POMOC DLA MALUCHÓW! KOCIAKI SZUKAJĄ DOMÓW!!! PILNIE!!!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lip 28, 2011 15:39 Re: Dzieci Znajdki szukają domków.

o rany 8O , to będzie kolejne maleństwo do adopcji!!! :ok: :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Czw lip 28, 2011 15:46 Re: Dzieci Znajdki szukają domków.

A no będzie... ale dopiero za jakiś czas. teraz szukam Pilnie dla tej gromadki. Acha. W ten weekend prawdopodobnie jadę do Białegostoku, więc jeśli ktoś z tamtych okolic chce przygarnąć kotka.. czekam na odzew. W razie potrzeby na PW podam numer komórki :)

Simba wszystkich pozdrawia :) Właśnie siedzi na laptopie i pomaga pisać.

edit. Do Białegostoku jadę (sobota 30.07). Czy tam też nie ma chętnych na maluszki?
Ostatnio edytowano Pt lip 29, 2011 9:21 przez Onpil, łącznie edytowano 3 razy
ObrazekObrazek
Obrazek
Kto nas pokocha? Kocie biedactwa.http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=130948

Onpil

Od: Czw lip 28, 2011 7:31

Post » Czw lip 28, 2011 16:41 Re: ZNAJDKOWE DZIECI PILNIE SZUKAjĄ DOMÓW! PRZESŁODKIE MALEŃSTWA

Witam :D
Pomysła z ogłoszeniami jest dobry.
Trzymam kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: za szybki odzew.
U nas w Sosnowcu tez pełno maluszków w schronisku i naszej kociej chatce a adopcji jak na lekarstwo.
Dziękuje za propozycje przedmiotów na bazarki dla Biga, ale tez jakoś dam radę. Po mału ale do przodu.
Myślę że przesyłanie i wystawianie to zbyt kosztowne w stosunku do efektów będzie.
Ale bardzo dziękuję za propozycję :1luvu: .
Myślę że może jednak wystaw jak masz coś dla siebie i swoich tymczasków.
Jak chcesz to ci zdjęcia przelinkuję tak żeby były widoczne na forum.
jak co to odezwij się do mnie na pw (prywatne wiadomości) :ok:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt lip 29, 2011 5:53 Re: ZNAJDKOWE DZIECI PILNIE SZUKAjĄ DOMÓW! PRZESŁODKIE MALEŃSTWA

Tak więc wczoraj zostałam "mamą" kolejnego kociaka - ma 10 dni i jest przesłodki a Znajdkowa kotka przyjęła go jak swojego. A maluszków dalej nikt nie chce :/
:oops:
I chyba jednak pomyślę o bazarkach... po prostu sytuacja życiowa sprawia, że naprawdę brakuje pieniędzy na wszystko. A jeszcze niedługo mamuśkę trzeba wysterylizować. Jejku dlaczego to wszystko takie drogie?
A może ktoś bardziej wprawiony mógłby mi pomóc z bazarkiem? Zależy mi na tym żeby opłacić ogłoszenia u CatAngel przynajmniej...?? :oops:
ObrazekObrazek
Obrazek
Kto nas pokocha? Kocie biedactwa.http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=130948

Onpil

Post » Pt lip 29, 2011 8:43 Re: DZIECI ZNAJDKI szukają domków KUJ-POM lub BIALYSTOK! PILNIE!

Pustoo i cicho... nikt nie pyta nawet o maluchy :( są za zwyczajne, za zdrowe, i nic im nie zagraża... Bo przecież nikt na bruk ich nie wyrzuca :(
Jestem załamana kompletnie - po prostu dziś wcale humoru nie mam. Lecę się pakować na jutrzejszy wyjazd. Ludziki z Bialegostoku! Weźcie kociaka! Jutro dostawa do domu :P

Jest jeszcze opcja, żeby moja siostra z Białegostoku wzięła jednego malucha na DT. Ale niestety nie na długo, bo będzie musiała go izolować od psiaka, który świruje na widok mruczków... Nie gryzie ich, nie gania... po prostu piszczy i sika pod siebie. Ale czy w Białymstoku znajdzie się ktoś chętny na maluszka?
Ostatnio edytowano Pt lip 29, 2011 9:27 przez Onpil, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek
Obrazek

Onpil

Post » Pt lip 29, 2011 9:05 Re: DZIECI ZNAJDKI szukają domków KUJ-POM lub BIALYSTOK! PILNIE!

zaznaczę
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt lip 29, 2011 10:09 Re: DZIECI ZNAJDKI szukają domków KUJ-POM lub BIALYSTOK! PILNIE!

Zuzia - czyz nie jest slodka?
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Tygrysek alias Simba - zwiedzam swiat wedrujac po oparciu wersalki :)4
Obrazek

A tak sie bawimy z biala Bulinka - siostrzyczka, ktora juz ktos pokochal
Obrazek

Zobaczcie! Naprawde napisala o nas na miau.pl!!
Obrazek

Lala i Simba - chwila spokoju... ale tylko chwila!
Obrazek

ObrazekObrazek
Obrazek

Onpil

Post » Pt lip 29, 2011 11:39 Re: DZIECI ZNAJDKI szukają domków KUJ-POM lub BIALYSTOK! PILNIE!

