Pilnie potrzebny DS dla pięknej Triss- Wyszków/Warszawa

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro cze 08, 2011 15:32 Re: Pilnie potrzebny DS dla pięknej Triss- Wyszków/Warszawa

Jejku ona jest taka przekochana! :1luvu: Ciągle siedzi na tarasie, a to leży na ziemi, a to na ławce, nigdzie nie chodzi, zupełnie jakby czekała, wiedziała, że zaraz ktoś wyjdzie, a jak już kogoś zobaczy to tak miauczy, mruczy, kładzie się na plecy i chce aby ją głaskać. Ale łobuziara nie ma jeszcze takiego wyczucia w ząbkach i przy zabawie czasem mocniej podgryzie, to samo z pazurkami, nie wie po prostu na ile sobie może pozwolić.

Oczywiście jak to ja, zaczęłam już kombinować co z nią zrobić. Pierwsze co mi przyszło na myśl to jak będę w wakacje Czarnulka zawoziła do dziadków to może by tak w komplecie je dać, on jako jedyny z moich kotów ją akceptuje, w końcu to jego mamuśka. No ale kurdeee... oni nie będą jej chcieli! Dziadek to może jeszcze, ale babcia niekoniecznie, nawet do czarnucha nie jest przekonana. Więc na siłę nie ma co.

Innym rozwiązaniem na które wpadłam to może jak w wakacje Czarnulek trafi do dziadków, to zostaną nam tylko dwa koty, to może by tak zapełnić puste miejsce po nim i przygarnąć Trissunie ,i wtedy byłaby NASZA :1luvu: To by było najwspanialsze rozwiązanie, ale rodzice pewnie tym razem się nie zgodzą! Chociaż kto wie, może będzie tak jak z moim każdym kotem, że bezdomny, bezdomny a z czasem się tak przychowały, że z bezdomnych zrobiły się nasze, i nie było żadnych próśb aby zostały, to było po prostu oczywiste:) No ale problemem też są moje koty... Mają traumę po niej bo jak miała małe to straszliwie je atakowała i moim widocznie szczególnie zapadło to w pamięć. Teraz role się odwróciły i to ona się boi a moje atakują, może nie tyle co atakują a bardzo syczą, a Kajtek dodatkowo warczy niemiłosiernie.

I bądź tu człowieku mądry i coś zrób.
ObrazekObrazek

magdalena1993

Od: Czw lis 04, 2010 19:15

Post » Śro cze 08, 2011 15:46 Re: Pilnie potrzebny DS dla pięknej Triss- Wyszków/Warszawa

Magda może twoje koty warczą na Triss, bo czują od niej zapach weterynarza. Moje zawsze, tak mają. Jak, któryś wraca z wizyty to przez jakieś dwa dni co najmniej inne na niego warczą i nie pozwalają mu się zbliżyć. Dopóki nie zniknie znany im, kojarzący się z czymś nieprzyjemnym zapach. Wczoraj odebrałam swojego Kubusia z kastracji i też na niego warczą. Triss również musi się odnaleźć. Dwa tygodnie w koteryjnej klatce to sporo. Daj jej trochę czasu i swoim kotom. :D

kalla

Od: Pon wrz 19, 2005 12:34

Post » Śro cze 08, 2011 15:53 Re: Pilnie potrzebny DS dla pięknej Triss- Wyszków/Warszawa

kalla pisze:Magda może twoje koty warczą na Triss, bo czują od niej zapach weterynarza. Moje zawsze, tak mają. Jak, któryś wraca z wizyty to przez jakieś dwa dni co najmniej inne na niego warczą i nie pozwalają mu się zbliżyć. Dopóki nie zniknie znany im, kojarzący się z czymś nieprzyjemnym zapach. Wczoraj odebrałam swojego Kubusia z kastracji i też na niego warczą. Triss również musi się odnaleźć. Dwa tygodnie w koteryjnej klatce to sporo. Daj jej trochę czasu i swoim kotom. :D

Oj gdyby tak było na prawdę to byłoby świetnie! U nas po podwórku kręcą się jakieś obce koty i nie ma tego problemu, potrafią nawet leżeć wszystkie razem, a tutaj jak się zawzięły. Może z czasem jak zobaczą, że nie mają innego wyjścia i muszą ją zaakceptować bo też tu w pewnym stopniu mieszka to tak będzie.
ObrazekObrazek

magdalena1993

Post » Czw cze 09, 2011 12:27 Re: Pilnie potrzebny DS dla pięknej Triss- Wyszków/Warszawa

Tutaj ktoś szuka dorosłego kotka :ok:

viewtopic.php?f=13&t=128838

Edit: już jązgłosiłam ale zawsze możesz coś dopisac o kotuni :ok:
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Czw cze 09, 2011 18:31 Re: Pilnie potrzebny DS dla pięknej Triss- Wyszków/Warszawa

piękna kotka, dawno takiej dystyngowanej tri nie widziałam :)
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

karmelita

Od: Nie wrz 19, 2010 20:33

Post » Pon cze 13, 2011 13:03 Re: Pilnie potrzebny DS dla pięknej Triss- Wyszków/Warszawa

