Powrót Biszkopta z adopcji...co za ludzie :(((

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie sie 12, 2012 11:15 Re: Powrót Biszkopta z adopcji...co za ludzie :(((

Biszkopcik rude cudo wraca z adopcji...no masakra. Kotka która była tam już od roku nim on przyszedł też straciła dom. Udało się coś znaleźć u starszej Pani, bo to specyficzny kot. Biszkopt natomiast został sam sobie :(
Dzięki Bogu, że mnie poinformowała. Pierwotnie miał zostać do końca sierpnia, były plany że może weźmie go moja znajoma z drugiego końca Polski- nie dojechała, jakieś kłopoty po drodze, nie wiadomo czy będzie, czy weźmie itp. Napisałam obecnej właścicielce czy jeśli nie dojedzie to kot może zostać tak jak było umawiane, max do końca sierpnia. Nie on dziś do mnie przyjeżdża. :evil: :evil: :evil: Właścicielka ma ALERGIĘ !!! :evil: :evil: :evil:
Mam nadzieję, że poradzę sobie z 4 kotami jakiś czas, bo cóż innego zrobić. Będę szukała mu domku. Musiałam się wygadać, bo tylko wy mnie zrozumiecie. Jestem tak wściekła na głupotę ludzką, że masakra. Dobrze wiem, że to nie jest alergia, bo przez ponad dwa lata z jej kotką i ponad rok z rudym nic nie było...ale problemu trzeba się pozbyć czyż nie ?

niki2117

Od: Sob paź 09, 2010 1:54

Post » Wto sie 14, 2012 14:09 Re: Powrót Biszkopta z adopcji...co za ludzie :(((

Może na urlop jedzie i koty wywala :evil: Po wakacjach poszuka sobie nowego. Na miau powinien być jeszcze wątek o domach, którym absolutnie kota nie należy powierzać. Najlepiej z nazwiskami i adresami, i niech szlag trafi ustawę o ochronie danych osobowych. Mam nerwa na takich nieodpowiedzialnych ... .

Koki-99

Od: Pt mar 23, 2007 13:48

Post » Wto sie 14, 2012 14:12 Re: Powrót Biszkopta z adopcji...co za ludzie :(((

Koki-99 pisze:Może na urlop jedzie i koty wywala :evil: Po wakacjach poszuka sobie nowego. Na miau powinien być jeszcze wątek o domach, którym absolutnie kota nie należy powierzać. Najlepiej z nazwiskami i adresami, i niech szlag trafi ustawę o ochronie danych osobowych. Mam nerwa na takich nieodpowiedzialnych ... .

Takie domy należy zgłaszać na pw do użytkowniczki jaaana ;)
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Wto sie 14, 2012 16:28 Re: Powrót Biszkopta z adopcji...co za ludzie :(((

Wiem...wiem...już parę domków zgłosiłam ;)
W końcu spory czas już na forum jestem. Kocur póki co został jeszcze u niej (max.2 tygodnie) , bo mojej Zuzi nasiliły się ataki padaczkowe. Ale nie łaska nawet fotek przesłać, żebym mogła ogłoszenia porobić ech...
I jakoś jej teraz alergia nie przeszkadza, gdy decyzja o oddaniu już podjęta...

niki2117

Post » Czw wrz 06, 2012 16:56 Re: Powrót Biszkopta z adopcji...co za ludzie :(((

Biszkopcik znalazł domek u mojego kolegi...szczęśliwy domek i oby taki pozostał. Zosia zostaje u niej choć ma "alergię". Miała ją adoptować moja mama, której już drugi raz adopcja nie wyszła ( pierwsza to forumowy Pasztecik [*] ) i chyba się tak zrazi, że podejścia już nie zrobi do adopcji ech...
"Właścicielka" twierdzi, że przy 1 kocie alergia jej nie dokucza, decyzja przemyślana ble...ble...ble... Naprawdę nie wiem o co chodzi, wiem, że alergii nie ma, bo "alergen" dalej zostanie więc nie dałaby rady w związku z objawami jakie opisywała. Masakra :evil: Nieodpowiedzialność ludzka nie zna granic. Zastanawiam się tylko czemu chciała pozbyć się Biszkopcika ? W nowym domu dość dobrze się sprawuje...jeśli nie wliczać pobitych doniczek czy wazonów, bo biega po parapecie ;)

niki2117

[poprzednia]