-Anula- pisze:A skąd Pani jest?
U mnie w domu siedzi chyba kotek, jakiego Pani poszukuje...
jestem z Warszawy
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
-Anula- pisze:A skąd Pani jest?
U mnie w domu siedzi chyba kotek, jakiego Pani poszukuje...
najszczesliwsza pisze:To są normalne pytania.
Czy dom, czy mieszkanie w bloku?
Czy okna zabezpieczone?
Czy kot będzie wychodził na dwór?
Czym zamierza Pani karmić kota (nazwy karm,rodzaje mięs)?
Czy ma Pani w domu kwiaty doniczkowe (jakie)?
Agneska pisze:okno na pewno bedzie zabezpieczone jest to mieszkanieKoszmaria pisze:co oferujecie kotu?
Czy mieszkanie w mieście czy dom wolnostojący? Czy okna są zabezpieczone przed wypadnięciem kota?
ale nie rasowych rudych i z długim włosem do adopcji jest BARDZO mało. Ja słysze o takim raz, dwa razy do roku i jest kolejka chętnych. Albo brak chętnych jak kota trzeba wyleczyć.Good Girl pisze:bardziej liczy sie charakter kota a przypominajacy wcale nie musi byc rasowy chyba tak napisałam ?Mysza pisze:Czy dzieci miały robione testy w celu sprawdzenia czy nie są uczulone na koty?
czy kot będzie niewychodzący?
Czy będzie wysterylizowany?
Co jeśli podrapie dziecko?
Rudy z długim włosem, lubiacy dzieci i tolerujący psa. I za darmo- no większa szansa niż wygranie w totka, ale szansa bardzo mała. Takie koty rzadko się szwędają po ulicach. Łatwiej jednak było by kupić w hodowli, jesli bardzo zalezy na takim wyglądzie i wtedy to będzie nie tylko podobieństwo do rasy.
Jeśli jednak bardziej zależy na charakterze i dogadaniu się z psem i dziećmi- warto poczytać wątki na Kociarni, zobaczyć, który chwyci za serce.
droga Pani nie rozmawiałam z PAnia na pewno i prosze nie szkalowac mojego imienia poprzez jakies ploty do innych ludzi bo na to sa przepisy prawne pow Pani raz ze nigdy nie szukałam przez zadne ogłoszenia kota a tą strone znalazła moja przyjaciólka a musiałam sie zarejestrowac nie siedze w internecie wiec nie mam czasu szukac teraz go znalazłam bo jestem chora i nie mam zamiaru juz sie Pani tłumaczyc moje przyjaciólki właczyły sie i pomagaja szukac kota byc moze stad to podobienstwo a czasem gusta sa zblizone jednak prosze wybaczyc ale juz tego wątku nie bede rozwijac odwołuje sie do Pani klasy zeby nie rozsiewała Pani bezpodstawnych plot mylac mnie z kims innymAnielkaG pisze:hmm, teraz jestem pewna że z Panią rozmawiałam
dziewczyny, ja Pani kota odmówiłamjak ktoś chce na PW napiszę dlaczego
i chyba nie jestem jedyna
mylac mnie z kims innym
asia2 pisze:mam do oddania kotkę długowłosą, ciemnorudą i łagodną, nie jest to maluszek, ok roku, może półtora ale to chyba tym lepiej bo wiadomo co się ma![]()
Na PW prześlę kontakt do siebie. Jeśli będzie Pani zainteresowana, to bardzo proszę
Good Girl pisze:Agneska pisze:okno na pewno bedzie zabezpieczone jest to mieszkanieKoszmaria pisze:co oferujecie kotu?
Czy mieszkanie w mieście czy dom wolnostojący? Czy okna są zabezpieczone przed wypadnięciem kota?
alez sie Pani na mnie uparłą droga Pani ja dzis sie tu zarejestrowałąm nie wiem jak sie poruszac ale nie bede Pani nic udowadniac a skoro rzekomo Pani ze mna rozmawiała wiec skad zna Pani mnie ze słowa pisanego bo wyczuwam jakas rozbierznosc i jakiz jad ja tylko nie chce by Pani nie znajac mnie rozsiewała plot bo cos sie Pani wydajeAnielkaG pisze:mylac mnie z kims innym
styl raczej nie do podrobienia, dziwne, że nigdy się Pani ani nie przedstawia, ani nie podpisuje, no i nie używa znaków interpunkcyjnych
uczciwi ludzie nie plują od razu jadem i nie rzucają słuchawką
jakas straszna nagonka na mnie jest moze Pani porozumie sie z kolezankami nim i Pania zlinczujaasia2 pisze:mam do oddania kotkę długowłosą, ciemnorudą i łagodną, nie jest to maluszek, ok roku, może półtora ale to chyba tym lepiej bo wiadomo co się ma![]()
Na PW prześlę kontakt do siebie. Jeśli będzie Pani zainteresowana, to bardzo proszę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości