i wszystkim przedstawionym tu kiciom życzę znalezienia wspaniałegp domku a Państwu też decydowanie polecam przygarniecie więcej niż jednej kici

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
fuerstathos pisze:Źrenice nadal wielkie, wcale nie reagują na światło. W oczach widoczne wylewy
Żal mi go straszliwieTaki biedny, gdy nie wie, co się dzieje...
Postawiony na stole idzie i nie widzi krawędziGdy chodzi po podłodze, to dochodzi do ściany i zmienia kierunek ruchu. Wstawiony do kuwety samodzielnie do niej trafił i zrobił siku.
Po pierwszym obejściu korytarza i łazienki tak jakby poznał teren i potem poruszał się dość sprawnie.
Myślę, że dobrze będzie sobie radził w domu, gdzie nikt nie będzie biegał i nie będzie ryzyka, że ktoś go kopnie czy nadepnie oraz gdzie będzie spokój i ustabilizowane życie.
Niestety niezbyt wiele je, wchodzimy na whiskasa, może tego spróbuje...
Poza tym jest cudownyPrzytula się, jakby szukał w ramionach bezpiecznego miejsca. Wie, jak się leży na kolankach i wtedy nie spada
Tajemniczy Wujek Z. pisze:Tu są dwa filmiki Albercika:
Albercik z Milanówka
http://www.youtube.com/watch?v=9SoIoNwQC9k
Albercik poluje na muchę
http://www.youtube.com/watch?v=GSCiKNtHqbg
Lacia pisze:JaEwka pisze:U Magdy pod Warszawą jest kolorowa koteczka
viewtopic.php?f=13&t=128765
Na razie nawet nie DTniedawno miala robioną sterylkę
Hmm jeżeli chodzi o ną to bym się obawiała, ona jest na dworze a dom ma być niewychodzący i lepiej zeby kot nie znał za bardzo życia na dworze bo w przyszłym domku może go ciągnąć do pokus jakie stawia przed nim dwór i otwarta przestrzen.. tak myslę..
A co do dwupaku to też warte przemyślenia, wspominałam pani ale wyczułąm lekką obawe w jej głosie. Dwupak też jej prześle.. wiem ze byłoby lepiej bo sama mam 5 kotów i jak ja nie mam dla nich czasu to same się sobą zajmują. Zobaczymy domek jest otwarty na sugestie..
Mulesia pisze:Edytuję. Przy okazji witam kolejną leszczyniankę na forum.
Lacia pisze:Mulesia pisze:Edytuję. Przy okazji witam kolejną leszczyniankę na forum.
trzeba było się w koncu zarejestrować, nigdy nie mogłam się za to zabrać..![]()
A co do Albercika to czy jego oczko już jest zagojone czy wygląda tak jak na zdjęciu? bo Państwo raczej powinni dostać takiego przy którym za dużo na początku nie trzeba będzie robić (oni są nie doświadczeni więc z jakimiś zabiegami mogliby sobie nie dać rady)
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 9 gości