Stella z obgryzionymi łapkami, już w DS!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob sie 13, 2011 9:29 Re: Stella z obgryzionymi łapkami, prosimy o pomoc

:cry: biedne maleństwo trzymam kciuki by całe leczenie poszło pomyślnie i by kiciuś znalazł dom najlepszy na świecie.
Nie wiem co się dzieje na tym świecie czemu ludzie tak krzywdzą żywe istoty :(
Obrazek Obrazek
Moje tymczasy viewtopic.php?f=1&t=120108&p=6675666#p6675666
Madzia ur 16.09.2011 :)

kinga-kinia

Od: Wto sty 27, 2009 19:28

Post » Sob sie 13, 2011 15:34 Re: Stella z obgryzionymi łapkami, prosimy o pomoc

Banerek i :ok:
Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=131645][img]http://miau5.republika.pl/stel.gif[/img][/url]
Krzysiekbolo

Post » Sob sie 13, 2011 19:36 Re: Stella z obgryzionymi łapkami, prosimy o pomoc

"CZŁOWIEK-to brzmi dumnie" ciekawe co za idiota kiedyś wymyślił takie hasło.
Co się dzieje?
Nasze człowieczeństwo się stacza
Chyba już sięga dna

A Kaczmarek tak kiedyś śpiewał

"Do serca przytul psa,
weź na kolana kota,
weź lupę, popatrz - pchła!
Daj spokój, pchła to też istota."

PS
Pchły niech sobie żyją
Tylko nie na kotach[/quote]

A jednak znajdują się jeszcze ludzie, którzy są godni miana człowiek.
Dzisiaj po poludniu chyba, zadzwonił do mnie Pan Artur, zapytać o Stelle o operacje, o to czy kotek będzie później szukać domu. Mało tego dostałam od tego Pana wcześniej maila, z pytaniem o koszty leczenia.
Dostałam później drugiego maila od Pana Artura.
jeszcze raz ja;)

jutro robię urodziny, wysłałem "zarządzenie";) do gości, by
zamiast
prezentów wrzucili cokolwiek do puszki na Stellę
w pn. mam nadzieję przelać jakąś konkretniejszą kwotę.

Pozdrawiam,
Artur
ps. chcialam kogos zacytowac ale mi nie wyszlo

DZIEKUJEMY ZA BANEREK!
Obrazek

lalka999

Od: Pon paź 25, 2010 1:02

Post » Sob sie 13, 2011 20:16 Re: Stella z obgryzionymi łapkami, prosimy o pomoc

Nooo i to facet taki wrazliwy! :) Niesamowite!
Pozdrowienia dla Pana Artura! Chyle czola! :ok:
"Niech no on tylko wróci,
niech no się pokaże.
Już on się dowie,
że tak z kotem nie można.
Będzie się szło w jego stronę
jakby się wcale nie chciało,
pomalutku,
na bardzo obrażonych łapach". W. Szymborska

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=130647

anula790820

Od: Sob lut 19, 2011 21:49

Post » Sob sie 13, 2011 20:18 Re: Stella z obgryzionymi łapkami, prosimy o pomoc

Pan Artur :ok: :kotek:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Sob sie 13, 2011 20:29 Re: Stella z obgryzionymi łapkami, prosimy o pomoc

Dziwnie się czuje. Mam jakieś dziwne myślówki 8) Jak wziełam pierwsze tymczasy, było pięknie kolorowo, wiedzialam zdawałam sobie sprawe, jakis swiat mnie otacza, jakie bidy żyją koło mnie, starałam się pomagać, nigdy nie przeszłam obojętnie. Potem trafily do mnie tymczasy od kogoś.. i nigdy nie sądziłam że ja znajde kota, że ja znajde taka bidke. A tu wracam z pracy do domu tą sama drogą, domowy piękny kocur wyrzucony, którego nikt nie chce a jest piękny. Jade odpocząc znajduje Stelle. Zastanawia mnie tylko, dlaczego skoro mamy tak miękkie serduszka, to skąd mamy siłe patrzeć na to wszytsko co nas otacza...
Obrazek

lalka999

Post » Sob sie 13, 2011 20:37 Re: Stella z obgryzionymi łapkami, prosimy o pomoc

lalka999 pisze:Dziwnie się czuje. Mam jakieś dziwne myślówki 8) Jak wziełam pierwsze tymczasy, było pięknie kolorowo, wiedzialam zdawałam sobie sprawe, jakis swiat mnie otacza, jakie bidy żyją koło mnie, starałam się pomagać, nigdy nie przeszłam obojętnie. Potem trafily do mnie tymczasy od kogoś.. i nigdy nie sądziłam że ja znajde kota, że ja znajde taka bidke. A tu wracam z pracy do domu tą sama drogą, domowy piękny kocur wyrzucony, którego nikt nie chce a jest piękny. Jade odpocząc znajduje Stelle. Zastanawia mnie tylko, dlaczego skoro mamy tak miękkie serduszka, to skąd mamy siłe patrzeć na to wszytsko co nas otacza...

