Rudasek to jest SUPER KOT!! Grzeczny, spokojny, kocha człowieka nade wszystko! Bardzo jestem ciekawa co sprawiło, jakie okoliczności, że znalazł się na ulicy i jakie były jego losy. Szkoda, że tego nie dowiemy się już nigdy
W mieszkaniu Rudi jest najszczęśliwszy na świecie, on po prostu czekał na ratunek człowieka. Dla niego najlepszy byłby dom spokojny i człowiek, który ceni sobie bardzo kota na kolanach! Rudi będzie wtedy szczęśliwy i jego Człowiek będzie szczęśliwy. Mam nadzieję, że takiego znajdziemy
Zmieniłam tytuł i uzupełniłam pierwszy post, bo właśnie zaczynamy szukanie domku dla Rudiego . Bardzo ważna wydaje mi się informacja o wieku kota, bo okazuje się, że jest młodszy niż ocenił go wet, kiedy zawiozłam do lecznicy kota prosto z ulicy. Wystarczył tydzień w domu, w normalnych warunkach, dobre jedzonko, miłość i chłopak od razu odmłodniał Strasznie mu źle zrobić fajne zdjęcia, bo jak tylko wchodzę do pokoju z aparatem, to Rudi natychmiast rusza w moim kierunku na mizianki i najwięcej fotek mam takich
Dzisiaj stwierdziłam, że źle dobrałam imię do kocurka On powinien mieć na imię MISIU, bo taki z niego kochany misiaczek. Rudy Misiu, grzeczny, niesamowita przylepa, zupełnie bezproblemowy kot. Jego przyszły dom będzie miał super fajnego kota. Tylko gdzie ten DOM???? tak mało ludzi zagląda do wątku....