Warszawa: przygarnę leciwego nieboraka (DT z perspektywą DS)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Czw lip 07, 2011 7:26 Re: Warszawa: przygarnę leciwego nieboraka (DT z perspektywą DS)

to ja może zaproponuję Maksencjusza z Wrocławskiego schroniska:

viewtopic.php?f=1&t=108423&start=300

Obrazek
Treaz wygląda tak :(
ObrazekObrazek

Max w schronisku przebywa juz ponad 2 lata :( mimo tego że cały zeszły rok miał ogłoszenia nikt go nie chciał :( A teraz to już w ogóle jego szanse na adopcje sa tak marne... Max schudł, ma łyse placki na sierści, to cien kota którym kiedyś był ... Boimy się że zanim coś uda się znaleść po prostu tego nie dożyje...

Kocurek jest wykastrowany, bardzo miziasty, nie zauważyłam nigdy agresji w stosunku do innych kotów
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Czw lip 07, 2011 8:12 Re: Warszawa: przygarnę leciwego nieboraka (DT z perspektywą DS)

JaEwka pisze:to ja może zaproponuję Maksencjusza z Wrocławskiego schroniska:

Obrazek
ObrazekObrazek

o mój Boże... Maksik... :cry: - taki cudny kot... :( a miałam kiedyś nadzieję, że uda mi się mu pomóc - minęło kolejnych 6 miesięcy, a on nadal czeka, ale już się chyba poddał... :crying:

dla Maksencjusza to rzeczywiście może być ostatni moment na udzielenie pomocy - tak strasznie mi przykro! :cry:

oby ktoś się w nim zakochał pomimo tego, co się teraz z nim dzieje!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Max w schronisku przebywa juz ponad 2 lata :( mimo tego że cały zeszły rok miał ogłoszenia nikt go nie chciał :( A teraz to już w ogóle jego szanse na adopcje sa tak marne... Max schudł, ma łyse placki na sierści, to cien kota którym kiedyś był ... Boimy się że zanim coś uda się znaleść po prostu tego nie dożyje...

Kocurek jest wykastrowany, bardzo miziasty, nie zauważyłam nigdy agresji w stosunku do innych kotów

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Czw lip 07, 2011 8:16 Re: Warszawa: przygarnę leciwego nieboraka (DT z perspektywą DS)

Też się wstawię za Maxem :oops: Dwa lata za bycie kotem...a dla niego może to byc dosłownie dożywocie :(
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Czw lip 07, 2011 8:43 Re: Warszawa: przygarnę leciwego nieboraka (DT z perspektywą DS)

Maksiu był jednym z najbardziej hm "pokazowych" kotów na wybiegu, nigdy nie widziałam aby się smarkał jak połowa kociarni była w gilach mimo tego nitk nawet nie rozważał jego adopcji dosłownie nikt :( Nawet 8 letnia Jadzia znalazła dom w trymiga a on ma dopiero 3 lata i nikt go nie chce :cry:
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Czw lip 07, 2011 20:24 Re: Warszawa: przygarnę leciwego nieboraka (DT z perspektywą DS)

Ciekawe, czy Kruszonka obejrzała dzisiaj wpis o Maksiu... :( Tak bardzo bym chciała, żeby ktoś dał mu szansę... :cry:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Czw lip 07, 2011 20:30 Re: Warszawa: przygarnę leciwego nieboraka (DT z perspektywą DS)

Ja, pomimo mojej podwórkowej koteczki zaoferowanej - jestem za Maksiem. Trzeba pomóc chłopakowi. I wygląda na takiego fajnego. :ok: :ok: :ok:

Magilaina

Od: Pon paź 16, 2006 10:41

Post » Czw lip 07, 2011 20:54 Re: Warszawa: przygarnę leciwego nieboraka (DT z perspektywą DS)

kamari pisze:Też się wstawię za Maxem :oops: Dwa lata za bycie kotem...a dla niego może to byc dosłownie dożywocie :(

i ja,szkoda kocurka a nikt go w takim stanie nie weźmie :(
Obrazek Asia 1.02.2010 (*)- śpij malutka:( Zawsze będziemy o Tobie pamiętać.
Obrazek Gosiek i Szarcia.Obrazek ZAPRASZAMY

anusia27

Od: Pt kwi 02, 2010 10:35

Post » Czw lip 07, 2011 21:46 Re: Warszawa: przygarnę leciwego nieboraka (DT z perspektywą DS)

