Dam dom kotu (Wrocław)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw sty 06, 2011 19:52 Re: Dam dom kotu (Wrocław)

Ojej, tyle pięknych kotów się pojawiło...

Legnica jest dość blisko. Z wyglądu Chmurka i Wafelek bardzo mi się podobają, ale do Legnicy-miasta ;) mogłabym podjechać i się z Lusią spróbować poznać. Jak ona reaguje na dzieci? Czy zaatakowała kogoś kiedykolwiek? Legnico-forumowiczko, czy byłaby możliwość żebym przyjechała do Ciebie i zobaczyła Lusię? Ale pewnie dopiero za jakieś trzy tygodnie, jak się sesja zacznie, bo teraz nie dam rady. Jeśli w tym czasie znajdziesz dom dla Lusi, to trudno, niech idzie w dobre ręce. (Jeśli ja w tym czasie znajdę jakiegoś kotka we Wrocławiu, to też Ci dam znać.)

ZoHaBo

Od: Śro sty 05, 2011 19:47

Post » Czw sty 06, 2011 20:21 Re: Dam dom kotu (Wrocław)

Zapraszamy,poznać kocinkę i dopiero zdecydować to najlepszy pomysł.
Pytasz jak Lusia+dzieci?Jest w domu bardzo dziecinne dziecko :wink: żaden problem dla Lusi.Nie jest zainteresowana,nie jest przestraszona,a zaczepiona woli zwiać niż sie przed dzieckiem bronić.
Tylko wiesz...dziecko zaczepia owszem,ale bez przesady,kot ma prawo sie bronic kiedy dzieciak sprawia mu ból,czy krzywde.Dzieci też musza się nauczyc na ile mogą sobie wzgledem żywego stworzenia pozwolić.
Z kazdego najspokojniejszego zwierzaka można zrobić wsciekłą furię,jeśli bedzie sie go dreczyło,bawiło nim,czy sprawiało ból.
Napisz prosze,Twoje dzieci miały już kontakt z kotem?Jeśli tak jak reagowały?I czy nie mają uczulenia na kocia sierśc?
Legnica

Post » Czw sty 06, 2011 20:25 Re: Dam dom kotu (Wrocław)

Doczytałam Twoje pytanie:czy Lusia zaatakowała kiedykolwiek?
Lusia jest damą na poziomie,nie pozwala sobie na tak niestosowne reakcje :lol: nie,nie zdarzyło sie jej nigdy ani podrapac,ani fuchnac czy syknąć,ani postraszyć w inny sposób.

Ale pamiętaj,z każdego zwierzaka o anielskim charakterze da sie zrobić agresywnego potwora,wystarczy go źle traktować.
Legnica

Post » Czw sty 06, 2011 20:29 Re: Dam dom kotu (Wrocław)

Szkoda ze nie możesz przyjechać np.w ten weekend,najlepiej z dziewczynkami.Chciałabym aby kogoś jeszcze poznały :wink: :)
Legnica

[poprzednia]