Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Carmen201 pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=132675
Tu Maluszki są, na zewnątrz, i już tak długo czekają..
mantra pisze:Chcę zacząć od 2.
Pozwoliłam sobie napisać do kamari (i już mi się serce łamie że nie mogę wszystkim pomóc!). Chcę ocenić jak to tymczasowanie będzie nam szło, dlatego nie chcę więcej (TŻ, też ponad 2 się nie daje przekonać, na razie). Co do zostania kotów - nie wiem jaka będzie moja sytuacja życiowa, u mojej babci są dwa koty i chociaż życzę dziadkom długiego i zdrowego żywota (mają po 81, 83 lata) nie wiem co przyniesie przyszłość. Jeżeli sama będę mieć dwa dorosłe koty i wezmę jeszcze dwa "po" babci (tfu tfu) to będzie to dla mnie spora gromadka. Oczywiście to prognozy na najbliższe kilka lat, ale koty żyją po kilkanaście i muszę mieć tę świadomość. Ale nie wykluczam że się zakochamy i duża gromadka nie będzie problemem
![]()
W tej chwili zakładam, że będę szukać domów wszystkim naszym tymczasom i że żaden nie zostanie na zawsze. Miałam jednak takiego tymczasa którego bym sobie zostawiła gdybym wtedy miała warunki (mieszka u kuzynki i jest przeszczęśliwą kocicą), więc teraz, gdy warunki są, może wszystko potoczyć się zupełnie inaczej...
Kochani, nie ze względu na moje preferencje, ale tż będą to maluchy. Proszę, nie gniewajcie się na mnie. Na razie tak to wygląda. Czekam na odpowiedź od kamari.
mantra pisze:No to zostaliśmy DT![]()
Jeszcze raz dzięki ci kamari!!! Miło Cię było poznać
Krzaczek mruczał mi już na kolanach, jest absolutnie uwodzicielskim kociakiem. Karo chowa się na razie pod szafą. Nie męczymy jej zdjęciami, niech się oswoi z nowym miejscemPewnie założę jakiś swój temat albo blog żeby łatwiej szukać domów. Zdjęcia zrobimy jak już Karo się oswoi
Temat można zamknąć (założę nowy jak zaczniemy szukać domku).
Lichoo pisze:Podłączam się do wątku![]()
Jak w tytule, oferujemy DT dla max 2 maluchów (niestety kotki muszą być zdrowe, chętnie ze wsparciem karmowym).
Szczegóły na PW.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 356 gości