poszukuję kocurka do adopcji

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro sty 05, 2011 9:01 Re: poszukuję kocurka do adopcji

Zdecydowaliśmy się na Kubusia (swoją drogą ma w sobie coś z Batmana) :) (Mój mężczyzna się w nim zakochał, biega i wymyśla mu imiona) :) dziękuję !!!!
Obrazek Obrazek

Maria.S

Od: Pon maja 24, 2010 10:25

Post » Śro sty 05, 2011 11:07 Re: poszukuję kocurka do adopcji

A ja sie strasznie cieszę że w końcu zdecydowaliście się na dokocenie. Tak więc z Boysbandu tylko Marginio pozostał jedynakiem, ale on też zawsze był najbardziej wpatrzony w człowieka, a takiego towarzystwa to mu nie brakuje. Małyszek ma kicię Adę, a Hogan - Hesię i Rudego :)

Teraz to bedziecie mieć w domu kino za darmo :ryk:

ewar - mozesz być spokojna o Kubusia, Marysia i hubert sie nim świetnie zajmą. Za Dejota nie ręczę, pewnie od razu bedzie chciał młodemu spuścić łomot - ale chyba i czarnuszkowi nie brak energii i chęci do dzikich zabaw :lol: Więc cóż, niech się chłopaki nawzajem demolują :P
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Śro sty 05, 2011 12:03 Re: poszukuję kocurka do adopcji

O, Kubuś jest zawsze chętny do zabawy. To fajny kotek, ja go bardzo lubię.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Śro sty 05, 2011 12:20 Re: poszukuję kocurka do adopcji

:1luvu: nie mogę się doczekać maluszka
Obrazek Obrazek

Maria.S

Od: Pon maja 24, 2010 10:25

Post » Śro sty 05, 2011 16:59 Re: poszukuję kocurka do adopcji

To się Kubusiowi "fuksnęło".Taki fajny domek :ryk: :ryk: Mówiłam mu o tym,ale nic mi nie odpowiedział :lol: :lol:
Beż żadnej ściemy, kotek jest bardzo fajny, nie boi się niczego, nie chowa pod meble.Taki trochę ADHD-owiec, jak to mały, zdrowy kociak.Jest już zaszczepiony.Nie będę mieć wyrzutów sumienia, bo naprawdę nic mu nie dolega i nigdy nie miał żadnej wirusówki, jest taki, jak powinien być, nie za chudy, nie za gruby.Przyzwyczajony do obecności innych kotów, wyjątkowo zabawowy.Uprzedzam,że może się wspinać po meblach, lęku wysokości nie ma na pewno :mrgreen:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

[poprzednia]