Wszystkie Poziomki w swoich DS:) f.s.1,3,6,8- 3-miasto

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lip 01, 2011 13:56 Re: 2mies.kociaki do adopcji: niebieska, dwa krówki i czarny:)

a tacy co chcakoniecznie oryginałato sa prześwietlani na 150 sposobów, mamy juz pierwszych odrzuconych

Mamrot

Od: Pon wrz 21, 2009 12:38

Post » Pt lip 01, 2011 14:27 Re: 2mies.kociaki do adopcji: niebieska, dwa krówki i czarny:)

Wszystkie Poziomeczki są wspaniałe, dzielne, wykarmione butlą zasługują na Cudownych Dużych!
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Pt lip 01, 2011 14:28 Re: 2mies.kociaki do adopcji: niebieska, dwa krówki i czarny:)

Mamrot pisze:tak. Malinka od poczatku zaklepana, dzisiaj jedzie, to sa przyjaciele weteczki, maja kota rocznego kastracika, tu nie mam żadnych wątpliwosci.

Super, że moja chrześnica ma już domek :ok: :ok: :ok: , a drugiej wybierzcie jak najlepszy :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Pt lip 01, 2011 14:55 Re: 2mies.kociaki do adopcji: niebieska, dwa krówki i czarny:)

Mam nadzieję, że dadzą radę, Malina jest troche cieniująca, szaleje i bawi sie ale z jedzeniem jest klopot troche, trzeba ją zachęcać i namawiać... weaninga 3 chrupasy do pysia wpakować i czekać na reakcje, zazwyczaj wtedy sama trochę zaciąga ale nigdy żeby mieć pełny balonikowaty brzunio... np.Tadolo to się zrobił jak kulka, a ta jak wyciorek ciągle... ech
no o mleku nie mam mowy. w pon. kończą 8 tygodni... i mus jesć weaninga albo babycata...

Mamrot

Post » Pt lip 01, 2011 18:06 Re: 2mies.kociaki do adopcji: niebieska, dwa krówki i czarny:)

:ok: za domki(ja powinnam tego wątku unikać takie śliczne kociaki :1luvu: :oops: )
Ja was podziwiam gadać z takimi niedoszłymi "właścicielami" trzeba mieć anielską cierpliwość.

KOTEK1988

Od: Sob mar 01, 2008 15:30

Post » Pt lip 01, 2011 19:44 Re: 2mies.kociaki do adopcji: niebieska, dwa krówki i czarny:)

ale cudaczki kociaczki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Pt lip 01, 2011 21:03 Re: 2mies.kociaki do adopcji: niebieska, dwa krówki i czarny:)

ależ one się zmieniły 8O boskie są ;)
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Sob lip 02, 2011 17:35 Re: 2mies.kociaki do adopcji: niebieska, dwa krówki i czarny:)

Marea pisze:ależ one się zmieniły 8O boskie są ;)

Dziękujemy :D
Wiadomości są takie: dwa kotki w swoich domkach :D Pudzianek i Jagoda. Co prawda miała iść Malinka do tych państwa, ale jako że w jej sprawie telefony się zagotowały i nie było wśród tych chętnych ani jednego Człowieka tylko jacyś ludzie w amoku, którzy po prostu dostali jakiejś szajby czy coś???! i szczerze powiem drewnianego kota bałybyśmy się im powierzyć a co dopiero żywą Jagódkę :roll: porozmawiałyśmy z Panią Madzią (znajomą naszej doktorki) i przekonaliśmy ją aby zabrała zamiast Malinki Jagódkę i tak się też stało. Jagódka ma się dobrze, śpi z Dużymi i lata za rezydentem który troszku jest w szoku :ryk: ale jest to raczej zdziwienie niż agresja :ok: więc będzie dobrze. Pudzianek natomiast poszedł do domku gdzie ma być jednym kotkiem (i to jest nasze największe zmartwienie) i troszku jest mu smutno, ale pięknie skorzystał z kuwetki i bawi się, więc mamy nadzieję, że będzie ok. Reszta czyli Malinka, Tadzio i Benito aktualnie po szaleństwach śpią i czekają na swoją szansę na szczęśliwe życie w Cudownym Domu.
Mamuśka natomiast, słodka Poziomeczka siedzi w kuchni i kwili, bardzo tęskni za człowieka bliskością. We wtorek badania krwi zobaczymy czy się poprawiły.
Obrazek

biamila

Post » Sob lip 02, 2011 18:47 Re: 2mies.kociaki do adopcji: niebieska, dwa krówki i czarny:)

Super wiadomości :ok:
Za domki dla pozostałych maluszków :ok: :ok: :ok: :ok: i za dobre wyniki Poziomeczki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
No i trzeba zmienić tytuł :wink:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Sob lip 02, 2011 18:53 Re: 2mies.kociaki do adopcji: niebieska, dwa krówki i czarny:)

ametyst55 pisze:Super wiadomości :ok:
Za domki dla pozostałych maluszków :ok: :ok: :ok: :ok: i za dobre wyniki Poziomeczki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
No i trzeba zmienić tytuł :wink:

A tak faktycznie :D
Obrazek

biamila

Post » Nie lip 03, 2011 12:20 Re: 2mies.kociaki do adopcji: niebieska, dwa krówki i czarny:)

. Co prawda miała iść Malinka do tych państwa, ale jako że w jej sprawie telefony się zagotowały i nie było wśród tych chętnych ani jednego Człowieka tylko jacyś ludzie w amoku, którzy po prostu dostali jakiejś szajby czy coś???! i szczerze powiem drewnianego kota bałybyśmy się im powierzyć a co dopiero żywą Jagódkę ...

