:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Pon gru 05, 2011 8:51 Re: Poszukuję kotka/kotki - koniecznie wielkiego rozmiaru ;)

niki -napisałam pw
Też mam kocurka..ale nie mam fotek.
Przecudny, kochany ....
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Pon gru 05, 2011 8:53 Re: Poszukuję kotka/kotki - koniecznie wielkiego rozmiaru ;)

Pultaśny słodziak, potwierdzam!! I obiektywnie patrząc jest sporo większy od Łukaszka.
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Pon gru 05, 2011 8:54 Re: Poszukuję kotka/kotki - koniecznie wielkiego rozmiaru ;)

justyna p pisze:Pultaśny słodziak, potwierdzam!! I obiektywnie patrząc jest sporo większy od Łukaszka.

noo trochę tak...choć i z wyglądu i budowy podobni..tylko Łukaszek jak by troszkę miniaturka mojego Boba
z drugiej strony ,na żywo zawsze można zobaczyć obu chłopaków...
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Pon gru 05, 2011 13:42 Re: Poszukuję kotka/kotki - koniecznie wielkiego rozmiaru ;)

I decyzja podjęta :)

Mama zakochana w paszteciku :1luvu: Serce nie sługa :ok: Wybór padł na niego...

niki2117

Post » Pon gru 05, 2011 13:45 Re: Poszukuję kotka/kotki - koniecznie wielkiego rozmiaru ;)

niki2117 pisze:I decyzja podjęta :)

Mama zakochana w paszteciku :1luvu: Serce nie sługa :ok: Wybór padł na niego...

:piwa: :piwa: :piwa: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

[poprzednia][następna]