Zaglądałam w nocy i oglądałam, tylko nie miałam siły pisać...
Wymienisz się za tego mojego pingwinka ? Też przecież śliczna
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie Nunku[`] krowinko najpiękniejsza Plupluniu głupiąteczko[`] 07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`] 16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`] Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]
Filip dziś dostał trzecią porcję odrobaczania. Za 10 dni jeszcze jedna dawka. Oczka czyste, nadal nie kicha i nic się złego nie dzieje Jutro ostatnia porcja antybiotyku i wsio
Docenił też piłeczkę którą kupiłam kiedyś moim kotom, ale one nawet nie spojrzały w jej stronę Taka ciężka, z grubego tworzywa z chwiejnym punktem ciężkości w środku w wyniku czego toczy się nie tam gdzie kotek chciał ale to zamierzony efekt
Kilka zdjęć z dzisiaj (jakieś lepsze postaram się zrobić w najbliższych dniach, bo teraz miałam na głowie innego kota patrz: wątek moich kotów):
Filipek właśnie bawi się gąbkową piłeczką Sam kotek jest taki mięciutki, że można by go zatarmosić na śmierć
A to dowód na to, że kotek jest baaardzo rozgarnięty : Chcąc wskoczyć na parapet, tuż przy otworzonym oknie (osiatkowana jest ta część otwierana), przywalił główką w szybę tej części uchylonej Poza tym nie może zrozumieć co to jest klawiatura laptopa i cały czas po niej łazi, jakby to było przedłużenie biurka
a o Maniusi w moim wątku - link w pierwszym bannerku w podpisie.
A... i mam wielką prośbę: kto by mógł mi pomóc (za jakiś tydzień) poogłaszać tego kota wszędzie? (ja mogę ew. na gumtree co kilka dni dawać nowe ogłoszenie) Bo po pierwsze: Maniusia jest na tyle chora, że już o wszystkim innym zapominam i nie mam czasu zjeść nawet (a jeszcze inne moje zwierzęta wymagają przynajmniej podawania leków), a po drugie jeszcze do tego wszystkiego mi się zajęcia na uczelni zaczynają i będę miała niedoczas
Zdjęcia temu kotu będę jeszcze próbować robić (na razie nie miałam zwyczajnie kiedy a o północy nie wychodzą za dobre). Tak za 2,5 tygodnia Filipek byłby już chyba do wydania (po szczepieniu i kwarantannie poszczepiennej).
Skopiuję fotki genowefie, Ona gustuje w pingwinach z białymi pućkami, może by się skusiła
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie Nunku[`] krowinko najpiękniejsza Plupluniu głupiąteczko[`] 07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`] 16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`] Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]
A ja moje krowy wkleję Adzie, która love krowe Najlepiej to w ogóle jeszcze z moim osobistym gumkojadem w promocji