Dobry wieczór i dzień dobry

Niestety ja cały dzień miałem dostęp do Internetu przez komórkę, więc dopiero teraz nadrabiam zaległości...
Z tym Tygrysem nr 24, którego ktoś dzisiaj "kupił" przez pomyłkę to szkoda, bo już myślałem że ktoś chce go zaadoptować. Dziwne swoją drogą jak można się pomylić i wybrać nie tę aukcję (Allegro się ze 100 razy pyta czy na pewno chce się kupić), ale cóż, trudno. Wystawiłem mu nową aukcję, tym razem już bez opcji "Kup teraz". Myślałem że może taka opcja poprawia oglądalność, bo niektórzy filtrują sobie na Allegro i zostawiają tylko aukcje z tą opcją, ale to chyba faktycznie więcej problemów niż zalet. Oto nowy link do aukcji Tygrysa:
http://allegro.pl/piekny-tygrys-pozwol- ... 96918.htmlCieszę się za to z obrotu spraw z czarno-białą koteczką nr 6. Niestety, nie mam telefonu do tych państwa, bo Allegro podaje tylko szczegółowe dane tych co kupili coś - mam tylko e-mail. Poprosiłem o ponowny kontakt z horacy 7.
Oczywiście trzymam kciuki za wszystkie inne szykujące się adopcje
W chwili obecnej najbardziej popularna na Allegro jest kotka nr 6, bo aż 450 odsłon i 2 obserwatorów. Buro-biała w potencjalnej ciąży też nieźle: 415 odsłon i 3 obserwatorów. Młody bury nr 2 oraz Bryś mają ponad 300 odsłon i po jednym obserwatorze. Na końcu jest krówka nr 21 i buraska nr 13, mają odpowiednio 191 i 109 odsłon. Dlaczego buraska jakoś tak słabo, przecież jest śliczna?
Do końca aukcji jeszcze prawie 4 dni.
Pozdrawiam serdecznie!
Adam