kotka niewychodząca....dam dom...DZIĘKUJĘ ZA POMOC!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto maja 03, 2011 8:28 Re: kotka niewychodząca....dam dom...DZIĘKUJĘ ZA POMOC!!!

No błagam. To już chyba piąty wątek w tym samym klimacie. Administracjo, składam wniosek o ban zanim społecznośc forum stanie się mniej czujna i nie zdąży ostrzec- albo zanim ta osoba trafi na kogos naiwnego. Toż to pachnie gotową tragedią :/

Chyba że jak policja czekamy aż się dramat wydarzy???? :x

Pomijając fakt że jest całkiem prawdopodobne że mamy do czynienia z osobą albo mocno nieletnią albo mocno niezrównoważoną albo jedno i drugie.

Toż się nóż w kieszeni otwiera...

Poker71

Od: Nie lip 01, 2007 15:03

Post » Wto maja 03, 2011 12:59 Re: kotka niewychodząca....dam dom...DZIĘKUJĘ ZA POMOC!!!

JOOAŚKA, nie życzę sobie żadnych PW od Ciebie. Moja skrzynka to nie kosz na śmieci.

Ku przestrodze: viewtopic.php?f=1&t=123167

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Wto maja 03, 2011 20:51 Re: kotka niewychodząca....dam dom...DZIĘKUJĘ ZA POMOC!!!

Ludzie! Dziewczyna chce zaadoptować kota, który lubi siedzieć w domu a Wy, że nie komunikatywna itp. itd. Trochę przesada. Oczywiście, że są koty, które lubią wychodzić tzw. włóczęgi a są i takie co nawet jak drzwi by były cały dzień otwarte to i tak zostaną w domu, bo w nim się czują najbezpieczniej. Takiego kota chce zaadoptować Jooaśka.

golla

Od: Wto sty 13, 2009 20:56

Post » Wto maja 03, 2011 20:57 Re: kotka niewychodząca....dam dom...DZIĘKUJĘ ZA POMOC!!!

golla pisze:Ludzie! Dziewczyna chce zaadoptować kota, który lubi siedzieć w domu a Wy, że nie komunikatywna itp. itd. Trochę przesada. Oczywiście, że są koty, które lubią wychodzić tzw. włóczęgi a są i takie co nawet jak drzwi by były cały dzień otwarte to i tak zostaną w domu, bo w nim się czują najbezpieczniej. Takiego kota chce zaadoptować Jooaśka.

Golla. Przeczytaj cały wątek i ten podlinkowany też. Mam nadzieję że po jego lekturze nie będziesz dalej bronić JOAŚKI.
Obrazek http://www.facebook.com/TOP.INNI?ref=pb
milczenie jest srebrem, a mruczenie - złotem...

Szenila

Od: Pt gru 03, 2010 18:24

Post » Śro maja 04, 2011 1:00 Re: kotka niewychodząca....dam dom...DZIĘKUJĘ ZA POMOC!!!

Szenila pisze:
golla pisze:Ludzie! Dziewczyna chce zaadoptować kota, który lubi siedzieć w domu a Wy, że nie komunikatywna itp. itd. Trochę przesada. Oczywiście, że są koty, które lubią wychodzić tzw. włóczęgi a są i takie co nawet jak drzwi by były cały dzień otwarte to i tak zostaną w domu, bo w nim się czują najbezpieczniej. Takiego kota chce zaadoptować Jooaśka.

Golla. Przeczytaj cały wątek i ten podlinkowany też. Mam nadzieję że po jego lekturze nie będziesz dalej bronić JOAŚKI.

Proponuję przeczytanie wszystkich wątków JOOASKI - co jeden to większy Matrix - i wcale nie chodzi tu tylko o stronę językową...
W zamyśleniu majestat mają niedościgły
Wielkich sfinksów, co w głębi pustyni zastygły,
Jakby w wieczny zapadły sen odrętwiający.

Norku

Od: Wto cze 01, 2010 15:25

Post » Śro maja 04, 2011 5:25 Re: kotka niewychodząca....dam dom...DZIĘKUJĘ ZA POMOC!!!

GOLLA nie wstawiaj się za mna,zostaniesz zninczowana..
CAMEOO ja też nie jestem śmieć do kopania...
POKER71 najważniejsze że ty jesteś zrównoważona...
Możecie linki wstawiać i pluć bo to wam super wychodzi...żaden mój kot który był w moim domu nie został skrzywdzony...PLOTKI PLOTKI....to super podstawa do dyskusji..
możecie dalej zajmować się plotami na bazie kłamstw,ale żeby wam czasu starczyło dla waszych kotów!!!