czasem nie mam siły :( czasem mam takiego doła ,ze mam wrazenie ,ze już sie z niego nie wydostanę...tyle kocich krzywd wokół nas...i ludzi nieprzychylnych :(
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Sob sie 13, 2011 20:56 Re: Stella z obgryzionymi łapkami, prosimy o pomoc

Banerek podpięty. Ogromne :ok: :ok: :ok: :ok: za Stellę, chwilowo tylko tyle mogę :oops:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Sob sie 13, 2011 21:25 Re: Stella z obgryzionymi łapkami, prosimy o pomoc

Serce mi płacze gdy widzę to zdjęcia, coś strasznego :( mam nadzieję że malutka będzie miała dobre życie

Ps ostatnio oglądałam program na AnimalPlanet z serii : SPCA rescue...było o kociaku który wydawało się że był maltretowany, przypalany, jego łapki wyglądały podobnie i ogonek też odpadał, okazało się że miał jakąś rzadką genetyczną chorobę, niedokrwistość powodującą taki stan...było na to lekarstwo powodujące nie pogłębianie się tego stanu... (Łudzę się że ludzie nie są tacy źli i nikt małej nie skrzywdził w tak okrutny sposób :()
Ostatnio edytowano Sob sie 13, 2011 21:31 przez Marea, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Sob sie 13, 2011 21:30 Re: Stella z obgryzionymi łapkami, prosimy o pomoc

Wlasnie po raz pierwszy weszlam na wateki i..... :cry:

Nie wiem dlaczego Bog pozwala na takie cierpnienia niewinnych zwierzat.

Dobrze, ze znalazlas i wzielas malenka, ma szanse na wyzdrowienie i normalne zycie. :1luvu:

Ja naprawde juz boje sie otwierac kolejne watki (a prawie codziennie przybywa jakas kocia tragedia), tyle dramatow, bolu zwierzat, potrzeb.. :( tak bardzo chcialabym pomoc wszystkim, a mozliwosci tak ograniczone :(

Wielkie brawa dla Pana Artura :1luvu: , dobry z niego czlowiek, o co coraz trudniej.
Ja jestem juz kompletnie splukana, ale mimo wszystko pokombinuje i zobacze skad moge wygrzebac jeszcze pare zlotych :ok:

Prosze, wymiziaj to biedne malenstwo od nas, tak bardzo potrzebuje milosci
Obrazek

Ania i jej Nitro

Od: Pon lip 25, 2011 13:44

Post » Sob sie 13, 2011 22:37 Re: Stella z obgryzionymi łapkami, prosimy o pomoc

kotx2 pisze:
lalka999 pisze:Dziwnie się czuje. Mam jakieś dziwne myślówki 8) Jak wziełam pierwsze tymczasy, było pięknie kolorowo, wiedzialam zdawałam sobie sprawe, jakis swiat mnie otacza, jakie bidy żyją koło mnie, starałam się pomagać, nigdy nie przeszłam obojętnie. Potem trafily do mnie tymczasy od kogoś.. i nigdy nie sądziłam że ja znajde kota, że ja znajde taka bidke. A tu wracam z pracy do domu tą sama drogą, domowy piękny kocur wyrzucony, którego nikt nie chce a jest piękny. Jade odpocząc znajduje Stelle. Zastanawia mnie tylko, dlaczego skoro mamy tak miękkie serduszka, to skąd mamy siłe patrzeć na to wszytsko co nas otacza...

czasem nie mam siły :( czasem mam takiego doła ,ze mam wrazenie ,ze już sie z niego nie wydostanę...tyle kocich krzywd wokół nas...i ludzi nieprzychylnych :(

Ja mam tak samo... I juz sie boje jesieni...
"Niech no on tylko wróci,
niech no się pokaże.
Już on się dowie,
że tak z kotem nie można.
Będzie się szło w jego stronę
jakby się wcale nie chciało,
pomalutku,
na bardzo obrażonych łapach". W. Szymborska

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=130647

anula790820

Od: Sob lut 19, 2011 21:49

Post » Sob sie 13, 2011 23:00 Re: Stella z obgryzionymi łapkami, prosimy o pomoc

przepraszamze sie wcinamalenie wiem czy dochadza moje pwdociebie lalka :|
odezwij sie w sprawie bazarku przelała bym kase i cos na kicie ,niestety spułkana jestem wiec nie damrady duzo :oops:
ZAGŁOSUJ NA POMORSKI KOCI DOM TYMCZASOWY W ANKIECIE KRAKVETU!

Agonis

Od: Pt lut 05, 2010 12:50

Post » Sob sie 13, 2011 23:35 Re: Stella z obgryzionymi łapkami, prosimy o pomoc

Hej, jak chcesz to moge ci te rzeczy do sabiny podrzucic ostatnio czesto na chyloni bywam
Obrazek

lalka999

Post » Nie sie 14, 2011 10:54 Re: Stella z obgryzionymi łapkami, prosimy o pomoc

Chryste Panie, to jest ... brak mi słów...
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Nie sie 14, 2011 11:37 Re: Stella z obgryzionymi łapkami, prosimy o pomoc

Ja pier...! 8O 8O 8O
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

[poprzednia][następna]