Może Kluska?
Stara nie jest, ale po przejściach...
viewtopic.php?f=1&t=126760
Albo któtyś z tych biedaków?
http://kocipazur.org/index.php?id=1447

Molli

Od: Wto gru 23, 2008 11:28

Post » Pt lip 08, 2011 21:09 Re: Warszawa: przygarnę leciwego nieboraka (DT z perspektywą DS)

ja opiekuje sie teraz 2 miesięcznm kociakiem. Kończymy leczyć koci katar.
Kotek ma lekko uszkodzone oczko - być może po wyleczeniu do końca kataru będzie do uratowania.
Kotek jest czarny. Korzysta z kuwety, je za 2 koty. Jest bardo zywy. Obecnie mieszka z psem i 8 letnim kotem.
Przebywa pod Warszawą.
poszukuje roślinek i grzałki do akwarium.

ysmay

Od: Nie wrz 12, 2010 10:32

Post » Pt lip 08, 2011 21:10 Re: Warszawa: przygarnę leciwego nieboraka (DT z perspektywą DS)

ja opiekuje sie teraz 2 miesięcznm kociakiem. Kończymy leczyć koci katar.
Kotek ma lekko uszkodzone oczko - być może po wyleczeniu do końca kataru będzie do uratowania.
Kotek jest czarny. Korzysta z kuwety, je za 2 koty. Jest bardo zywy. Obecnie mieszka z psem i 8 letnim kotem.
Przebywa pod Warszawą.
poszukuje roślinek i grzałki do akwarium.

ysmay

Od: Nie wrz 12, 2010 10:32

Post » Pt lip 08, 2011 21:34 Re: Warszawa: przygarnę leciwego nieboraka (DT z perspektywą DS)

Jak tak mogę się wtrącić też proponuję MAXA,

natasiunia

Od: Pon wrz 07, 2009 19:24

Post » Pt lip 08, 2011 23:08 Re: Warszawa: przygarnę leciwego nieboraka (DT z perspektywą DS)

Dziękuję wszystkim za rekomendacje. Serce mi się kraje, jak czytam o tylu kocich biedach. Przeczytałam wątek każdego kota, którego poleciliście. Chciałabym istnieć w 100 postaciach, żeby móc zapewnić dom i miłość każdemu bezdomniaczkowi i schroniskowcowi (tak, domyślam się, że to marzenie każdego z nas na forum). Czuję się okropnie, wybierając jednego kota, bo każdy z nich zasługuje na domek i jest w dużej potrzebie.

Tak mi żal Maksencjusza i Ogonka z Ostródy - cały czas się głowię, jak mogłabym im zdalnie pomóc.

Kocia rodzina z parkingu - nóż się w kieszeni otwiera na teksty o drapaniu lakieru :evil:

Biedny Burek z Krakowa, który wyczekuje swojego człowieka, a inne koty go nie lubią :cry:

Z ciężkim sercem musiałam się na coś zdecydować i postanowiłam, że w niedzielę udam się do warszawskiego schroniska i na miejscu zdam się na decyzję forumowego konsylium.

kruszonka

Od: Pon lip 30, 2007 19:16

Post » Sob lip 09, 2011 0:30 Re: Warszawa: przygarnę leciwego nieboraka (DT z perspektywą DS)

Mnie Maksencjusz nie schodzi z głowy. W zyciu go nie widziałam, nawet wczesniej nie czytałam, ale jakbym miała wolne miejsce...
Kruszonka... cokolwiek wybierzesz- szacun ogromny. Ale pomyśl o tym kiciaku :(

Deklaracja: jeśli trzeba Maksowi zasponsorować ogłoszenia u CatAngel - to ja proszę o PW. Nie moge spac przez tego ogoniastego...

Olat

Od: Sob mar 30, 2002 21:41

Post » Sob lip 09, 2011 17:27 Re: Warszawa: przygarnę leciwego nieboraka (DT z perspektywą DS)

JaEwka pisze:to ja może zaproponuję Maksencjusza z Wrocławskiego schroniska:

Obrazek
ObrazekObrazek

tak szkoda tego kotusia :(
Obrazek Asia 1.02.2010 (*)- śpij malutka:( Zawsze będziemy o Tobie pamiętać.
Obrazek Gosiek i Szarcia.Obrazek ZAPRASZAMY

anusia27

Od: Pt kwi 02, 2010 10:35

Post » Sob lip 09, 2011 20:14 Re: Warszawa: przygarnę leciwego nieboraka (DT z perspektywą DS)

:ok: :ok:
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

[poprzednia][następna]