JOOAŚKA

Od: Sob lis 27, 2010 8:45

Post » Śro maja 04, 2011 7:17 Re: kotka niewychodząca....dam dom...DZIĘKUJĘ ZA POMOC!!!

:1luvu:

PcimOlki

Od: Nie wrz 16, 2007 14:12

Post » Śro maja 04, 2011 8:20 Re: kotka niewychodząca....dam dom...DZIĘKUJĘ ZA POMOC!!!

Och JOOAŚKA, jak ty jesteś biedna,wiecznie ktoś cie opluwa :twisted: a tak serio to wracasz ze swoimi rewelacyjnymi wątkami jak zaczynasz brać leki czy jak odstawiasz :twisted: ????

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Śro maja 04, 2011 8:26 Re: kotka niewychodząca....dam dom...DZIĘKUJĘ ZA POMOC!!!

PcimOlki pisze::1luvu:

Rany boskie Pcimol z serduszkami 8O świat się kończy... albo to jeszcze efekt majówki

Poker71

Od: Nie lip 01, 2007 15:03

Post » Śro maja 04, 2011 8:37 Re: kotka niewychodząca....dam dom...DZIĘKUJĘ ZA POMOC!!!

O LUDZIE!!!! 8O

od dzis uwazam zeby nie zostac cyt. "zninczowana"
tylko nie wiem czy to od znicza czy zolwi ninja :P
szczęśliwa posiadaczka Traktora :D

katalotka

Od: Czw kwi 14, 2011 19:04

Post » Śro maja 04, 2011 8:43 Re: kotka niewychodząca....dam dom...DZIĘKUJĘ ZA POMOC!!!

Ciekawe ile jeszcze wątków w tym stylu powstanie :evil:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro maja 04, 2011 8:49 Re: kotka niewychodząca....dam dom...DZIĘKUJĘ ZA POMOC!!!

Jooaśka a może założysz jeden wątek - wstawisz tam fotki wszyyyyyystkich.... kici
Tak dla jasności obrazu i tematu.
Zgadzam się z dziewczynami, że kotki wzięte jako niewychodzące wcale nie muszą przejawiać ochoty do siedzenia w domu.

Wejdź np. na fotosik , zaloguj się i przedstawiaj nam życie swoich futer.

P.S popracuj także nad stylistyką pisowni , trudno sie czyta.
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Śro maja 04, 2011 12:16 Re: kotka niewychodząca....dam dom...DZIĘKUJĘ ZA POMOC!!!

Wiecie, co jak co, nie znam tej dziewczyny, nie widziłam jej kotów, ale wiem na pewno, że nie trzeba mieć wyższego wykształcenia, tytułu profesora lub doktora honoris causa żeby móc pisać na forum miau lub innym forum. Nie uważam, że Jooaśka robi jakieś zatrważające błędy ortograficzne lub stylistyczne a nawet jak ktoś robi, to nie znaczy, że z tego tytułu trzeba się z niego naśmiewać. Mnie osobiście interesuje dobro kotów, a tak czy owak większość z nas nie zna się osobiście i nie wiem czy u Was również koty nie mają przechlapane z jakiś powodów, a powodów może być dużo, oj dużo.

golla

Od: Wto sty 13, 2009 20:56

Post » Śro maja 04, 2011 12:19 Re: kotka niewychodząca....dam dom...DZIĘKUJĘ ZA POMOC!!!

Golla zapoznałaś się z zalinkowanym wątkiem?

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Śro maja 04, 2011 12:32 Re: kotka niewychodząca....dam dom...DZIĘKUJĘ ZA POMOC!!!

golla, widzę że masz w podpisie banerek fundacji KOT. Znaczy że jesteś wolontariuszką?

Dałabyś tej osobie kota? bo ja nie... i wiesz dlaczego? Dlatego że korespondowałam z Joaśką w sprawie adopcji schroniskowego kota, i ona mojego "egzaminu" nie zdała. Nie odpowiedziała na kilka prostych pytań (w tym o m.in zabezpieczenie okien) a teraz jeszcze ten wątek.

JOOAŚKA, nie zauważyłam żeby ktoś w Ciebie kopał. A jeśli już, to na twoje własne życzenie. Jeśli szukasz kota, to dlaczego nie udasz się do schroniska? Dlaczego uparcie szukasz kota na forum miau? tu nikt nie wyda zwierzaka bez przeprowadzenia wcześniejszej wizyty przed-adopcyjnej, więc daruj sobie.

Jeśli tak bardzo ci zależy, to napisz do fundacji Kocia Mama. Oni wydawają koty komu popadnie, bez mrugnięcia oka. A nie sorry, podpisują umowy adopcyjne :twisted:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

[poprzednia][następna]