Onpil pisze:Zobaczcie! Naprawde napisala o nas na miau.pl!!
Obrazek

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: świetna fotka i podpis :ryk: :ryk:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pt lip 29, 2011 11:53 Re: DZIECI ZNAJDKI szukają domków KUJ-POM lub BIALYSTOK! PILNIE!

CatAngel pisze:
Onpil pisze:Zobaczcie! Naprawde napisala o nas na miau.pl!!
Obrazek

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: świetna fotka i podpis :ryk: :ryk:

Rewelacyjny komentarz a maluchy czytajace przeslodkie :smiech3: :smiech3: :smiech3:
Jestescie :aniolek: :aniolek: - Ty i Twoj malz :!:
Podaj nr konta to podeslle grosik albo wysle paczke z jedzonkiem i czyms na bazarek :wink:
Ronda 25.04.2014[*]
Cindy 21.08.2018[*]
Kota nie powinno sie kupowac, bo kot to przyjaciel.
Przyjaciol sie nie kupuje.
Bleise Pascal

Obrazek.

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Pt lip 29, 2011 12:49 Re: DZIECI ZNAJDKI szukają domków KUJ-POM lub BIALYSTOK! PILNIE!

Kochani jesteście wszyscy! Naprawdę!
Cindy, Aniołkami to nie jesteśmy - Aniołki mają więcej cierpliwości :twisted: . :P Małż małżem jeszcze nie jest ale dziękuje bardzo za komplement.
Z racji tego, że jadę do Białegostoku jutro rano, razem z moją kochaną mama i siostrą mieszkającymi tam, podjęliśmy decyzję, że dwójka z czwórki rodzeństwa (Biała Bulinka i Lala) jadą do nich na DT. Niestety nie mogą tam zostać, bo pies Peter po prostu wariuje na widok kotów. Inne zwierzaki, które moja mama przygarnia (chomiki, żółwie a nawet rybki) toleruje, ale jak widzi mruczka to histeria murowana i sikanie pod siebie. Bulinka zostanie tam tylko przez kilka dni, bo rodzina, która ją sobie zaklepała wraca z wakacji i wezmą ją do siebie. Dla Lali będziemy szukać domku w tamtej okolicy. Simba-Tygrysek i Zuzia zostają u nas, aż do momentu w którym ktoś je pokocha. Do tego wczorajsza Kropeczka - ale dla niej tez domek się już znalazł, tylko moja kocia Mamuśka musi ją wykarmić.

CatAngel - co do PW to za momencik wszystko ogarnę i napiszę :* :* :1luvu:

Cindy do Ciebie pw tez wysyłam. Każdy gram jedzonka przyda się dla naszej ferajny! :1luvu:

Obrazek

A to Koka. Nowa koleżanka - uratowana przez gimnazjalistki przed utopieniem. Sympatyczna dziewuszka prawda? Małż-niemałż się w niej zakochal od pierwszego wejrzenia!

Ferajna się powiększa...

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us A tu zabawy z "kuzynem" Mańkiem
Ostatnio edytowano Pt lip 29, 2011 13:20 przez Onpil, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek
Obrazek

Onpil

Post » Pt lip 29, 2011 12:54 Re: DZIECI ZNAJDKI szukają domków KUJ-POM lub BIALYSTOK! PILNIE!

Widzę że ze zdjęciami sobie poradziłaś :ok:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt lip 29, 2011 12:58 Re: DZIECI ZNAJDKI szukają domków KUJ-POM lub BIALYSTOK! PILNIE!

Dorota Wojciechowska pisze:Widzę że ze zdjęciami sobie poradziłaś :ok:

Tak :) Na imageshack.us odkryłam tajemniczą rubryczkę "dodaj na forum" :) Ale dziękuję za chęć pomocy!
ObrazekObrazek
Obrazek

Onpil

Post » Pt lip 29, 2011 14:19 Re: DZIECI ZNAJDKI szukają domków KUJ-POM lub BIALYSTOK! PILNIE!

Spokojnie nie pali się :D

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pt lip 29, 2011 14:50 Re: DZIECI ZNAJDKI szukają domków KUJ-POM lub BIALYSTOK! PILNIE!

PW powysyłane. Jesli coś jest nie tak to poprawię. :)

A tak mój Niemałż odpoczywał jakieś 3 tygodnie temu po pracy... Nawet mamuśka swoje dzieci mu przyniosła :p
Obrazek

ObrazekObrazek
Obrazek

Onpil

Post » Nie lip 31, 2011 7:48 Re: DZIECI ZNAJDKI szukają domków KUJ-POM lub BIALYSTOK! PILNIE!

Żadnego odzewu :( Odezwała się tylko JEDNA osoba :(
ObrazekObrazek
Obrazek

Onpil

[poprzednia][następna]