http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=126818
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
inga.mm pisze:mam kupę fantów bazarkowych, ale nie wiem czy mogę robić bazarek, bo właściwie jestem świeżutka na miau.
Zobaczcie na dogo moją ofertę
http://www.dogomania.pl/threads/205734- ... 2821.00%29
Jeśli jest możliwość zrobienia takiego bazarku tu, to jestem chętna
Katia80 pisze:Natalia-K pisze:Witam,
Przeczytałam "Regulamin Forum Pchli Targ", ale zastanawiam się czy istnieje jakaś możliwość by obejść nieco zasady. Chciałabym móc od czasu do czasu coś u Państwa wystawić aby wspomóc zwierzęta. Czy jest jakakolwiek możliwość? Czy osoba poczatkująca może wystawiać tu przedmioty? Bardzo proszę o odpowiedź.
Na Kocim Bazarku tak, jeśli dochód z bazarku ma iść na potrzebujące konkretne zwierzę, schronisko czy fundację. [...] Określasz cenę wywoławczą albo Kup Teraz, piszesz, do kiedy trwa bazarek (np. "5 dni od pierwszej oferty" albo "do 5 sierpnia do 22"). Ważne jest zaufanie, bo nasze bazarki właśnie na tym się opierają. Chodzi przede wszystkim o to, żeby nie ucierpiał(y) zwierzak(i), które przecież mają zyskiwać.
Natomiast na Pchlim Targu już raczej "prywata" króluje, czyli wystawiasz coś, komuś wpadnie w oko, a kasa idzie do Twojej kieszeni i możesz z nią zrobić, co tylko chceszTam rzeczywiście są restrykcje co do stażu i liczby postów merytorycznych.
Powodzenia
inga.mm pisze:Elu, jesteś kochana.
Czy Loluś jest kotem do leczenia przewlekłego?
Tak zrozumiałam z przeczytanych wpisów.
Bo ja mam takiego chopla, ze bazarkuję na leczenie, a nie na hotele.
elu pisze:inga.mm pisze:Czy Loluś jest kotem do leczenia przewlekłego?
Nie wiem czy przewlekłego, ale na pewno do leczenia aż do wyzdrowieniaBudrysek w większości leczy z własnej kieszeni i ma ogromne długi w lecznicy, które powolutku spłaca, więc za każdy grosz na leczenie aktualnie chorych zwierzaków zapewne Budrysek będzie bardzo wdzięczna
inga.mm pisze:elu pisze:inga.mm pisze:Czy Loluś jest kotem do leczenia przewlekłego?
Nie wiem czy przewlekłego, ale na pewno do leczenia aż do wyzdrowieniaBudrysek w większości leczy z własnej kieszeni i ma ogromne długi w lecznicy, które powolutku spłaca, więc za każdy grosz na leczenie aktualnie chorych zwierzaków zapewne Budrysek będzie bardzo wdzięczna
Czy Budrysek ma więcej takich nieszczęść do leczenia?
inga.mm pisze:o rany, sporo tego towarzystwa, ja mam tylko 5 kotów i cztery psy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości