nie poszukujemy, nie oddamy, kochamy :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Śro lip 20, 2011 11:50 Re: POSZUKUJĘ CIEPŁEGO DOMKU-MCO

Też bym go chciała przygarnąć :love:
Ale nawet gdybym przekonała TZ-ta co jest chyba niewykonalne - to i tak obawiam się że moje schorowane seniorki jednak zbyt ciężko by to zniosły :(
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Śro lip 20, 2011 14:22 Re: POSZUKUJĘ CIEPŁEGO DOMKU-MCO

Chcialam oglosic, ze rysiane problemy z siusianiem minely.
To teraz czekamy na dobijanie chetnych na olbrzyma drzwiami i oknami :D

Patii

Od: Wto cze 10, 2008 9:05

Post » Sob lip 23, 2011 16:29 Re: POSZUKUJĘ CIEPŁEGO DOMKU-MCO

hop po domek :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Sob lip 23, 2011 18:20 Re: POSZUKUJĘ CIEPŁEGO DOMKU-MCO

Ja myślałam, że Rysio w domku :( mogę zrobić mu wydarzenie na FB, ostatnio zrobiłam koteczce z Warszawy i w ciągu kilkiu dni znalazła domek w Bydgoszczy. Więc może warto :?:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Sob lip 23, 2011 18:44 Re: POSZUKUJĘ CIEPŁEGO DOMKU-MCO

Mogłabym prosić o jak najwięcej info o Ryśku i jego socjalizacji z innymi zwierzakami?
Toleruje psy? Odnajdzie się w stadzie z dwoma średniej wielkości psami i kotką?
Do Olkusza mam niedaleko a MCO to moje marzenie :D
Obrazek Obrazek

Faflok

Od: Czw kwi 29, 2010 12:13

Post » Pon lip 25, 2011 14:05 Re: POSZUKUJĘ CIEPŁEGO DOMKU-MCO

Przepraszamy za opoznienie, ale jestem na kilkudniowym wyjezdzie i mam ograniczony dostep do neta.
Rysko nie mial stycznosci z psami, wiec trudno mi powiedziec cos wiecej na ten tamat. Jezeli zas chodzi o koty, to wszystko jest ok pod warunkiem, ze nikt na niego nie fuka, bo wowczas zgina girki w pol i myka w zaciszne miejsce.
Kazdy potencjalny domek musi wiedziec, ze Rysko byl cewnikowany i podczas problemow zdarzalo mu sie zrobic siusiu za kuwete.
U nas przez kilka dni robil z krwia - efekt sresu, ale juz wszystko wrocilo do normy.
Z wazniejszych tematow: nie lubi miziania, dotykania w okolicy tylka i potrafi capnac. Z opcinaniem pazurkow nie ma najmniejszych problemow i robimy to podczas jego spania.
Rysko to facet stworzony do kochania :)

Ewan, jezeli mozemy prosic o wystawienie na FB to poprosimy i dziekujemy :)

Patii

Post » Pon lip 25, 2011 14:06 Re: POSZUKUJĘ CIEPŁEGO DOMKU-MCO

wybaczcie byki, efekt zmeczenia :oops:

Patii

Post » Pon lip 25, 2011 15:21 Re: POSZUKUJĘ CIEPŁEGO DOMKU-MCO

Zrobię wydarzenie, informację podam z wątku chyba, że masz jeszcze coś co chciałabyś aby się znalazło to napisz. Napiszę też o cewnikowaniu, czy miał generalnie jakieś schorzenia nerek czy pęcherza - Ty zadecyduj co powinnam napisać. Czy podać Twój telefon lub mail do kontaktu - jeżeli tak to podaj proszę na pw
Znajdziemy Ci domek ślicznoto :ok: Kilka dni temu zrobiłam na fb Magrusi i za dwa dni miała domek :lol:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Post » Pon lip 25, 2011 16:56 Re: POSZUKUJĘ CIEPŁEGO DOMKU-MCO

Pati czekam na ostateczne potwierdzenie czy te informacje które są na pierwszej stronie, są dla Ciebie zadowalające do wydarzenia na fb, i wtedy zrobię w 5 minut.
Obrazek

Ernest Hemingway

ewan

Post » Śro lip 27, 2011 21:06 Re: POSZUKUJĘ CIEPŁEGO DOMKU-MCO

Patii odezwij się :mrgreen: Chcę zrobic wydarzenie i ponawiam pytanie czy informacje z pierwszego postu mam umieścić czy coś jeszcze dodatkowo i sprawa ważna - czy mam na fb podać twój nr. telefonu do kontaktów czy coś innego np.e'mail.
Kilka dnie temu zrobiłam wydarzenie Magrusi i w piątek jedzie do domku - transport też się znalazł dzięki fb. Więc...
Obrazek

Ernest Hemingway

ewan

Post » Czw lip 28, 2011 9:41 Re: POSZUKUJĘ CIEPŁEGO DOMKU-MCO

Ewan, jestem, przepraszam ale ciezko mi bylo wrocic na tory.

Tak, musimy zamiescic info ze byl cewnikowany i w tym czasie siusial poza kuweta. Mysle ze trzeba tez napisac ze w dt w wyniku stresu robil siusiu z krwia (tez poza kuweta) ale po 3 dniach wszystko sie unormowalo.
Przyszly domek musi zdawac sobie sprawe ze problemy z siusianiem moga byc, ale nie musza.

Nr tel podsylam na priva

dziekuje :kotek:

Patii

Post » Czw lip 28, 2011 10:58 Re: POSZUKUJĘ CIEPŁEGO DOMKU-MCO

Wydarzenie zrobione i rozesłane do znajomych, Patii jeżeli masz jakieś uwagi do tekstu napisz to poprawię
https://www.facebook.com/event.php?eid=248828998469044
Obrazek

Ernest Hemingway

ewan

Post » Czw lip 28, 2011 11:38 Re: POSZUKUJĘ CIEPŁEGO DOMKU-MCO

Rysiu, znajdź domek szybciutko! :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw lip 28, 2011 12:09 Re: POSZUKUJĘ CIEPŁEGO DOMKU-MCO

Suuuuuuper :)

Patii

Post » Czw lip 28, 2011 14:03 Re: POSZUKUJĘ CIEPŁEGO DOMKU-MCO

Patii jest kilka zapytań :ok: - czy Ty możesz wejść na FB i odpowiadać bo nie chcę pisać bzdur jeżeli nie to napisz tutaj a ja przekażę :napisz ile dokładnie ma lat (napisałam 3 plus/minus), czy miał robione testy i czy masz więcej zdjęć takich całego Rysia - możesz wkleić tutaj to odeślę do wątku
Obrazek

Ernest Hemingway

ewan

[poprzednia][następna]