Czyli jestem szajbnięta...szkoda ,że tak Pani myśli i uogólnia......ja siebie uważam za Człowieka..i cały czas moje zwierzęta mają się u mnie dobrze(nie są drewniane),a po Jagódkę nie dzwoniłam w żadnym amoku...
zycie jest piękne

margarynka

Od: Śro sie 15, 2007 21:14

Post » Nie lip 03, 2011 13:03 Re: 2mies.kociaki do adopcji: niebieska, dwa krówki i czarny:)

margarynka pisze:. Co prawda miała iść Malinka do tych państwa, ale jako że w jej sprawie telefony się zagotowały i nie było wśród tych chętnych ani jednego Człowieka tylko jacyś ludzie w amoku, którzy po prostu dostali jakiejś szajby czy coś???! i szczerze powiem drewnianego kota bałybyśmy się im powierzyć a co dopiero żywą Jagódkę ...

Czyli jestem szajbnięta...szkoda ,że tak Pani myśli i uogólnia......ja siebie uważam za Człowieka..i cały czas moje zwierzęta mają się u mnie dobrze(nie są drewniane),a po Jagódkę nie dzwoniłam w żadnym amoku...

Ale ja nie o pani pisałam...Pani sytuacja była o tyle skomplikowana, że ma pani maleństwo 2 tygodniowe, które pani karmi i nie miała pani możliwości dojechania do Gdańska. W tym co powiedziałam chodziło o telefony, które urywały się od chwili zamieszczenia ogłoszenia w portalach trójmiejskich. Ludzie powariowali po prostu! niebieska więc każdy chce ją mieć! a przepraszam reszta rodzeństwa choć nieziemsko piękna i kochana to co to już be....to smutne bardzo. Dlatego wolę wyadoptowywać kotki "zwyczajne". Ktoś widzi ogłoszenie zagląda kotu w oczy czyta jego historię i już wie, że to TEN KOT a my wiemy że to TEN CZŁOWIEK!
Tyle, jeżeli czuje się pani urażona to przepraszam, ale powiem też - trudno. Ja i Mamrocikowa proszę mi wierzyć nie mamy czasu na dąsy. Mamrocikowa ma 7 kotów+psa dodatkowo 3 kocięta i ich Mamuśka, masę kotów które dokarmia i się nimi opiekuje. Ja co prawda 4 koty +suniek i 10 kotów "wolnych" w dodatku mamy też "normalne" życie i normalne rodziny. Naszym marzeniem jest wydać te kocięta i ich mamę do właściwych, kochających domów, które uszczęśliwią te koty i same będą z nimi wiodły szczęśliwe życie.
Obrazek

biamila

Post » Nie lip 03, 2011 14:20 Re: 2mies.kociaki do adopcji: niebieska, dwa krówki i czarny:)

Zwracam więc honor.I życzę powodzenia z adopcjami.
zycie jest piękne

margarynka

Od: Śro sie 15, 2007 21:14

Post » Pon lip 04, 2011 7:17 Re: 2mies.kociaki do adopcji: niebieska, dwa krówki i czarny:)

Margarynko! kurcze no nie o tobie to było to jasne, jestes kontaktem z forum a nie dzwoniącym z ogloszenia internetowego na trójmieście... Ja nie wykluczalam ciebie w żaden sposób jeno rozsadek wskazał takie rozwiązanie... trzymam kciuki za szczęśliwe wykarmienie maluszka ! powodzenia... Wiesz...w twojej okolicy... wiesz sama... masa potrzebujących kotow..

Mamrot

Post » Pon lip 04, 2011 10:19 Re: 2mies.kociaki do adopcji: niebieska, dwa krówki i czarny:)

Spośród maluszków zdecydowanie prym wiedzie czarny Benito, chłopaczek wspina sie do łóżka, mruczy i ładnie poddaje sie pieszczotom, je też doskonale. Mały Tadzio ładnie je ale strasznie jeszcze "dzidziuje", usiłuje sysać Benita, do ludzkich rąk jeszcze z małym lękiem, najslabszy element to Malinka... no chyba włącze dziś convalescenca instant, przynajmniej spróbuje jej podać zawisinkę, ona do weaninga czy do babycat suchego czy rozmoczonego to tak slabiutko przystępuje...

Mamrot

[poprzednia][następna]