I co tam u Triss?? Córeńki się o nią pytają....
Obrazek Obrazek

Malg0s1a

Od: Sob maja 21, 2011 15:02

Post » Pon cze 13, 2011 13:46 Re: Pilnie potrzebny DS dla pięknej Triss- Wyszków/Warszawa

U Trissuni cisza, nikt się nie zainteresował choć ogłoszeń porobiłam sporo. No cóż, dalej czekamy... Na szczęście z moimi kotami już się bardziej dogaduje, Mika nadal na nią posykuje ale to tak sporadycznie. I na szczęście nie przesiaduje już całymi dniami na tarasie. Może dziś zrobię jej jakieś nowe fotki to się z Wami podzielę:)
ObrazekObrazek

magdalena1993

Post » Pon cze 13, 2011 17:35 Re: Pilnie potrzebny DS dla pięknej Triss- Wyszków/Warszawa

Obiecałam fotki, i są fotki:) Kociaki uwielbiają sypiać w słoneczne popołudnia na starej studni po wcześniejszych właścicielach domu. Niestety studnia idzie do kasacji a koty będą musiały znaleźć sobie inną miejscówkę na popołudniowe opalanie:)

Prawda, że koteczka nam rozkwita?:)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
z synkiem:)
Obrazek
ObrazekObrazek

magdalena1993

Post » Pon cze 13, 2011 18:20 Re: Pilnie potrzebny DS dla pięknej Triss- Wyszków/Warszawa

Ale Triss jest śliczna :1luvu: I tak śmiesznie miauczy, tak jakby kwiliło małe dziecko. Wydaje się być szczęśliwa. Może twoi rodzice zmienią zdanie. Ja też nie wyobrażałam sobie, że mogę mieć aż trzy koty. Dziś nie wyobrażam sobie, że mogło by ich nie być.

kalla

Od: Pon wrz 19, 2005 12:34

Post » Pon cze 13, 2011 18:30 Re: Pilnie potrzebny DS dla pięknej Triss- Wyszków/Warszawa

Teraz to 4 i jeszcze jakiś bury biedak kręci mi się po podwórku, czasem coś kotom z miski skubnie ale niestety nie podejdzie;/ A Trissunia jak się dziś rozkręciła, wcześniej nie było mowy o wejściu do domu a teraz to na siłę wchodzi, a jeszcze drzwi otwarte to chwila nieuwagi a ta już w środku:) I moje koty na szczęście też już ją odziwo tolerują, Mika udaje, że nie widzi, Kajtek zaczepia do zabawy, a Czarnulek łazi za nią:)
ObrazekObrazek

magdalena1993

Post » Pon cze 13, 2011 20:06 Re: Pilnie potrzebny DS dla pięknej Triss- Wyszków/Warszawa

Piękna jest :) Myślę, że moja Trisza ma wiele po mamie. Mam nadzieję, że wyrośnie na równie piękną damę. :ok:
Obrazek Obrazek

Malg0s1a

Post » Pon cze 13, 2011 21:21 Re: Pilnie potrzebny DS dla pięknej Triss- Wyszków/Warszawa

Malg0s1a pisze:Piękna jest :) Myślę, że moja Trisza ma wiele po mamie. Mam nadzieję, że wyrośnie na równie piękną damę. :ok:

Triss to taka dostojna dama, ona wszystko co robi wykonywane jest z taką gracją, dumą, nie wiem jak to nazwać ale jest cudowna:)
ObrazekObrazek

magdalena1993

Post » Wto cze 14, 2011 8:47 Re: Pilnie potrzebny DS dla pięknej Triss- Wyszków/Warszawa

magdalena1993 pisze:
Malg0s1a pisze:Piękna jest :) Myślę, że moja Trisza ma wiele po mamie. Mam nadzieję, że wyrośnie na równie piękną damę. :ok:

Triss to taka dostojna dama, ona wszystko co robi wykonywane jest z taką gracją, dumą, nie wiem jak to nazwać ale jest cudowna:)

a to Trisza jest córką Triss??? :)
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

karmelita

Od: Nie wrz 19, 2010 20:33

Post » Wto cze 14, 2011 10:41 Re: Pilnie potrzebny DS dla pięknej Triss- Wyszków/Warszawa

ano jest córką :1luvu: piękną córką! Mania zresztą też :)
Obrazek Obrazek

Malg0s1a

Post » Pt cze 24, 2011 7:20 Re: Pilnie potrzebny DS dla pięknej Triss- Wyszków/Warszawa

No to ja podrzucę naszą Triss :1luvu:
Obrazek Obrazek

Malg0s1a

[poprzednia][następna]