Kociak po potrąceniu. Ok. Częstochowy. Już w DS! :D

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt wrz 09, 2011 9:57 Re: Kociak po potrąceniu. Ok. Częstochowy. Zdjęcia.Pilnie DT/DS!

Super, że Maluch okazał się miziakiem i "traktorzystą" :D
Mam nadzieję, że szybko znajdzie najwspanialszy domek na świecie :ok:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pt wrz 09, 2011 10:32 Re: Kociak po potrąceniu. Ok. Częstochowy. Zdjęcia.Pilnie DT/DS!

Ale cudny :love:
Podrzucam malucha :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt wrz 09, 2011 12:53 Re: Kociak po potrąceniu. Ok. Częstochowy. Zdjęcia.Pilnie DT/DS!

Dziewczyny proszę pożyczcie umowę adopcyjną. Dzwoniła dzisiaj już jedna Pani (oczywiście się nie napalam :roll: ) a ja nie mam pojęcia jak powinno wyglądać pismo.

Kiniaszek

Od: Śro paź 29, 2008 15:03

Post » Pt wrz 09, 2011 13:00 Re: Kociak po potrąceniu. Ok. Częstochowy. Zdjęcia.Pilnie DT/DS!

Wyślij mi na pw twój adres e-mail, to prześlę wzór umowy.

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pt wrz 09, 2011 14:08 Re: Kociak po potrąceniu. Ok. Częstochowy. Zdjęcia.Pilnie DT/DS!

ale sliczny :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
podrzucam :kotek:
7ksiezyc

Post » Pt wrz 09, 2011 17:24 Re: Kociak po potrąceniu. Ok. Częstochowy. Zdjęcia.Pilnie DT/DS!

Czy to normalne, że ludzie zrywają ogłoszenia?? :(

Kiniaszek

Post » Pt wrz 09, 2011 17:28 Re: Kociak po potrąceniu. Ok. Częstochowy. Zdjęcia.Pilnie DT/DS!

Kiniaszek pisze:Czy to normalne, że ludzie zrywają ogłoszenia?? :(

Tak.
W Częstochowie bynajmniej tak...

Skąd jesteś konkretnie?
najszczesliwsza

Post » Pt wrz 09, 2011 18:09 Re: Kociak po potrąceniu. Ok. Częstochowy. Zdjęcia.Pilnie DT/DS!

Ja jestem z Konopisk ale rozwieszałam też w Częstochowie.

Jest dobra informacja. Jutro jadę na kawę do Pani, która jest zainteresowana maluszkiem :)
Zobaczymy jak zostanie przyjęta umowa adopcyjna.
Może coś z tego będzie. Dzwoniła do mnie córcia tej Pani więc kiciuś miałby towarzyszkę do zabaw :)

Potrzebne kciuki :D

Kiniaszek

Post » Pt wrz 09, 2011 18:15 Re: Kociak po potrąceniu. Ok. Częstochowy. Zdjęcia.Pilnie DT/DS!

Kciuki najmocniejsze :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: !
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Sob wrz 10, 2011 8:49 Re: Kociak po potrąceniu. Ok. Częstochowy. Zdjęcia.Pilnie DT/DS!

Kiniu, ogromne :ok: :ok: :ok: :ok: za kawę u Pani i za Maluszka.
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Sob wrz 10, 2011 12:34 Re: Kociak po potrąceniu. Ok. Częstochowy. Zdjęcia.Pilnie DT/DS!

Byliśmy w nowym domku. Zapowiada się bardzo dobrze :lol:
Ludzie bardzo mili :) troje grzecznych dzieci i dwa zadbane koty :)
Koty niewychodzące. Dorosła kotka i młody kocurek. Nie wykastrowane/wysterylizowane. Pani w tym temacie chętna do współpracy. Zostawiłam umowę adopcyjną i umówiłam się na koniec tygodnia.
Dom kochający koty i sprawiający dobre pierwsze wrażenie.
Zobaczymy :)
Maluch musi teraz się dokładnie odpchlić :roll: :kotek:

Kiniaszek

Post » Sob wrz 10, 2011 14:27 Re: Kociak po potrąceniu. Ok. Częstochowy. Zdjęcia.Pilnie DT/DS!

Kiniaszku, gdyby nie daj boże nic z tego nie wyszło, to masz alternatywę ode mnie- młody człowiek, którego dobrze znam, kochający koty, ale może zapewnić tylko domek wychodzący...
Gdyby coś, to pamiętaj.
Ale na razie kciuki za domeczek :ok: :ok: :ok: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Sob wrz 10, 2011 14:29 Re: Kociak po potrąceniu. Ok. Częstochowy. Zdjęcia.Pilnie DT/DS!

Kiniaszek pisze:Byliśmy w nowym domku. Zapowiada się bardzo dobrze :lol:
Ludzie bardzo mili :) troje grzecznych dzieci i dwa zadbane koty :)
Koty niewychodzące. Dorosła kotka i młody kocurek. Nie wykastrowane/wysterylizowane. Pani w tym temacie chętna do współpracy. Zostawiłam umowę adopcyjną i umówiłam się na koniec tygodnia.
Dom kochający koty i sprawiający dobre pierwsze wrażenie.
Zobaczymy :)
Maluch musi teraz się dokładnie odpchlić :roll: :kotek:

A dlaczego koty nie kastrowane/sterylizowane?
Dzwonila do mnie jakaś pani, szuka rudego, ważne, by to był kocur.
Nr. na PW na życzenie.
najszczesliwsza

Post » Sob wrz 10, 2011 18:41 Re: Kociak po potrąceniu. Ok. Częstochowy. Zdjęcia.Pilnie DT/DS!

Koteczka z nimi od 7lat a kocurek od niedawna, jeszcze maluszek. Kotka niewychodząca była. Pani zdaje sobie sprawę co się zacznie dziać za kilka miesięcy. W umowie jest wyraźny punkt o kastracji, jeszcze będę poruszała ten temat i pomogę w razie potrzeby. Chyba, że do adopcji nie dojdzie. Mamy tydzień.
Co do naszego maluszka jest biały z rudym a ludzie mają konkretne preferencje jeżeli już szukają w kolorze. Tak myślę. Ale możesz podać nr. gdyby coś tutaj zazgrzytało.

Kiniaszek

Post » Sob wrz 10, 2011 18:42 Re: Kociak po potrąceniu. Ok. Częstochowy. Zdjęcia.Pilnie DT/DS!

Kiniaszek pisze:Koteczka z nimi od 7lat a kocurek od niedawna, jeszcze maluszek. Kotka niewychodząca była. Pani zdaje sobie sprawę co się zacznie dziać za kilka miesięcy. W umowie jest wyraźny punkt o kastracji, jeszcze będę poruszała ten temat i pomogę w razie potrzeby. Chyba, że do adopcji nie dojdzie. Mamy tydzień.
Co do naszego maluszka jest biały z rudym a ludzie mają konkretne preferencje jeżeli już szukają w kolorze. Tak myślę. Ale możesz podać nr. gdyby coś tutaj zazgrzytało.

chciała Astkę moją tymczaskę 3 kolorową, bo tylko ją mam do adopcji, ale jak okazało się, że Astka to kobietka to już pani nie chciała.
na pw nr. wysyłam.
najszczesliwsza

[poprzednia][następna]