Maluchy mają się doskonale. Fasolka super przystosowuje się do życia w Domu Stałym - dogaduje się z tamtejszą koteczką Mają, w przyszłym tygodniu wybieram się w odwiedziny Pozostałe dwa maluchy też w porządku, Groszek jedzie w sobotę do swojego domku, wcześniej jeszcze tylko czeka go szczepienie, tak jak i drugą dziewczynkę
Lecznica w Zabrzu szukała DT dla 3 tri ok 6 mies.,zostały wysterylizowane,mieszkają na działkach,mimo że fajne,oswojone... znalazłam taki post na forum,czy byłoby miejsce dla kociaków mają co prawda po 6 miesięcy...
Niestety Dostałam już w tej sprawie PW, ale nie mogę pomóc bezpośrednio My możemy przyjmować tylko maluchy do 4 miesiąca - ze względu na Stefana Ale napisz do Korespondentki (nick z tego forum) - miała kilka dni temu osobę chętną na odą tricolorkę - może sprawa jest jeszcze aktualna... Może chociaż jedna dziewczynka znajdzie dom...
Kocurek Groszek w sobotę zamieszkał ze swoją nową Panią we Wrocławiu. Dostała już wiadomości z domku, ze wszystko jest super, a mały rozkłada się na kolankach i mruczy. Oba maluchy zostały w zeszłym tygodniu zaszczepione. U nas została już tylko ostatnia siostrzyczka, największa przylepka. Do DS pojedzie dopiero po drugim szczepieniu
Cóż, u mnie nie ma teraz takiego kota i na razie się nie zapowiada. To nie jest sezon na kociaki - dzikie kotki dopiero zaczynają ciąże, zaczną rodzić prawdopodobnie w kwietniu... Czyli pierwsze maluchy powinny się pojawiać pod koniec maja. Koty rodzą się sezonowo - wiosną i późnym latem. Na szczęście...