Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
inga.mm pisze:gdzie teraz jest Masza? Nie zauważyłam informacji.
katalotka pisze:kurkaaaaaa
zebym wiedziala, ze moj Traktor ja zaakceptuje (niekastrowany 4,5 letni kocur) i szanowny malzonek, ktory nie znosi zwierzat w domu, bylaby MOJA!!
musze pomyslec..............
odchowany kot to jest to co mi pasuje, na maluszka w tej chwili nie mamy czasu, wiem jak bylo jak Traktor zjawil sie u nas jako kilkutygodniowa kulka i ile wymagal uwagi, rozmowy i obecnosci
ewar pisze:katalotka pisze:kurkaaaaaa
zebym wiedziala, ze moj Traktor ja zaakceptuje (niekastrowany 4,5 letni kocur) i szanowny malzonek, ktory nie znosi zwierzat w domu, bylaby MOJA!!
odchowany kot to jest to co mi pasuje, na maluszka w tej chwili nie mamy czasu, wiem jak bylo jak Traktor zjawil sie u nas jako kilkutygodniowa kulka i ile wymagal uwagi, rozmowy i obecnosci
Dlaczego nie jest wykastrowany?
katalotka pisze:ewar pisze:katalotka pisze:kurkaaaaaa
Dlaczego nie jest wykastrowany?
bo mieszkamy na wsi w duzym domu i on nie jest kotem zamknietym w 4 scianach, nie znaczy w domu, nie ma z nim zadnych problemow
ale nie ukrywam, ze dojrzewam pomalu do mysli, ze tak trzeba zrobic, licze sie z tym, ze trzeba bedzie wziac urlop i poswiecic mu wtedy duzo czasu, a w tej chwili niestety nie moge
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości